Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Buduci da mi je na kompu riknula RAM memorija, pa sam negde iskopala staru od 256MB da posluzi svrsi ovih dana, a nisam bas pri parama da kupim 1GB, da ja vas, malo strucnije pitam...ako ja u drugi slot, pored ove od 256MB (u prvom), dodam 512MB, biti u funkciji svih 768MB i kako ce to funkcionisati. Rec je o DDRu.
By жњ
:uplasen:

ja sam tako jednom bukvalno sprzhila kompjuter, tj. maticnu plocu. covece, samo sam ubacila karticu sa memorijom, a kad sam ga prikacila na shteker i pritisla dugme, kuciste je pocelo da se pushi kao roshtilj. nisam imala komp narednih godinu dana :obesen:

od tada se ne zezam sa memorijama
Korisnikov avatar
By Delete
:uplasen:

жњ, brisi post, da se ne predomislim...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Mom bratu od tetke lepo radi, baš tako, 256+512, DDR. Mislim da su oba modula Kingstonova.
Ne bi trebalo da bude problema, ukoliko su moduli istih karakteristika (sem kapaciteta naravno) i od istog proizvođača.

Žnj je verovatno negde napravila kratak spoj, ovo ne bi trebalo da se desi sa ispravnim modulima. Najgore je da ti se ne aktiviraju oba ili da ti sistem bude nestabilan, ali to lako rešiš, izvadiš taj od 256 i nastaviš sa 512 MB :)
Korisnikov avatar
By Marvin
E zato ja sam sebi ne radim ništa.
Jeste, učio sam u školi, jeste imam mozak i jeste sve je to logično.
Ali kad ja uzmem stvari u svoje ruke, sve logičnosti se uzjebu...
Korisnikov avatar
By topsecret
Ako slozis proizvodjaca, tip, velicinu, frekvenciju a sve to da maticna moze da izdrzi, nema razloga za przenje kompa. :vatroslava:
Korisnikov avatar
By Delete
E, jel neko sad zna na koji nacin ja da proverim koja je memorija u pitanju, jer na njoj ne pise nista?
Korisnikov avatar
By DarkAngel
ima program koji je odlican za prikazivanje kompletnih karakteristka komponenata koje gajis u svom kompu zove se EverestHome2000,instaliraj ga i ubaci memoriju u komp. Otvoris programcic i snaci ces se (sve radi po principu Windows Explorer-a). A ako se bojis da stavis obe istovremeno, izvadi onu koju vec imas i ubaci tu UKNOWN i postupak je isti.
Korisnikov avatar
By Delete
DarkAngel, prvo sam pomislila da je tvoj post prazan, a onda sam skapirala da moram da selektujem text da bih videla sta pise...

Vid` kako kod mene izgleda to sto pises:

Slika
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nije to baš tako jednostavno. idealno bi bilo da je memorija istog proizvođača i iste brzine. onda moraš da paziš kojim redom ubacuješ memoriju u slotove na matičnoj, jer ne funkcionišu sve varijante.

najbolje je da izvadiš taj svoj modul i poneseš ga u PC shop gde planiraš da kupiš novu memoriju. oni će ti onda odabrati odgovarajući novi modul.
Korisnikov avatar
By andjela
nije nikakav problem promeniti memoriju, samo imas nesto cega se treba pridrzavati...

1. uhvaiti se za kuciste da se telo oslobodi statickog elektriciteta (kuciste je uzemljeno i zato bi po pravilu trebalu ukljuciti kompjuter u suko uticnicu).

2. ugasiti kompjuter i izvuci kabl iz napajanja, ukoliko nemate on/off prekidac na napajanju.

3. memoriju uhvaiti za ivicu ploce, nikako za cipove.

4. obratiti paznju na zarez na plocici, ako nece da udje u slot, onda je stavljate naopako (zarez nije na sredini) i moze da se osteti neki kontakt.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!