Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By colorado
Renoir, tek sad sam obratio paznju na spisak pesama koje su ti za sad privukle paznju, i skontah da volis te njanjave (osim Pretty Good Year). Zaboravi na Bliss... na neko vreme, pa joj se vrati kroz koji mesec. :)
By ~ Le Saint X ~
njanjave???

kakva je to kriterijum?
bas sam iznenadjen...
Korisnikov avatar
By Adenim
Pogledaj po agencijama koje rade koncerte....sigurno postoji organizacija neka, ili kupi karte preko neta pa sa njima idi po vizu....
Korisnikov avatar
By colorado
Ja idem... ako mi se svidi novi album, i ako mi se ne ostvari neki plan. Ali samo u Sloveniju i Madjarsku.
Korisnikov avatar
By M M and I
Ja idem u Pariz na koncert 2-gog juna u Palais des Congrès ...
Korisnikov avatar
By colorado
Videces tamo mnogo meni poznatih ljudi.

(ova informacija ti je bila veoma korisna)
Korisnikov avatar
By M M and I
Japp...siguran sam da hocu....
...a ta mi je informacija inache od vitalnog znachaja :smeh:
Korisnikov avatar
By colorado
Svi su vec kupili karte za centar provg reda. Ako te crvenokosa urlatorka smori, znas koje su ti alternative za gledanje. :)
Korisnikov avatar
By M M and I
Ako me smori...pa nista...onda cu gledati u centar prvog reda... :yes:
Korisnikov avatar
By joe85
A kako kupiti karte? Colorado, racunam na tebe da znas kako da se organizujemo..posto sam ja jos uvek mali. :) .. ti si svetskii chovek. :P
Korisnikov avatar
By Skyen
jbt bankrotiracu zbog koncerata ove godine!

obojeni, ako oces u budapest, onda mozemo da se organizujemo!
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by joe85
Je l' neko isao na koncete u inostranstvu? Kako sa ulaznicama i kupovinom? Kako sa vizom? I pre svega, ko hoce da ide?
imash u kosovskoj ulici jednu agenciju koja organizuje odlaske na koncerete u budimpeshtu. nisam siguran kako se zove, ali mozzesh da zovesh 988 i da trazzish broj turistichke agencije iz kosovske ulice
Korisnikov avatar
By spliff
inache, ja bih bih rado gledao tori :love:
Korisnikov avatar
By colorado
skajka, racunaj na to da se vidimo u nedelju rano popodne. Jos ti se javim, a onda cemo pricati... o svemu.

!!!
By ~ Le Saint X ~
histerija kod Tori...
mozda mi treba malo u zivotu....te ej anlazim kod nje!
:)
Korisnikov avatar
By colorado
Jes' da ima gomilu pesama (20 cini mi se), ali album nije dupli. No verujem da uz njega ide neki DVD. Sta god da je izdavala od 2002 bilo je propraceno DVDom.
Korisnikov avatar
By M M and I
postoji special edition koji se moze nabaviti samo kad narucis direktno iz USA...za sada...
By ~ Le Saint X ~
ona nesto nije 'hit' kao predhodnih godina, ili mi se cini?
Korisnikov avatar
By avalon
Album "American Doll Posse" debitovao je na 5. mestu liste albuma u SAD :lizalica:
Korisnikov avatar
By colorado
Ja se bojim da ga preslusam, pa ga bojkotujem...
Korisnikov avatar
By Nicodemus
Originally posted by colorado
Sto se bojis? Poslednji, iz 2005. je bio odlican. Ja imam sve njene albume i taj mi uopste nije strcao po kvalitetu. Slusao sam ga ponovo danas i bas mi je prijalo. :love:
Korisnikov avatar
By avalon
Stvarno Colorado, nema razloga da se plasis...
Korisnikov avatar
By colorado
The Beekeeper sam uspeo da preslusam samo jednom i mrzim ga iz dna duse. Cak i uzivo su mi te pesme bile golo govno.

A za Posse sam cuo da je suvise pop. Jednostavno, ne treba mi pop od Tori. Od nje zahtevam nesto vise. A i sve te perike i koncept... vise mi se svidjalo kad se to zvalo Strange Little Girls. Izgubila je kreativnost. Samo filozofira a i pocela je da popuje.
A i godinama se stidela i bezala od svojih dana iz perioda Y Kant Tori Read, da bi sada radila sve sto je tada radila. Malo dvolicno.
I nervira me sto ne zna da stari dostojanstveno. Perike, botoks... Koji ti je kurac Tori? Tek ti je 43!!!

Bas sam besan na nju, i jako bih voleo da SEBI otpeva:
"You have her face and her eyes, but you are not her."
"You were wild, where are you now?"
Korisnikov avatar
By forest
Originally posted by colorado
nema potrebe da ga bojkotujes. i naravno da nema potrebe da ga se bojis.
ako volis boys for pele (konceptualno) i ako ti se svidja sta je radila na albumima posle from the choirgirl hotel onda ce ti ovaj album biti super.
recimo da se ovde vise pozabavila sobom na nacin kako je radila na prva 4 albuma. album kao album je sasvim ok. ja sam iskreno ocekivao neko sranjce (posto sve posle boys for pele mi je malo u fazonu "imam potpisan ugovor pa moram da objavim albume"), ali me je fino iznenadila i vrlo je lepo imati ovaj album, sa sve tori-intermecima, na plejlisti svog mp3 plejera. prija. kao da se malo...deamerikanizovala...vratila klaviru, glasu i textu. proslih par godina se malo izgubila... no ok...svasta joj se i desavalo u zivotu.

anyway, uzmi, preslusaj, i prijace svakako!

ali, decaci i devojke, hit hitova je novi album rufus wainwrighta "release the stars". nil tenant mu je radio produkciju. album je jebeno magican i ah... eto preporuke za narednih mesec dana prezivljavanja!
By Shoplifter
album je grozomoran. na momente (veoma ceste) vec vidim da snima duet sa shanajom tvejn. dakle, country uticaji merljivi u tonama. uzasno izvestacen u pokusajima da zvuci energicno i taj neki bajati pop i rock&roll u kojima nikako nije ubedljiva, meni vec zvuci jednako kvalitetno i sveze koliko i yu-grupa. koncept i tekstovi, doduse, kao i uvek intrigantni, ali muzika :kletva: . drzacu se prvih 6 albuma.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!