Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Allkey
U Visti radi dosta bagovito.

Naime, nemam bookmarke. :S

Ali se oseti brzina. Zaista leti.

Ne znam u chemu je fora.

Nadam se da cje zazhiveti.

Sada, Apple se previshe priblizhava PC-u, nije mi jasno zashto to rade...

- Imali su neke svoje inkognito (motorola) procesore kad su preshli na komercijalne intel.
- nedavno saznajem da neki od rachunara koriste nvidia, pa chak i ati grafiku...
- mogucjnost instalacije windows-a.

chemu sve to?

Al' 'ajde.. Radujem se Safariju i imam sve manju zhelju da kupim neki od iMac-ova.

http://www.apple.com/safari/
Korisnikov avatar
By andjela
a koliko ti jede rama?

kod mene na win 2k3 radi losije od opere, a i nerviraju me malo oni smooth fontovi. jeste da je jos beta...

sve u svemu i'm stick with opera :)

jesi video mozda novi MacPro ;)
sa Quad Core procesorima macovi su daleko mocniji nego sa PPC
Korisnikov avatar
By Rei
Chini mi se da su bili IBM PowerPC procesori a ne motorola. Pricha koju sam ja chitao je da su IBM procesori dostizali male performanse a veliku potroshnju energije, a valjda su i skupi bili, ne znam. I shta fali nvidiji i atiju? Shta bi trebali da koriste? :)
Korisnikov avatar
By Allkey
Neshto njihovo. Previshe su komercijalni postali i to cje ih utopiti u ne znam asus-a, msi-a i ostale.

a to shto su zaradili status neke kvalitetne i pazhljivee firme, nema veze.

chekam da potpishu ugvor sa cooler-master-om za kucjishta ili tako neshto... strava.

@andjela, zaista neemam pojma, nisam gledao... imam 2gb pa i ne obracjam pazhnju na to. kazhem ti, surf je radio extra brzo uz chrash kada pokusham da bookmarkujem i josh neke gluposti. tako da josh nije gotov, sklonio sam ga.

alijedva chekam finalnu verziju :)
Korisnikov avatar
By Allkey
Daklem, evo me iz Safarija. Pa da rezimiram:

Super je. Surf je dosta brz i fino renderuje stranice. Nisam navikao na savršenstvo što se toga tiče i fontovi su lepi.

Ono shto me nervira je nemogućnost čuvanja šifri, nemogućnost pristupa bookmarks-ima i greške koje često iskaču.

Naime, pri otvaranju određenih stranica daje mi grešku:
Korisnikov avatar
By Allkey
Dobro. Vidite da ni običan tekst ne može da uploaduje kako valja... :sigh:

Nije ni bitno. Shvatate.

Nije još zdrav za korišćenje - ni po vas ni po vaš računar.

OMG, a ja sam slao poruke ljudima sa spejsu. :scared:
Korisnikov avatar
By iJazz
Originally posted by Allkey
Sada su update-ovali Safari naneku verziju 3.0.1, međutim ništa nisu promenili. Nije mi jasno. :shrug:
Nisu sve promene vizuelne ;) ... Mada ti to (valjda) znaš.

Ummm, a zar nema neki tracker ili nešto gde se vodi evidencija o promenama :nesiguran: ?
Korisnikov avatar
By Allkey
Novi update. Upload je kompletno proradio.

Sistemska integracija mi se ne dopada, kao defaultni browser Safari podrazumeva samo postavljanje sebe u Start meni, a kada iz neke aplikacije kliknem na neki HTML link otvara mi internet explorer...

U Default Programs (u Visti) ga nema.

Ali ok. Sve je bolji. :)

Brz je kao Firefox (možda čak i brži), a dosta je stabilniji i optimizovaniji od njega.
Korisnikov avatar
By Rei
ispadne da je firefox golo govno...

Blasphemy!
Korisnikov avatar
By andjela
Apple Safari 3.0.2 beta

Security
Includes the latest security updates for Safari.
Non-English versions of Microsoft Windows
Safari unexpectedly quitting if interacting with bookmarks on non-English configurations of Windows.
Safari unexpectedly quitting when typing in text fields on non-English configurations of Windows.
An issue in which bold and italic text could be missing in Web pages on non-English configurations of Windows.

Text
Safari unexpectedly quitting if the Windows user account name contains non-ASCII character.
An issue in which all text is missing if the Windows system has a large number of fonts installed.
All text may be missing when Safari is installed in a location other than the default location.
Slow startup time when installed fonts have an improper creation time (a future date).
An issue in which a font other than Arial could be used instead of Arial on certain Web pages.

Authentication
Safari unexpectedly quitting after prompting for a username and password for HTTP authentication.
Safari unexpectedly quitting when handling the unsupported NTLM authentication method.

RSS
Safari unexpectedly quitting with certain invalid RSS feed URLs.
Safari unexpectedly not responding ("stalling") due to contention with the thread that updates RSS feeds.
Adobe Integrated Runtime (AIR) and Yahoo Widgets
Inability to install Adobe Integrated Runtime (AIR) Web applications and Yahoo Widgets.

Google Reader
Safari unexpectedly quitting when sending a news headline as an email from Google Reader.

Other
Safari unexpectedly quitting on systems with earlier microprocessors that don't support the SSE instruction set.
Safari unexpectedly quitting with certain video cards.
Safari unexpectedly quitting when a web server produces an empty Content-type header.

http://appldnld.apple.com.edgesuite.net ... iSetup.exe
Korisnikov avatar
By Allkey
Neretko se dešava, i to samo na ovom forumu:

Safari can’t open the page.
Safari can’t open the page “http://gay-serbia.com/forum/”. The error was: “unknown error” ((null):10054) Please choose Report Bugs to Apple from the Help menu, note the error number, and describe what you did before you saw this message.

A to sumnjam da je ono tipa, 'ajde pošto je beta, da kao postavimo neki bug... Glupo je. Nakon restarta Safari-a proradi.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
instalirao sam ga sinoc. puno je sporiji od firefoxa i radi na foru explorera da prikaze stranu tek kad je ucita celu. to me izludjuje kod foruma jer dok browser ucita sve avatare, smajlije, slike... ja se smorim a ustvari otvorim stranicu samo da procitam 2, 3 posta :)
Korisnikov avatar
By Allkey
Ja sam instalirao na ćaletovom računaru i radio je zaista očajno, skroz sam se rezočarao...

Dok sam prezadovoljan kako radi na mom računaru. Ne znam u čemu je fora. ???
Korisnikov avatar
By Rei
Fora je u ... firefox rules? :eureka:
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by REI
Fora je u ... opera rules? :eureka:
:yes:
Korisnikov avatar
By Allkey
Slažem se sa andjelom... :)

Vrato sam se Operi. Ne mogu da se nerviram.

Forumi. Kod ] ne radi. Ni u kom smislu. Neće da pošalje, nee dakopira ni da pejstuje... NIšta... Kao ni srpske ćirilične karaktere.

Dok ne izbace seldeći update, na Operi sam.

Aljkavi su. I spori.
By fazza
Kad na Safariju proradi YouTube, to ce verovatno znachiti da i sve ostalo radi.
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by Allkey
Slažem se sa andjelom... :)

Vrato sam se Operi. Ne mogu da se nerviram.

Forumi. Kod ] ne radi. Ni u kom smislu. Neće da pošalje, nee dakopira ni da pejstuje... NIšta... Kao ni srpske ćirilične karaktere.

Dok ne izbace seldeći update, na Operi sam.

Aljkavi su. I spori.
a jos malo pa ce opera 9.5... tek onda neces preci na safari :giggle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!