Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by 2Q2Bstr8jel imas jednu tacku na zajam
RACO, molim te pronađi tačku na svojoj tastaturi.
ugovorna obaveza je samo ako nisi platio setup od 5000 din. ako ipak odlučiš da raskineš ugovor ranije, to je moguće, i tada ćeš platiti tih 5000 din. ako raskineš ugovor posle godinu dana, ne plaćaš ništa. u svakom slučaju, modem ostaje u tvom vlasništvu.
a što se tiče promene paketa, jedino nećeš moći menjati paket na manji, tj. ovaj sada postojeći 256/64. ukoliko bude istina i povećaju protoke bez promene cene, oni će biti povećani na svim paketima, svim korisnicima. tako da ako povećaju tih 512 na recimo 1024, i tebi će biti povećan protok, ali i dalje nećeš moći preći na manji paket koji je recimo bio 256, a sada je on 512.
jednostavnije rečeno, ne možeš da pređeš na paket koji manje košta mesečno, nebitno koliki je tamo fizički protok.
Originally posted by ^RAY^
Imao sam i ADSL i Cable.Moja iskustva su sledeca:
ADSL je N U L A (sporiji definitivno)u odnosu na Cable!!! Sve preporuke za Cable!!
Originally posted by REIZa sad mi super radi cable kod SBB-a. I više mi se dopada zbog download-upload odnosa od 2:1.Originally posted by ^RAY^
Imao sam i ADSL i Cable.Moja iskustva su sledeca:
ADSL je N U L A (sporiji definitivno)u odnosu na Cable!!! Sve preporuke za Cable!!![]()
Ali problem su tehnichki uslovi i/ili idiotluk provajdera. SBB je meni mesecima trubio kako nemam tehnichkih mogucnosti za net, iako imam njihovu kavblovsku tv...
A inache se pitam shta se desilo sa onim telekomovim "768 kbps je sasvim dovoljno za zadovoljavanje svih potreba..."Isto što i sa Gejtsovim "640KB bi trebalo svakome da bude dovoljno"![]()
Originally posted by andjelayou just made my day
Telekom duplira adsl downstream,dok up. ostaje isti za istu cenu pretplate. Znaci novi paketi ce biti: 512/64, 1024/128, 1536/192
http://www.sindikat-telekoma.co.yu/sind ... 070719.htm
nice![]()
Originally posted by 2Q2Bstr8Jel ima negde zvanična potvrda ovog?:alikako:
od 1. avgusta Telekom počinje sa dupliranjem downstream-a.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!