Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Dakle samo sto se vratih s mora, doceka me vest (i bilbord) da se NEW YORKER konacno otvara i u Serbiji zemlji, i to PRVO u Novom Sadu (kao i ZARA) u novom MERKATORU...

cime li je NS zasluzio dva puta ovakvu cast... :smirk: ?

ko sto vise puta raspravljasmo - verujem da ce kao i u zari cene biti nesto vece nego u EU zemljama zbog PDVova i ostalih zarada, al opet ce biti mnogo jeftinije cak i od zare.

o Qualitetu garderube se isto moze debelo diskutovati al moto im je DRESS FOR THE MOMENT tako da je verovatno i cilj iste da traje koliko je u sloganu navedeno. a kosta koliko i traje tako da je sve nekako na svom mestu.

mene jako raduje da smo konacno uvrsteni u listu zemalja koja ima ovaj lanac radnji, iako ne verujme da cu (vise) kupovati u njoj... isko kao i u ZARI... samo neke basic stvari, ponekad, for the moment...

off: da li ovaj forum odumire kad niko pre mene nije otvorio ovu temu a ja dve nedelje nisam buio u zemlji/ na netu...???:piski:
Korisnikov avatar
By Delete
Ja sam u New Yorkeru kupovala neke super stvari, ali u Nemackoj...nadam se da ce u NS biti bar priblizno slicne cene i asortiman robe kao i tamo.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
evo ima i na njihovom sajtu...

Slika
Korisnikov avatar
By erkondisn
new yorker je svuda isti vise manje sto se tice cijena, bio sam u budimpesti i identican je ovome u zg-u i po sadrzaju i po cijenama :)

a sto se tice cijene i kvalitete, NY opravdava vise manje, sve je to peri-deri za jednu sezonu, a toliko i kosta :) uglavnom povremeno nadjem nesto za sebe tamo, iako stvarno se da naci pretjeranog kiceraja (a njemci i njihov modni ukus, to je uvijek bilo bez komentara)
Korisnikov avatar
By tramp
a ja pomislila novine :smeh:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Originally posted by tramp
I ja :D Nisam video da je u Modi i pomislih da čuvene novine stižu na naše tržište :smeh:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by tramp
e, i ja :lol:

još se pitam šta će tema u modi :doh:
Korisnikov avatar
By pazzaz
i ja se pitam sta ce ovo u modi kad je za njih kineka roba haute couture
Korisnikov avatar
By Zonche!
I ja sam mislio na novine, cisto da se pridruzim :lol:

Pa hotjem i u Beograaaaad!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
OMG nemerem bilivit :yay:

Prosli mesec dok sam shopingovao nesto u Budimpesti u New Yorkeru vidim na etiketi cenu i u dinarima izmedju svih ostalih valuta i pomislih da oni konacno ili dolaze u Srbiju ili su vec negde otvorili prodavnicu cim iskazuju cene u dinarima..

Nadam se samo da ce prodavnica biti povelika kao sto su uglavnom njihove napolju i da nece biti neka prcvarnica sa malom kolicinom robe. :crveni:
Inace garderoba u New Yorkeru po meni isto nije neki preterani kvalitet ali je povoljna, trendy i za jednu sezonu.
Takodje vise je za tinejdzersku populaciju.Ja sam do pre par godina kada sam isao cesto za Nemacku kupovao skoro sve u New Yorkeru jer sam bio mladji i odgovarao mi je taj njihov blesavi fazon.Sad samo ponekad udjem i kupim po koju stvar otkada postadoh ozbiljan dechko ja :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Ozbiljan dečko ti :lol: :lol: :lol:

Lepo je to... lepo.

A kad se otvara Merkator? Spolja izgleda gotovo.
I zna li se šta će u Norku da bude? (sa ovim pitanjem davim sve moguće i nemoguće oko sebe i niko ništa nije čuo)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Neka sam tebe uspeo da nasmejem uvek namrgodjeni Marvine :D

Merkator se otvara sledeci cetvtrtak.Pored New Yorkera bice i Inter sport i Avenue prodavnice.
A Nork bi trebalo 1.09 da se otvori.
Sta ce biti tacno od prodavnica nemam informacija-spominjalo se dosta da ce IKEA uzeti jedan sprat, mada koliko je meni poznato Ikea ne zakupljuje lokale nego gradi iskljucivo sopstvene ogromne centre tako da mi je to za njih u Norku sumnjivo.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ikea je pocela da gradi kod rodica neku svoju gigant prodavnicu...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by ns.happy
ikea je pocela da gradi kod rodica neku svoju gigant prodavnicu...
Gde kod Rodica?
Odakle ti ta informacija?
Imas neki link na netu o tome?
Kako ja ne znam za to ako je istina?:teletabisi:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Prvi New Yorker u Beogradu ce se otvoriti u kada se otvori najveci shoping mall u Srbiji Delta City 67 na NBG.
Pored New Yorkera i Marks & Spencer ce otvoriti prvu prodavnicu u Delta City.
OMG svi nam dolaze :D

Delta City ce biti prvi namenski gradjeni shoping mall te vrse u Srbiji sa 85 000 m2 prostora.
Delta planira izgradnju jos dva Delta city shoping mall u Bg i to na auto-komandi i Adi?????

Ovaj na auto komandi bi trebao biti cak tri puta veci od ovog na NBG sa 250.000 m2 prodajnog prostora.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Lakiboy_ns
Neka sam tebe uspeo da nasmejem uvek namrgodjeni Marvine :D

Merkator se otvara sledeci cetvtrtak.Pored New Yorkera bice i Inter sport i Avenue prodavnice.
A Nork bi trebalo 1.09 da se otvori.
Sta ce biti tacno od prodavnica nemam informacija-spominjalo se dosta da ce IKEA uzeti jedan sprat, mada koliko je meni poznato Ikea ne zakupljuje lokale nego gradi iskljucivo sopstvene ogromne centre tako da mi je to za njih u Norku sumnjivo.
Ju gde namrgođen. Ja kako se nakačim na forum ne prestajem da se smejem... (kao da sam na vicevi.co.yu a da volim viceve)

Ma sumnjam i ja to za Ikeu.
A i za pored Rodića.
Nema šanse da bi Ikea počela da gradi kod nas a da nas ne bi udavili načisto sa tim... Jesu li davili?
Korisnikov avatar
By ns.happy
gradi se nesto veliko u industrijskoj zoni, tamo kod rodica, raskopano je nesto ogromno, cak mi se cini vece od rodica. a meni se kunu da je to ikea, pa eto... cuti, ne kvari mi snove!
e, a cuo sam da ce delat graditi delta city kod stadiona vojvodine, da ce biti zgrada od 26 spratova. navodno su negde objavili i maketu te zgrade, sve sam pregooglao ali nisam nasao nista o tome...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@ Marvin -nemaju oni potrebu da dave posto su kod nas opste poznati brend iako nemaju jos ni jednu prodavnicu.
I da jesi uglavnom nadrkan i maliciozan kad pises po forumu.

@ns.happy-ja sam takodje chuo da ce Delta uzeti zemljiste preko puta Merkatora pored Spensa i da ce na mestu gde su sad teniski tereni izgraditi shoping centar ali da ce imati 26 spratova nisam cuo.To bi onda bila poslovna zgrada a ne shoping centar.
OMG samo neka grade jos da zaradim novac za te silne prodavnice.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma ne mislim ja da bi oni davili.
Nego naši.
"Veliki uspeh naše politike, u Srbiji otvorena još jedna PRODAVNICA. Otvoriće se čak 3 nova radna mesta. Na putu smo rešavanja nezapolenosti". Te fore.

Ju, ja maliciozan. :drama:
Pa ja sam neshvaćen :rida:
Korisnikov avatar
By ns.happy
znaci tamo delta nesto ipak pocinje da gradi... ma, meni je svejedno, ionako sam shvorc...
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja ne mogu dočekati Merkur.
Fali mi baštenskih alatki dosta :kopa:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@ ns.happy-nasao sam online da Delta planira da posle jesenjeg otvaranja Delta City 67 na NBG pocne izgradnju jos dva velika Delta City mall-a u Bg i jedan u Ns ali nema o cemu se tacno gradi ali poznavajuci Delta holding bice nesto megalomanski.

@Marvin-neko od politicara ce doci na otvaranje sigurno verovatno nila nam gradonacelnica.
Bilo bi dobro da Ikea ne otvara samo prodavnice nego i prozvodne pogone u Srbiji ali jbg bolje ista negi nista.U svakom od tih velikih shoping centara posao nadje i po nekoliko stotina ljudi.
A da si ne shvacen paaa moguce a mozda i volis da budes brezobrazan, znas nekim ljudima je to prirodno :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
laki, meni je neki lik rekao da je nasao na nekom sajtu i tu animaciju , maketu, sta li, kako ce to izgledati i da je na 26 spratova, da je biznis centar, ali mi nije rekao gde... ja sam malo ceprkao po b92 ali nista...
By Sixto
Meni ta silna otvaranja idu na kurac iskreno!
Nisam toliko euforican jer poucen sa svim, al bas svim brendovima koji dodjdose kod nas i ove cemo preplatiti u odnosu na obliznji komsiluk!

Sto se tice PDV-a on nije razlog visoke cene, jer je on Porez na DODATU Vrednost, tj na marzu! Krajnji kupac ukoliko nije pravno lice nema veze s PDV jer placa cenu komplet, na odbija ga!
Problem visokih cena brendova u Srbiji je jednostavno alavost generalnih zastupnika! Adidas, Nike, Levis, Replay itd itd...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ne nadaj se mnogo Avenue i Intersportu. Ziva govna.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Vise mi se svidja staro resenje od novog. Novo mi je skroz bezlicno.

Inace bas i nisam neki ljubitelj trznih centara, mnogo se lepse oseca dk idme po gradu i trazim stvari.
Korisnikov avatar
By Draco
Bila sam samo u New Yorkeru u Budimpesti i to iskljucivo zbog Fishbone ponude :)
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Marvin
Ma ne mislim ja da bi oni davili.
Nego naši.
"Veliki uspeh naše politike, u Srbiji otvorena još jedna PRODAVNICA. Otvoriće se čak 3 nova radna mesta. Na putu smo rešavanja nezapolenosti". Te fore.
na putu se rjesava nezaposlenost, a istovremeno stimulira potrosnja bez ikakve proizvodnje. to sto ce se otvoriti 3 radna mjesta bit ce veliki uspjeh aktualne vlade sto ce biti aktualna vijest slijedecih dana na dnevniku2. :yes:
to sto ce im nadredjeni biti njemci i sto sam u new yorkeru vise cuo kako se prica njemacki nego na rtl-u cvaj - nikom nista. dobro, glavno da nije ruski :lol:

ah, povecanje potrosnje :radosnice:
sve povoljniji krediti :radosnice:
juuu sto ce banke trljati ruke... strane banke, ne domace :radosnice:
Originally posted by Lakiboy_ns
Takodje vise je za tinejdzersku populaciju.Ja sam do pre par godina kada sam isao cesto za Nemacku kupovao skoro sve u New Yorkeru jer sam bio mladji i odgovarao mi je taj njihov blesavi fazon.Sad samo ponekad udjem i kupim po koju stvar otkada postadoh ozbiljan dechko ja :D
juuu, a ja jos autfit za posao ponekad iskopam tamo... nije ni cudo sto me ozbiljno gledaju na poslu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!