Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Tresh-grlpa valjda ce te osobe koje te poznaju pre verovati tebi nego nekom tamo levom, right?
stvar je u tome sto nije bas prijatno kad neke leve osobe meni potpuno nebitne stvaraju drugu sliku o meni ljudima koje poznajem ili onim s kojim nisam imala nikakav kontakt.
Originally posted by tinkerbellOriginally posted by Tresh-grlpa valjda ce te osobe koje te poznaju pre verovati tebi nego nekom tamo levom, right?
stvar je u tome sto nije bas prijatno kad neke leve osobe meni potpuno nebitne stvaraju drugu sliku o meni ljudima koje poznajem ili onim s kojim nisam imala nikakav kontakt.
Originally posted by tinkerbellEgzaktli maj poJint
Ja npr. i ako mozda cesto izlazim u Alliance-u UOPSTE nisam na sceni... nit' me ko zanima nit' sam upletena u bilo kakve price i spletke! Samo dodjem sa mojim malim drustvom i to je to. Provedemo se i tacka.
Originally posted by Marvin
Bože ljudi što ste vi čudni.
Pa naravno da se nekome mora javiti ako neko zanimljiv uđe sa nekim zanimljivim negde gde nije zanimljivo.
Originally posted by Swanheartdraga swanka, onaj ko je na 'sceni' on se ne zali, jel? u suprotnom ne bi bio na istoj
jos jedna tema o "sceni" i o stetnom delovanju iste...misssim kome se ne svidja moze slobodno istu i da napusti niko ga ne drzi vezanog...
Originally posted by pčelicaNaravno da je forum scena.
no- ne znam dal'
se u neku ruku forumašenje može smatrati
prisustvom na sceni. U tom slučaju,
potpuno volim ono što mi scena (čitaj: forum)
pruža.
'čela+ forum!
Originally posted by SixtoZamisli...Originally posted by PakiJel oni to govore uopste o gay klubu!?
... recimo, govore kako je klub drugačiji od "strejtaških" klubova upravo po tome što nikog nije briga ko si, kako igraš, šta radiš i da li si se i KAKO OBUKAO te večeri (itd.)...
Originally posted by A.F.K.A.OBSlatka mala izvrnuta gejstrejt torto ...
Neki od nas ne zive u takvom svetu, pa se i dalje cude.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!