Ja se zajebala ko nikad pre!
Kupila sam onaj shugavi Shockwave u ComTrejdu za 4000. Znaci, trebao mi je zbog neceg, pod hitno DVD plejer, medjutim kako su prosle novogodisnje rasprodaje, u Merkatoru nadjem samo ovaj model i jos neku shugavu poluraspalu Toshibu na polici koja em sto je bila okrnjena, em sto se vidi da sluzi kao magnet za prasinu u radnji mesecima, a mozda i godinama. I reko kao ajde - Shockwave.
Osoblje je bilo veoma neljubazno. VEOMA VEOMA NELJUBAZNO. Ja ne znam da li od zaposlenja u komtrejdu raste kurac, ali su se svi odreda koji rade tamo, bas tako ponasali. To nikako ne kapiram. Doneses im kesh na ruke, a oni te gledaju kao crva.
I donesem ja kutiju sa plejerom kuci, otvaram... nema uputstva, proizvodjacke specifikacije, nikakve knjizice o poreklu, bilo cemu.. Kontam da je plejer shit najveci, al sta sad. Kao da sam ga kupila na buvljaku. Pomirena sa sudbinom, prikopcam ti ja te kablove sama, metnem bateriju u daljinski i ukljucim u struju - KURAC. MRkli mrak!! Ne daje nikakve signale.
Spakujem ti ja DVD i sutradan ga odnesem na reklamaciju i skontam da il` da trazim lovu nazad il`da ga zamenim za shklopociju od Toshibe. Opet me docekuje eeekstra neljubazni personel sa kurcem do chlanaka. Cekala sam da pozovu menadzera bar petnaest minuta, a onda sam skontala da se sve vreme motao po radnji i prvih pet minuta pravio blesav. Valjda je mislio da cu otici ili sta... I nista, gledam ti ja tikvana kako me kulira i shatro objasnjava nekim "ozbiljnim" likovima neke zvucnike... Docekam ti ja njega, izlozim mu lepo problem, kazem mu da govno ne radi, da nema nikakvog uputstva da zelim pare nazad, a on me gleda onako naduvano sa visine.. posmeshljivo izvio usnu i trazi decka da mi sve to tamo prikopca... i gle papka - pritisne neki praistorijski prekidac sa strane koji ja nisam ni registrovala iako sam ga vrtila u rukama i zagledala sa svih strana. OTKUD TO??? Mislim.. jebo TE, izgleda kao da ga je neko skinuo sa starog miksera i namontirao na dvd plejer. Moje oci jednostavno nisu bile spremne za takav prizor.
I ne vredi sto ja kao kupac "nisam bila zadovoljna" proizvodom i po zakonu o pravima potrosaca imala prava da trazim pare nazad, lik mi se smejao u lice i jednostavno nije davao priliku da mu predlozim zamenu za drugi plejer, a kamoli da zatrazim svoje pare nazad. Jos je sve vreme prekidao nas razgovor shatro ga neko zove svaki cas van radnje, pa on onako sav vazan baja istrcava sa mobom, i pre nego sto smo zavrsili razgovor lik je istrcao po treci put napolje i nisam ga vise docekala... jebote... pa cekala sam ga jedno petnaestak minuta i muvala se po radnji ko poslednji kreten, dok su me ovi sto rade za kasom gledali kao da ce me svaki cas poprskati Raidom. NEVIDJENI BEZOBRAZLUK!!
Pokupila sam se pognute glave i izasla i pomirila se sa cinjenicom, da se nikada sa takvima necu moci takmiciti u bezobrazluku.
E da, veliko finale.
Donela ti ja ovo ruzno plasticno govno nazad kuci. Prikopcala kablove opet, pritisla kliklak za mikser, stavila nazad baterije u daljinski, ubacila DVD... kurac!
Ne radi daljinski!!!
Sve sam probala, menjala baterije... nista, nista , nista... nista ne vredi!!
I eto govneta u kutiji vec osam meseci, mrzi me da ga nosim kretenima opet, sve mi se smucilo... A odnecu im!!!
Kontam da su preuzeli shleper ovih govana pa se nisu znali kako ih se vise reshiti.
Sta god radili, nikad nista ne kupujte u ComTrejdu, jako su neljubazni i neprofesionalni!! Lopovchine na kub!!! Toliko!