Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Allkey
Malo posle priche o novim iMac sistemima (Google it ako niste chuli, impresivni su) dolaze nam i novoimenovani iPod-i i nove verzije istih. :)

Da ne bih pejstovao, pogledajte ovde:

CLICK

Stara verzija Nano-a je bila lepsha, po meni, ali istina, manje funkcionalna.

iPod Touch mi je totalno besmislen, pogtovu za nashe trzhishte gde je WIFi nedostupan... :) Buducji da je on MP4 i internet uredjaj u jednom...

iPhone, je, again ogroman... :)

O lepoti i funkcionalnosti ovih proizvoda mozhe, eventualno, da presudi njihova cena... A i lepa vest; cena iPhone-a je sa 600 pala na 300 dolara. :)

Vasha mishljenja? :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
sto se tice velicine, stvar je ukusa... ja volim kada ima veliki.. displej :D

elem, obzirom da sam se igrao s iphonom, ono sto me je razocaralo je manjak opcija koje ima..

prosto da sam apple malo bi se usredsredio na poboljshavanje nekih tehnickih karakteristika koje mu fale (edge) i izradi aplikacija, jer onako prazan (ako se pored ipoda moze smatrati praznim) nicemu ne sluzi sem da se satima igra sa touchpadom..

digitron nema ni kvadratni koren!!
By жњ
ne kupujem nov mob dok ne skupim love za iPhone :shmi:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
$400 je iPhone, s obzirom da se više ne nudi model od 4 GB. iPod Touch mi deluje kao zanimljivo rešenje, jer je Internet podrška nešto što jednom plejeru najviše treba od svih dodatnih mogućnosti. ovde WiFi nije široko dostupan (mada je situacija sve bolja, pogotovo u velikim gradovima), no ovaj uređaj nije ni pravljen za tržište Srbije.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by жњ
ne kupujem nov mob dok ne skupim love za iPhone :shmi:
i ja!
pojeftinio je u usa, sada je u prodaji navodno samo jedna verzija (ona sa vise GB) i kosta 300 dolara! :yey:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ups, tek sada videh da je 2q2bstr8 vec pisao... ali ja sam cuo da je 300 a ne 400 dolarcica...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!