Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Vel boyZato sto razdvajam svoju seksualnost od svog religijskog (ne duhovnog!) ja. To je to, grosso modo.Originally posted by the1whowisheda, smem li ja tebe upitati- zashto?
vec samu sebe ne pronalazim u toj ideji.
Originally posted by muzika86izvini, ali, shta to ti znash toliko o Islamu da mozesh reci kako "Islam i gej ne idu nikako zajedno" i ko i kakav moze biti samo sljedbenik Islama?? da li mislish da ne postoji vishe manifestacija kako se moze biti gej, izuzev iskljuchivo tzv. zapadnjachke (shtagod da to bi "moralo" da predstavlja...)?
ne kapiram. kako neko moze biti vjerni musliman i gej u isto vrijeme? islam i gej ne idu nikako zajedno.
u mojim ocima samo neko ko je arap i ko je straight moze biti pobozni slijebenik islama....
mada i mnoge hriscanske institucije ne prihvataju gej ljude, ali ipak ima reformiranih, dok u islamu tako nesto uopste ne postoji.
Originally posted by the1whowishedsvakako! Ja kada sam/bih bio seksualan- sa partnerom sam/bih bio. Kada sam duhovan/religijski- s molitvom i Bogom sam.Originally posted by Vel boyZato sto razdvajam svoju seksualnost od svog religijskog (ne duhovnog!) ja. To je to, grosso modo.Originally posted by the1whowisheda, smem li ja tebe upitati- zashto?
vec samu sebe ne pronalazim u toj ideji.
Originally posted by Vel boypostoji vise manifestacija da se bude gej, ali islam nije jedna od tih. moje misljenje.Originally posted by muzika86izvini, ali, shta to ti znash toliko o Islamu da mozesh reci kako "Islam i gej ne idu nikako zajedno" i ko i kakav moze biti samo sljedbenik Islama?? da li mislish da ne postoji vishe manifestacija kako se moze biti gej, izuzev iskljuchivo tzv. zapadnjachke (shtagod da to bi "moralo" da predstavlja...)?
ne kapiram. kako neko moze biti vjerni musliman i gej u isto vrijeme? islam i gej ne idu nikako zajedno.
u mojim ocima samo neko ko je arap i ko je straight moze biti pobozni slijebenik islama....
mada i mnoge hriscanske institucije ne prihvataju gej ljude, ali ipak ima reformiranih, dok u islamu tako nesto uopste ne postoji.
Originally posted by muzika86pa, svaka konzervativna, desno-politichka i homomrznjom opterecena organizovana religija (hrishcanstvo, judaizam, islam....) kaze za sebe da gej i vjernik se ne moze biti ujedno. nishta novo nisi rekao ni za konzervativni, desno-politichki, homo-mrznjom optereceni tzv. mainstream islam. Ali, cilj je da se to pochne mijenjati u smislu pluralizma mishljenja i unutar religija. Liberalnije i/ili gej-afirmativne udruge unutar bilo koje abrahamovske religije postoje, one taj cilj zele i da ostvare i smatram da im treba svesrdno pomoci!Originally posted by Vel boypostoji vise manifestacija da se bude gej, ali islam nije jedna od tih. moje misljenje.Originally posted by muzika86izvini, ali, shta to ti znash toliko o Islamu da mozesh reci kako "Islam i gej ne idu nikako zajedno" i ko i kakav moze biti samo sljedbenik Islama?? da li mislish da ne postoji vishe manifestacija kako se moze biti gej, izuzev iskljuchivo tzv. zapadnjachke (shtagod da to bi "moralo" da predstavlja...)?
Originally posted by muzika86i moram priznati da se plasim bilo kakve saradnje, koja se veze kroz islam izmedju "nasih" muslimana i tamo arapa. valjda je strah toga utemeljen u mene iz proslog rata....voljeli to mi ili ne, chinjenica je da je islam zajednichka stvar medju muslimanima svijeta, slichno kao shto je i npr. pravoslavno hrishcanstvo medju npr. Srbima i Grcima ili Rusima ili npr. rimokatolichko hrishcanstvo medju npr. Hrvatima, Poljacima, Ircima, Talijanima, ili npr. protestantsko hrishcanstvo medju npr. polovinom Nemaca i skoro svih Shvedjana. No, cilj ove rasprave je da to NE mora da znachi da bude na konzervativnim, desno-politichkim, homomrziteljskim temeljima. Homoseksualaca/biseksualaca ima i medju Arapima i Boshnjacima i Srbima i Rusima i tim ljudima treba pomoci da se odupru napadima kojima su izlozeni od sveshtenika i drushtva sapripadajuceg im naroda/vjere/kulture ne napushtajuci nuzno ni vjeru ni naciju ni kulturu!
Originally posted by horus.Originally posted by sarajevoxxNekako mi jedno sa drugim zaista ne ide.
zasto lose? pa ima gay muslimana,ja znam jednu,ona je prvenstveno muslimanka,isto kao sto su i heterosexualci-na stranu sto je homosexualizam grijeh u islamu(grijeh su i mnoge druge stvari koje muslimani ipak rade)
Ako neko zaista veruje u Boga i drzi se nacela odredjene religije (u ovom slucaju Islama) kako taj moze biti gay, ako uzmemo u obzir odnos Islama prema homosexualizmu?
u mojim ocima samo neko ko je arap i ko je straight moze biti pobozni slijebenik islama....pa eto ima masa poboznih muslimana u Bosni,Albaniji,Turskoj,Africi,indoneziji-arapi cine tek 13% islamskog stanovnistva
Originally posted by Vel boyVidi, ja jesam sa dve svoje devojke ulazila u crkve i manastire. Zaboga, ubola sam svoje prvo "Volim te" pred crkvom.
ipak mi nije jasno shta i kako to ti razdvajash tvoju seksualnost od tvog religijskog/duhovnog ja. samo pitam.
Originally posted by the1whowishedFino! To je tako i kod ljudi iz AXIOS-a!Originally posted by Vel boyVidi, ja jesam sa dve svoje devojke ulazila u crkve i manastire. Zaboga, ubola sam svoje prvo "Volim te" pred crkvom.
ipak mi nije jasno shta i kako to ti razdvajash tvoju seksualnost od tvog religijskog/duhovnog ja. samo pitam.
Jli unutar tih gradjevina i tokom molitve i u toku posta- trudim se da budem ociscena od culnog. Ne kao religijski praktikant, vec kao jedno ljudsko bice koje je samo sa Bogom ili svecem u tom trenutku.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!