Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Od dva zla...

Negde u Srbiji
7
41%
Crnogorsko primorje
10
59%
Korisnikov avatar
By .L O S T
Posto smo spreceni ovog leta ici u pravo inostranstvo....
Moj decko i ja smo u teskoj dilemi:

Ici u neki fin hotel negde u srbiji ili otici na crnogorsko primorje?

Sta je po vama bolje?:sladoled:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Ma necu ni ja :rida:
Ali bi on hteo na more, a ne moze da izvadi pasos.....
uf:vatrica: ne znam sta cu
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Decki, ako ne krenete sa negativnim predubedjenjima, moze da vam bude lepo na bilo kom od dva navedena mesta!!! ;)

Licno glasam za more - a na vama je da odlucite gde ce vam biti prijatnije... Mada, ako i jednu i drugu opciju posmatrate kao "zlo", mozda je resenje da ostanete kod kuce?? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Dominion
nikada u crnu goru, otishao tri puta u zivotu i sva tri puta se gorko pokajao, radije sedite u srbiji nego ici u tu "wild beauty" - vise je wild nego beauty :nokti:

tunis rules :yup:
Korisnikov avatar
By decko
Nadji neku ZNJ planinu koja se nalazi negde gde nikad nisi ni bio i sobicu koja ima lep pogled i to ti je dosta! Ipak se radi o odmoru sa deckom a veruj mi, kad ti je do nekog stalo, mozes spavati i u supi, osecas se kao da si u nekom Hillton hotelu jer se On (ili Ona) budi kraj tebe :mazi:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Ne volim Crnu goru (ako idem na more, ili Grcka ili nista; mada Saskica kaze da su Sejsheli ipak najbolji)

Ali, u ovom slucaju: ili idite na more (takvo je kakvo je, ipak je more, a sad je leto) ili ostanite kod kuce (da ne bacate pare na neki hotelchic u Srbiji, isto vam je da spavate u supi, ko sto neko rece above, ako ste zajedno)

:iskusenje:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by SashaVsSasha

... ili ostanite kod kuce (da ne bacate pare na neki hotelchic u Srbiji, isto vam je da spavate u supi, ko sto neko rece above, ako ste zajedno)

:iskusenje:
E da. I ovo sam hteo da kazem ali me Sasha pretekla :mazi:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Nikako da se dogovorimo.
Meni se uopste ne ide u cg, osim da umocim dupe u slanu vodu, ali ni zbog cega. i sve me tamo nervira, ljudi, mesta... cak sam rekao da tamo necu biti ni nudista:shok:
Predlozio sam mu merkur u vr.banji sa uplacenim full aqua i wellness tretmanima ukljucujuci i sve masaze (znam sta moze da privuce hedonistu pedera:namig2: ) i da cemo kolima svuda ici...
ili bilo koja planina....
Znam, i jeste nama svejedno gde smo, ali ipak treba da se odluci....
ne znam :(
Korisnikov avatar
By Adenim
CG, more je more by Delete
Korisnikov avatar
By Zoe
Na neko cisto, lepo planinsko jezero. Satorce, cebence, lopta,kupanjac, a to nije skupo. :hvala:
Korisnikov avatar
By M M and I
hmmm...dilema...Ne bih izabrao ni jednu od ponudjenih alternativa...ostao bih kod kuce i sacekao da se lepo taj pasos zavrsi...i onda isao negde...
Korisnikov avatar
By KiWi

U CG jedino ako su ispunjeni ovi uslovi:
- Unapred dogovoren smeštaj
- Smeštaj sa dobrim pristupom plaži koja nije u vlasništvu nekog privatnika (villa, hotel .. nebitno)
- Blizina prodavnici sa jeftinom i svežom hranom
- Realna cena smeštaja

U Srbiji npr. u banjama možeš da se provedeš kao Bog .. npr. moja mama je bila u malo poznatoj banji "Ribarska banja" .. kada smo skinuli sa digitalca slike nisam mogao da verujem .. sve novo, od peškira do nosećih stubova .. i ogroman kompleks bazena ... A tek instruktori mmmmm :gric: da nije indiskretno, postavio bih fotke :)
Korisnikov avatar
By .L O S T
@MM&I - Onda bih morao da cekam april 2008. da on uzme pasos, a do tad......
Bas se nerviram:crkla:

@zoe: nismo ti mi, sreco, za satorce i cebence.......... Hvala u svakom slucaju za odgovor, shvaticu ga kao za srbiju:cvetduga:

@kiwi - to za cg sve otpada jer je hotel jedini smestaj za nas, samo hotel! Hrana za nas i nije problem i sve to... ali me nervira ono crnogorsko uzimam ti pare i gadim se sto me ti primoravas da ti uzmem pare, ajd da te ne vidim.....
verujem za banju.... opet ga nagovaram da odemo na wellness, ubitacno je dobro.... dovescu ga ovde na temu veceras:hyper:
Korisnikov avatar
By M M and I
Do aprila 2008-e??? Pa zar se kod vas tako dugo ceka na pasos???

P.S. Ovaj, a da ipak nije logicno da vi sami odlucite gde cete...mislim, sta moze bilo kod od nas da kaze sto ce vas navesti da se odlucite za jedno a ne za drugo????
Korisnikov avatar
By .L O S T
Ne ceka se toliko dugo, nego je on u posebnoj pravnoj situaciji tako da on ne moze pre aprila 2008.
Mi i hocemo doneti finalnu odluku, ali nam je ok da cujemo i misljenja drugih, sto da ne:skuter:
Korisnikov avatar
By KiWi

Ostajem pri svom ... U Petrovcu može da bude jako lepo ... Petrovac je San Marino u odnosu na Budvu koja je non-stop buvljak zona ...

Ako baš baš baš ne volite CG, banje su rešenje ... em su sređene, em ima bazena (sa toplom i 'ladnom vodom) ... em vas neće odrati
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Kiwi

Ostajem pri svom ... U Petrovcu može da bude jako lepo ... Petrovac je San Marino u odnosu na Budvu koja je non-stop buvljak zona ...

Khm...ovaj...ali...znas...San Marino nema more :kupanje:
Korisnikov avatar
By blenta
ja sam bio dva tri puta
dodushe ne u letnjoj sezoni
na srebrnom jezeru
dok sam ishao bilo je jako lepo
jedno 4 puta bolje neg u cg definitivno

razmislite o tome
raspitajte se josh naravno
Korisnikov avatar
By Cruiser
@LOST

Evo iznajmim ti stan na 3 nedelje dok smo mi u Grckoj. Vas dvojica sami, bez smaranja, topla voda, kablovska, internet, kuhinja i dve sobe. A bazeni u Kosutnjaku su sasvim blizu. Pod uslovom - da ne zakomplikujete moju pravnu situaciju :)
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Srebrno jezero. Nisam bila, ali utisci drugih su vrlo pozitivni.
Dakle, Srbija.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Slana H2O je slana H2O. Dakle - Montenegro.
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by Cruiser
Pod uslovom - da ne zakomplikujete moju pravnu situaciju :)
:trampolina: :sweet:

Pa necemo, valjda:sigh: :sigh: :sigh:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
e, a ako nesto mrzim to je ovo femkanje kako je CG sranje.
Forum je pun "usijanih glava" koje malo-malo pa pljuju po crnogorskoj politici, jeziku, moru...
Crnogorsko primorje je prelijepo, osim mjesta koja su unistena neplanskom gradnjom te sad izgledaju kao buvljaci, sto rece neko. Ipak, postoji gomila super plaza, mjesta za odmor i zabavu.
Ukoliko vam se ne svidja, niko vas ne tjera da dodjete - nama je sasvim dobro i bez vas.

p.s. ovo VI se ne odnosi na ljude iz Srbije generalno, vec na ove za koje odjednom CG primorje nista ne valja, i koji idu iskljucivo na egzoticne plaze u Grckoj, Turskoj and stuff.
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Slazem se sa tobom, bananice! :shake:

Sticajem okolnosti, od malena sam imala prilike da boravim na crnogorskom primorju, i za isto me veze mnogo lepih uspomena i dragih trenutaka... Zaista se moze uzivati u prelepom morskom mirisu vazduha i jos uvek prilicno bukom i guzvom nedirnutim mestascima (nadam se samo da ce ih takvima i ocuvati, jer Becici su se od takvog jednog malog lepog mesta pretvorili u dzunglu od hotela, zgrada i betona na asfaltu.. :sigh: )...

Sa druge strane, ko zeli dinamican dnevni i/ili nocni bioritam, uvek moze otici do nekog veceg mesta na primorju, i osim aktuelnih dogadjanja i radosti socijalizacije na plazi ili u klubovima/kaficima, probajte da osmotrite istoriju koja vam se pruza pred ocima paralelno sa sadasnjoscu (ovim pre svega mislim na stare primorske gradove kao sto su Budva, Kotor, Herceg-Novi...) ... Da li ste bili u muzeju u Starom Gradu u Budvi??? :galerija:

E sad, izjave tipa "sve je bolje sto je dalje/na zapadu/na istoku/negde daleko/samo da nije negde kod nas ili blizu nas" vecinom, ukoliko doticni koji ih daju nemaju cvrstu i smirenu argumentaciju za isto, spadaju u vec poznate izjave savremenog drustva u Srbiji istraumiranog politickim malverzacijama, navikom da se okrivljava drugi za licna nezadovoljstva i tako dalje i dalje i dalje...

Bice vam lepo samo ukoliko i sami, svojim raspolozenjem, otvorenim pogledom i pozitivnim stavom doprinesete tome.

Nemojte ocekivati da to neko drugi za vas uradi.
Korisnikov avatar
By blenta
crnogorsko primorje je prelijepo osim mesta koja su naseljena crnogorcima
da oproste pojedinci koji su manirima makar priucheni
Korisnikov avatar
By blenta
nije generalizacija neg vlastiti dojam

svake godine ishao na mesec dana u herceg novi

te upoznao mnogo ljudi od dole

samo za jednog momka mogu retji (od onih koje dovoljno dobro znam da bi sebi dozvolio dati takav sud) da nije prost
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!