Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Rada Ivanovic
Zavide mi, to je barem ocigledno, na mojoj zgodnoj figuri i intelektu.
Sta cu, kad me je Bog obdario...
:cigareta:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa ne mogu da kazem da mi zavide...

Mada moguce da postoje ljudi koji bi zeleli da budu npr. odlucni u necemu kao ja ili slicno.

Cisto im je krivo sto oni nisu... a ne ljubomorni sto ja jesam.

Sto se tice fizickog izgleda... ukusi su razliciti...
Tako da zaista ne znam da li je ikada na to bio ljubomoran.
Ako jeste... cisto da kazem da je to za mene tek debilno.

Ajde donekle da zavidis nekom na pameti, ali bas na izgledu...
Ipak je lepota u oku posmatraca... a i ona je prolazna...
Korisnikov avatar
By Rada Ivanovic
Pa da , to je ono.
Ljudima je milije da im bude grozno, ali da drugima bude jos groznije, nego da zele da svima bude dobro, najbolje.
Prozlio se svet...
Korisnikov avatar
By Deksi
Cesto....i to mrzim jer se onda osecam ko objekat neki a ne osoba.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
zavidim mnogima. Ali ih ne mrzim, jednostavno im nekako... bezazleno zavidim. Ali sam srecan i sa onim sto imam.
I kontam da ima ljudi koji mi zavide, samo sto oni uglavnom imaju pogresnu predstavu o meni...
Korisnikov avatar
By Hys.
'Ladno nemam predstavu.
Ali bih volela da naucim da piskim stojeci :sigh:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ahhahahahahhahahahahahhah!!!

mislim da ne...a stvarno mislim i da nema na cemu da mi se zavidi
Korisnikov avatar
By Dina
I ja ne znam na cemu bi mi zavideli... ali neki ljudi zavide, valjda zato sto zavide, ne treba im poseban razlog. Uglavnom, ne bavim se ja drugima mnogo. Ono sto mi se mozda ne dopada kod mene u poslednje vreme je sto ja osetim zavist ponekad. To mi je skroz atipicno za mene jer mi se ranije to nije javljalo... Paradoksalno, jako sam zadovoljna mojim zivotom. Nesto slicno kao Bananica sto je napisao, zadovoljna sam onim sto imam, cak bi se moglo reci da sam i srecna. Zivot mi je mnogo bolji nego sto je bio pre nekog vremena, bolji je i nego sto sam mislila da ce biti. A opet nekad kod sebe nisam primecivala zavist a sad je u nekim trenucima primetim :puzzle:
Korisnikov avatar
By coka
ne znam... a neshto me bash i ne zanima sve dok ne krenu da mi sjebavaju zivot ako je to moguce.... mada oko sebe imam ljude kojima verujem 100% i znam da to nikad ne bi uradili... :friends:
Korisnikov avatar
By HARP
Dam im sansu da budu kao ja, kada se ne snadju krenu da mi se dive :nokti: :carica:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by FireGox
Dam im sansu da budu kao ja, kada se ne snadju krenu da mi se dive :nokti: :carica:

:lol: :smeh:
By Çâðê_DUP
ne zavidim,al tripujem da mi zavide ne meni bliski ljudi nego oni koji su bili shto za jednokratnu upotrebu shto po shkoli shto po faxu...
Korisnikov avatar
By Henry Etta
iskreno, mislim da mi mnogi zavide... ljudi su jednostavno navikli da iskazujem neka misljenja koja ti drugi ne smeju da iskazu (jer bi onda ispali... pa ispali bi, ako shvatate sta hocu da kazem)
Korisnikov avatar
By Zoe
Zanimljivo, ali ja nikada nisam upotrebila tu rec da opisem bilo koga ili bilo sta. Znam sta ona tacno podrazumeva, ali nisam osetila to ni kod sebe ni kod drugih.
Zavideti nekome po meni je jedno od onih najbespotrebnijih, najnekonstruktivnijih i najrazornijih osecanja koja covek moze imati, i totalno je van moga bica.
Korisnikov avatar
By drladylove
Svi smo mi hedonisti i samo je stvar unutrasnje kontrole da li cemo dozvoliti da taj isti hedonizam i egoizam ispliva na povrsinu. Ja se uspesno borim sa tim urodjenim porivom i trudim se da ignorisem one koji su zavidni. U svakom slucaju dobro je kad znas ko ti i sta misli, na koga mozes,a na koga ne mozes da racunas.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!