Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Od dva zla...

Negde u Srbiji
7
41%
Crnogorsko primorje
10
59%
Korisnikov avatar
By .L O S T
OK sorry.... jesam isao svuda drugde zadnjih 6 leta.... sad ne mogu i imam dilemu... eto mozda ja ne znam koliko je lepo dole... meni su ljudi uzasni i ponasaju se kao da su visa vrsta, a ti srpski turisti koji treba da im ostave pare stoka.... i nek gresim... i zato sam i isao tamo gde su ljudi bili ok... pitao sam za misljenje forumase, nisam zeleo da napravim raspravu... a svako ima pravo na svoje misljenje, zar ne? :volinevoli:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by L O S T
OK sorry.... jesam isao svuda drugde zadnjih 6 leta.... sad ne mogu i imam dilemu... eto mozda ja ne znam koliko je lepo dole... meni su ljudi uzasni i ponasaju se kao da su visa vrsta, a ti srpski turisti koji treba da im ostave pare stoka.... i nek gresim... i zato sam i isao tamo gde su ljudi bili ok... pitao sam za misljenje forumase, nisam zeleo da napravim raspravu... a svako ima pravo na svoje misljenje, zar ne? :volinevoli:
Grijes, cico. Svuda ima debila, kako na primorju, tako i u Podgorici ili Beogradu.
Mnogo je vise OK ljudi, usluznih i raspolozenih. Recimo, na Bokeljskoj noci bude bar 30-40% ljudi iz Srbije, i niko se ne osjeca suvisnim. Ukoliko si imao neka neprijatna iskustva, nemas pravo da pljujes po Crnogorcima i crnogorskom primorju.
Iz nacina na koji govoris, jasno je da ti "ne znas kako je lijepo dole". Ali se zato opusteno oslanjas na opste predrasude.

:seronjo:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by bananica
Ukoliko si imao neka neprijatna iskustva, nemas pravo da pljujes po Crnogorcima i crnogorskom primorju.
Iz nacina na koji govoris, jasno je da ti "ne znas kako je lijepo dole". Ali se zato opusteno oslanjas na opste predrasude.
Ne, nikad na predrasude.
Na iskustvo.
Jer sam bio u Turskoj i onda uporedio ljude i ponasanje prema turistima tamo sa crnom gorom i prosto shvatio razliku. To mi je kao max razlika.
Cak sam i u toj Bugarskoj osetio razliku, a Grcku necu ni da spominjem.

Zao mi je ako gresim:pms:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Posto smo spreceni ovog leta ici u pravo inostranstvo....
Moj decko i ja smo u teskoj dilemi:

Ici u neki fin hotel negde u srbiji ili otici na crnogorsko primorje?

Sta je po vama bolje? :sladoled:
Dva zla, indeed....

Crnogorsko primorje.

Jer, iz licnog iskustva ti pricam, i to najprijateljskije, svako sranjce koje mozes doziveti u CG - tri puta gore ces doziveti na srpskim lokalitetima.

Sto se balkanskog turizma tice, jedino braca Hrvati znaju "pos'o". Svi ostali su ne nule, nego -273 ispod nule.
Korisnikov avatar
By .L O S T
:jbg: ipak idemo na more:jazzva:

Tako da ako neki forumas ide u HN - Igalo :pivce:
Korisnikov avatar
By TheTree
:jbg: ipak idemo na more:jazzva:

Tako da ako neki forumas ide u HN :pivce:
Ma bice vama lepo..ja sam u zadnje 2 godine 4 puta bila tamo,i ni jednu zamerku nemam,zapravo..ne nailazim na nista o cemu mi mnogi pricaju da ne valja.Sta znam,ako si ti ok i drugi ce biti takvi prema tebi.Mislim da tako ide..
BTW,mnogo mi se svidja tvoj avatar.Jeremy je pravo musko po mom ukusu(i ja sam nekad bila BI) :)
Korisnikov avatar
By .L O S T
Ipak se meni vise svidja Holms:zvizdi:

A kad sam cuo da ce 4.avg da gostuje ona pevaljka na stadionu u Igalu... odlepio sam.... taj dan odoh na adu bojanu, valjda je dovoljno daleko:predaja:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja taman htela da savetujem kad vi se vec odlucili :D Ja volim CG, Herceg Novi posebno. Inace, ja nisam stekla utisak neke neljubaznosti. Sto se predrasuda tice meni je jaci utisak da ljudi iz Srbije imaju predrasude prema Crnogorcima nego sto je to obratno. Sto se drugih naroda tice - Sicilijanci su mi mnogo nadmeniji od Crnogoraca, Spanci su mi nekako nezainteresovani, svejedno im je, zato su Grci i Arapi su preljubazni, nekad i previse. Ali sve je to opet stvar licnog dozivljaja i raspolozenja. Ako unapred krenes sa nekom slikom onda je najverovatnije da ces naci primere koji ce tu sliku i potvrditi...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!