Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By erkondisn
Nece VIP nikad ici "ispod cijene", oni nigdje nisu jeftini, a ovo u Srbiji su nijanse jer su treci.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by erkondisn
Nece VIP nikad ici "ispod cijene", oni nigdje nisu jeftini, a ovo u Srbiji su nijanse jer su treci.
U pravu si. U Sloveniji gde imaju Simobil su mnogo iza drzavnog Mobitela. U Hrvatskoj je VIP takodje skuplji od T-mobile (ako se ne varam).
Cinjenica je i to da su kod nas usli kao treci i to sa decenijom zaostatka u odnosu na vec postojece operatere i da su prosto prinudjeni da spuste cene. Mada kad se malo bolje pogleda nisu jeftino platili licencu pa ne verujem da nece ozbiljno "igrati".
Korisnikov avatar
By iJazz
Originally posted by ZvezdasBG
Onima koji podjednako zovu Telenor i MtS korisnike sigurno da se vise isplati VIP ponuda. U principu jedan ovakav "fiksni" paket je nedostajao na nasem trzistu.
Upravo sam i ja to pomislio o Vip-ovom paketu.
VIP nije postavio nijedan svoj repetitor vec je samo zakupio neke bazne stanice od MTS-a.
Koliko znam, Beograd je pokriven njihovim baznim stanicama.

BTW, ja od danas na Vip-u, da vidim kako to funkcioniše :) .
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ne ocekujem da od 7 poziva uspe da realizuje 3, od cega su dva bila u stvari jedan razgovor iz dva puta (jer se gubi veza).

Sranje.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja sam pokusao da zovem 063 ali mi je stigla poruka da ne radi saobracaj sa telenorom i da su uputili zahtev zvanicnim organima... :salut: :zavist:
Korisnikov avatar
By EnRage
BG je pokriven sa svega 10-ak baznih stanica VIP-a sto je pocetni broj i premalo je da bi se govorilo o pravoj pokrivenosti. Dakle, sve je to MTS iako oni u svojim reklamnim pamfletima bas i ne spominju nacionalni roaming (sto bi bilo u redu radi snalazenja) nego svugdje pricaju kako je "VIP signalom od prvog dana pokrivena cijela Srbija".

Oni nisu jeftin operater i nikad nece ponuditi znacajno nize cijene od konkurencije. Veliki su muljatori, umjetnici su u tomu :)

No, bolje da ima 3 nego 2 :)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by EnRage
BG je pokriven sa svega 10-ak baznih stanica VIP-a sto je pocetni broj i premalo je da bi se govorilo o pravoj pokrivenosti. Dakle, sve je to MTS iako oni u svojim reklamnim pamfletima bas i ne spominju nacionalni roaming (sto bi bilo u redu radi snalazenja) nego svugdje pricaju kako je "VIP signalom od prvog dana pokrivena cijela Srbija".
Nasli su operatera na kog da se nakache. Pa MTS ne moze da izdrzi ni svoje korisnike, sto se uostalom vidi po dobroj "stabilnosti" mreze. :lol:
Oni nisu jeftin operater i nikad nece ponuditi znacajno nize cijene od konkurencije. Veliki su muljatori, umjetnici su u tomu :)
Oni se kod vas i u Sloveniji kurche kao "kvalitetni provajder", pa ne mere bit i jeftino. :D
No, bolje da ima 3 nego 2 :)
Normalno, ali bojim se da ce ih zadesiti sudbina slovenacke wege. :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
meni je razgovor od2,5 min kostao 25din.
Korisnikov avatar
By nEne
evo nasao sam na drugom forumu cenu razgovora sa svim dodatnim troskovima (uspostava veze i pdv) i zaokruzivanjima. cena za razgovor dug 6 sec u standarnoj vipovoj tarifi je
7.55 din

66 sec
8.13 din

186 sec
19.69 din

cene ostalih prepaid paketa na nasem trzistu mozete videti ovde
http://www.benchmark.co.yu/forum/showth ... ?p=1158090
Korisnikov avatar
By andjela
ocekujem da pocnu da rade kao svi normalni svetski operateri.. ili oni to mozda nisu.
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by ZvezdasBG
Normalno, ali bojim se da ce ih zadesiti sudbina slovenacke wege. :D
cisto sumnjam. u najgorem slucaju koncesiju ce, uz masnu naknadu, ustupiti drugom operateru.

slucaj vege je skroz druga prica. vega je americki kapital koji je dosao u sloveniju, a investitori i tvrtka se nisu mogli prilagoditi europskom trzistu koji se itekako razlikuje od onog kakvog su do tada navikli - americkog. netko je tu dobro sjebao marketinsku strategiju jer vega ni s cim nije mogla privuci korisnike - jedino sto su sim kartice davali sakom i kapom, dok sto se tice samih cijena - ponuda je bila identicna kao i kod ostala dva operatera. signal im je bio ziva katastrofa.

nije sve doduse tamo crno i nakon propasti vege u sloveniji - uskoro se sprema treca mreza - tušmobil :)
u medjuvremenu slovenci su dobili i virtualne mobilne operatere - mercator, izi i debitel.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by demian
evo nasao sam na drugom forumu cenu razgovora sa svim dodatnim troskovima (uspostava veze i pdv) i zaokruzivanjima. cena za razgovor dug 6 sec u standarnoj vipovoj tarifi je
7.55 din

66 sec
8.13 din

186 sec
19.69 din

cene ostalih prepaid paketa na nasem trzistu mozete videti ovde
http://www.benchmark.co.yu/forum/showth ... ?p=1158090
sta oni zaokruzuju na 6 sec???
Korisnikov avatar
By erkondisn
naravno da ne. 6 sekundi je uzeto kako bi se bolje primijetile razlike kod zaokruzivanja. mts i telenor zaokruzuju, ovisno o tarifi na 1 sekund, 1 minut.
vip zaokruzuje na sekundu, ali tek NAKON 1 minute razgovora (dakle, razgovor od 6 sekundi zaokruzuje ti se na minutu :D ).
Korisnikov avatar
By ns.happy
ok, ali ima li neko informaciju zasto se meni na vipu razgovor prekine nakon tacno jednog minuta? ceo dan danas je tako... inace, proradile su veze sa telenorom! :D
Korisnikov avatar
By andjela
proradilo VIP > Telenor > VIP :)
Korisnikov avatar
By Allkey
Zvanično radi, ha?

''Network busy.''

Kartica bačena.

They had a chance... Jedan korisnik manje.

Misli lepše. Vidi dalje.
Korisnikov avatar
By iJazz
Još samo čekam da se sredi mreža... "Razgovor ne može biti uspostavljen", "Korisnik nije dostupan" i tako to... :sigh:

I da... Devet puta šaljem poruku, deseti put zapravo pošalje :sigh: .

Al' dobro, simpa su mi :) .
Korisnikov avatar
By EnRage
Ovo je jedno 20 puta losiji pocetak od onog kakvog je u HR imao Tele2, a svi smo pljuvali po njima kad su krenuli. No, VIP je pokazao da moze biti puuuno gori, toliko o "kvaliteti" :)

Prestat ce ti biti simpa kad skuzis da svoju navodnu kvalitetu masno naplacuju :)

Jedino sto je kod njih stvarno kvalitetno u Hrvatskoj je zvuk prilikom razgovora, a ostalo je kao i kod drugih iako oni tvrde da im nema premca u kvaliteti, bullshit.
Korisnikov avatar
By iJazz
Verujem :lol: ... Videću kako će da nastave sa radom.
Korisnikov avatar
By EnRage
Nema veze, bitna je konkurencija, vidis kako je u Hrvatskoj, 3 operatera, 4.4 milijuna stanovnika, 4.7 milijuna aktiviranih kartica mobilnih operatera, a 20% ljudi nema mob :D

Dakle, neki imaju i po 2-3, tj. koriste vise operatera odjednom.

BTW, jel se primijeti kakva razlika u kvaliteti zvuka na VIP-u, je li bolji nego kod ostalih?
Korisnikov avatar
By ns.happy
zasto je meni danas razgovor mogao da traje samo jedan minut, tacno u sekund???? :spank:
Korisnikov avatar
By Rei
vidis kako je u Hrvatskoj, 3 operatera
Shta se desilo sa chetvrtim?
Onaj, Tomato ?
Korisnikov avatar
By EnRage
To nije operater vec usluga VIPneta s pozivnim 092. VIP-u je bilo ispod casti spustiti cijene kad je dosao treci operater pa su izmislili Tomato i poceli prodavati posebne SIM kartice za svoju jeftinu uslugu koja sadrzi samo osnovne funkcije: Pozive i SMS, nema GPRS-a, MMS-a, roaminga i slicnih stvari.

VIP ima pozivni 091, a 092 su dobili u svrhu prosirenja mreze, nakon sto ispucaju sve brojeve s 091. No, oni 092 zasad koriste za Tomato. Kad ubacis karticu, na displayu moba ti pise tomato no radi se zapravo o obicnoj VIP usluzi zbog cega se Tomato cak ne mozte nazvati niti virtualnim operaterom.
Korisnikov avatar
By Allkey
BTW, jel se primijeti kakva razlika u kvaliteti zvuka na VIP-u, je li bolji nego kod ostalih?
Previše je... Kao online radio kvaliteta 32kb/s...

Dok je kod mt:s-a zvuk dosta dubok. :S

A kod Telenora mi je nekako naj. :D

Možda i zaot što ih tako... Volim... :) :yay:
Korisnikov avatar
By EnRage
Ovdje imaju zvuk kao na fiksnoj, pri dobrom signalu stvarno nema vece razlike izmedju VIP-a i fiksne. To je valjda oprema koju su kupili 1999. :) U Srbiji ju valjda nisu uveli.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
To je valjda oprema koju su kupili 1999. :) U Srbiji ju valjda nisu uveli.
I ne moraju. Ima je Telenor. :P
Korisnikov avatar
By Allkey
Proradili Delivery Reports. :D

Nervira me shto mi kazhe tipa message sending failed a zapravo je poshalje... Onda me dotichna osoba ispichkara shto je smaram. :D
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Kupio sam novi 064 broj. Stara ljubav zaborava nema. Pogotovo kad stara ljubav nije slepa i gluva ko novi svaler...
Korisnikov avatar
By Adenim
Mreza je totalni shit....za sada...
By RACABG
da ne pravi nikakve kampanje na biciklama inace ce propasti
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!