Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mary
Svaka cast Ivanu!
A oni Brazilci nisu normalni! Ni himnu nisu imali spremljenu! Te je mali sam otpevao "Hej Sloveni" :kralj:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mislio sam da je pevao ovu novu himnu o Bogu i Srbima, pa mi bilo bezveze. a on pevao onu staru, socijalističku. pa baš lepo.

video sam reportažu o tome na TV-u, ali nisam nikako uspeo da provalim koji je od sportista on. zapravo sam prvi put čuo za njega tek sada, pa me je zanimalo. a ima samo 16 godina! :wow:
Korisnikov avatar
By ns.happy
mali je car!!!! da mu svi ostali sportisti skinu kapu... :jumphug:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Prijatno iznenadjenje. Nadam se da ce drzava pomoci tog klinca jer se iz aviona vidi da je kapacitet.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by colorado
Ivan Lendjer - zlato na juniorskom svetskom prvenstvu u plivanju!
Mislim da je ovo najveci uspeh naseg individualnog sporta unazad ihajjj, veci i od uspeha Olivere Jeftic. Ako se uzme sve u obzir, plivanje na suvom u Srbiji (brale), treniranje tu i tamo.....makar koliko ga neki drugi tamo trenirali, nebitno.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by mary
Te je mali sam otpevao "Hej Sloveni" :kralj:
kad se samo setim kako sam se rasplakala tada od srece... srce malo sjatko... :radosnice:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
heheheh..bravo cico! "kako peva?"......osnovna cinjenica!
Korisnikov avatar
By colorado
pa za buducu gej ikonu - jeste.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by colorado
Opet ovaj mali.

Aj napravimo gej ikonu od njega! :)
da znas! kada je onaj muljavi ikodinovic, sto ne bi mogao i ovaj... :hail:
Korisnikov avatar
By colorado
Hajde da mu posle svake pobede saljemo cestitku od kolektiva GS???
Korisnikov avatar
By ns.happy
i od pridruzenih clanova, sto se mene tice...
nego , kolorado, jesi ti njega vidjao po gradu?
Korisnikov avatar
By colorado
Ne. Ne obracam ti ja puno paznje na ljude kad idem ulicom. Ponese me muzika. Ali, uvek sam se nadao da cu ga videti na bazenu, ali nista. :-/
Korisnikov avatar
By west end
Ivan Lenđer, juniorski svetski i evropski šampion u plivanju, tužio je državu, tražeći da mu isplati 37.500 evra. Zrenjaninski plivač, koji je pre desetak dana napunio 17 godina, zabrinut za budućnost i mogućnost napredovanja u sportu kojem je sve podredio, odlučio je da presavije tabak i posredstvom suda traži nagradu predviđenu Uredbom Ministarstva za sport, kojom je za osvajanje zlata na svetskim šampionatima predviđena devizna nagrada.
Podržan od stručnjaka Plivačkog saveza Srbije, i svoje majke Nevenke, koja nema stalan posao u Zrenjaninu, "delfin" sa Begeja ističe da su mu pare neophodne za dalje sporsko napredovanje, ali i da mu i pripadaju bez obzira na to što je u Brazilu, prošlog leta, postao “samo” juniorski prvak sveta.
- Nigde u toj Uredbi ne stoji reč seniorski, a gotovo sve sportske instance kojima smo se obratili, u saradnji sa nekoliko zrenjaninskih advokata, pokušale su da se “izvade”, uz obrazloženje da pomenuta nagrada važi samo za seniorske šampione - kaže Lenđer, uz napomenu da se nada da će nepravda prema njegovim sportskih ostvarenjima, ipak, biti ispravljenja.
Ivanova majka Nevenka pokušala je da isposluje deviznu nagradu čak i preko predsednika Srbija Tadića, odnosno zamenika ministra za sport Aleksandra Šoštara, ali joj susret s njima nije upriličen. Pre nekoliko dana na Ivanov mejl, kako nam je rekao, stigla je ponuda Plivačke federacije Nemačke, u kojoj mu se pored državljanstva, daljeg obrazovanja i posla za majku, nude šest gradova da sam odluči u kojem bi živeo i nastavio da trenira.
:flaming:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by west end
Pre nekoliko dana na Ivanov mejl, kako nam je rekao, stigla je ponuda Plivačke federacije Nemačke, u kojoj mu se pored državljanstva, daljeg obrazovanja i posla za majku, nude šest gradova da sam odluči u kojem bi živeo i nastavio da trenira.
:flaming:
Da ide dečko.
Samo neka ide.
Pa posle još 10 takvih možda se malo i nauče pameti.

Ovih dana sve češće čujem kako ljudi pljuju tenisere.
Zašti nisu prijavljeni u Beogradu pa da porez plaćaju ovde. I zašto traže izgradnju sportskog centra, kad bi mogli da se odreknu zarade sa jednog GSa i da ga izgrade oni na poklon državi.
Čuj, na poklon! :doh:
Korisnikov avatar
By colorado
E da, ko hoce da upozna Ivana, moze danas (ponedeljak) da ga nadje na zrenjaninskom bazenu. Snima Varosarije. (hahahaha!!)
Ja ne mogu da idem jer radim, ali ako neko hoce da bude statista - mislim da mogu da ga ubacim na listu. :)
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by ZvezdasBG
Prijatno iznenadjenje. Nadam se da ce drzava pomoci tog klinca jer se iz aviona vidi da je kapacitet.
Naravno da nece,kao Cavica ce da ga oteraju da pliva u Americi pa da se dvoumi za koju zemlju da nastupa...Ma smesno,a njemu svaka cast.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!