- 21 Jun 2007, 11:33
Jedan novi dan i jedna više laž kroz vlas kose mi s kišnicom skliznu na prašnjavu obuću. Cere mi se ulična svetla – Ko je taj snob u otmenom odelu? – To nisam ja. To ne mogu biti ja. Ti novi ljudi staviše mi omču oko vrata, zvanu kravata, taj daleki kontinent uze mi sve minute slobodnog vremena. Dok čeznem da uhvatim sekund za sebe, ostvarujem erotsku fantaziju koju vučem od dvanaesete godine. Nije li to čudno?! Baš sad, kad vremena ni za život nemam, upadne neko sa kim sam duge dane besmrtne želeo da delim, da sve priče i slike sa njim završim, ni jednu više reč da ne kažem. Kakva ironija! Suviše znana melodija! Još umem da vazduh u plućima zadržim! Još umem slatko da tonem u maštu – šta je moglo biti!
Njegov život – smeh dece, tiha supruga, novac, laži, prevare i jedna krupna istina.
Moj život – preskočeni dani, nervozno čekanje sna, sva moja sećanja i hrpa otisaka na pogrešom mestu.
Njegov život – smeh dece, tiha supruga, novac, laži, prevare i jedna krupna istina.
Moj život – preskočeni dani, nervozno čekanje sna, sva moja sećanja i hrpa otisaka na pogrešom mestu.