Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

da li ujutru zavirite u Sanovnik posle nekog neobicnog sna da mu vidite znacenje?
za pocetajk cu izneti snove koje sam ja sanjala prethodnih noci i njihova tumacenja
Sanjala sam
PETLA, a to po Sanovniku znaci znaci da" nas ceka glas izdaleka"

pa onda ako sam sanjala
VARJACU - neko ce nas uznemiravati slomiti: nesrecna ljubav
VATRU - loziti: ljubavni uspeh,novi prijatelji ugasiti: odustani o nameravanog posla sa mnogo dima: neuspeh u poslu,steta od vatre velika vatra: nesreca,tuga mala: ljutnja sa mnogo zara: radost sa velikim plamenom: planovi ce ti se ispuniti varnice da iskacu iz vatre: dobitak raspirivati vatru: kavga,kajanje
ZNAKOVE - ZNAMENJE NA NEBU - dogodice se nesreca
ZNOJENJE - skora bolest,tezak posao
ZOOLOSKI VRT - ceznes za dalekim putovanjem,neprijatno poznanstvo
ZUBE - bele,lepe imati u snu: zdravlje,ugled lose i pokvarene: bolest,neuspeh zlatne: bogatstvo dobiti nove zube: velika korist,zdravlje vestacke zube imati: neko ce te obmanuti slomiti zub: ljutnja,bolest zubi da ispadaju: smrt u porodici,nesreca popravljati zube: krenuce ti na bolje izvaditi zub: prekinuces veze sa nepozeljnom osobom prati zube: mucis se za drugoga,steta

Eto, ja sam iznela samo neka tumacenja iz mog sanovnika, a vi ako imate volju i nameru navedite jjos tumacenja.neka ova tema bude za forumase kad ustanu i dodju na forum da odmah mogu da otvore temu i vide sta znaci san koji su prethodne noci usnili.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
eh, ja sam sinoc sanjao kako sam na nekom brodu, koji je ustvari bio pun sijena, i kako su tom preslatkom liko ciji je bio brod dosli neki ljudi i uzeli mu ga:lood:

ziv sam se pojeo...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
eh, ja sam sinoc sanjao kako sam na nekom brodu, koji je ustvari bio pun sijena, i kako su tom preslatkom liko ciji je bio brod dosli neki ljudi i uzeli mu ga:lood:

ziv sam se pojeo...
Korisnikov avatar
By Adenim
sijena u smislu trave ili senki?
Korisnikov avatar
By Zorica Pardovicki
Originally posted by bananica

ziv sam se pojeo...
LADJA (brod) - : cuvaj se ogovaranja,nesigurna ljubav,kratkotrajna neprijatnosti ,voziti se: dobre vesti,sreca,radost, da tone ili gori: gubitak,neprijatne vesti,zalost velika ladja: iznenadna sreca mala ladja: skromna sluzba , u pristanistu: smrt u familiji , na pucini: doziveces neprijatnost u buri: opasnost se nadvila nad tvojim domom, ostecena ili nasukana: doci ce kraj tvojim brigama
Korisnikov avatar
By Zorica Pardovicki
Originally posted by Adenim
TRAVA – zelena: strah, beda , suva: izgubices prijatelja , pokosena: razbolece ti se prijatelj , travu cupati: bolest
SENO – skupljati: beda,nemastina , lezati na senu: radost,zadovoljstvo,zdravlje
:gatara:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
trave:)
Korisnikov avatar
By .L O S T
Joj ja sam se tako svadjao sa jednom drugaricom u snu...
Mislim da je to znacilo da treba to sto mislim i da joj kazem.
I to sam i uradio.:trach:
Korisnikov avatar
By m..
Sanjala sam da se Daliborka reinkarnirala, po 3. put. Sta to znaci?
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by m..
Sanjala sam da se Daliborka reinkarnirala, po 3. put. Sta to znaci?
Ju, daleko bilo... pu pu pu pu pu, ju sacuvaj Boze, pomeri se s mesta, m...
Kakva reinkarnacija ?
Ne nameravam se jos s dusom rastajati.
:)
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Zorica Pardovicki
TRAVA – zelena: strah, beda , suva: izgubices prijatelja , pokosena: razbolece ti se prijatelj , travu cupati: bolest
SENO – skupljati: beda,nemastina , lezati na senu: radost,zadovoljstvo,zdravlje
:gatara:

:rotflmao:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja sanjala kose guste i konjsku grivu.
Sta to znaci po sanovniku?
:sweet:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by *deni*
Ja sanjala kose guste i konjsku grivu.
Sta to znaci po sanovniku?
:sweet:
To znaci da dizes "mrtve" teme i kachis YouTube gde stignes :lizalica:
Korisnikov avatar
By *deni*
Stvarno?!?!?!
:shok:
:minibounce: :lol: :rida: :hekla: :vatroslava:
Moracu malo da se pritegnem, da ne bih opet ostisla pod ban, jadna.
:merlinka:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Sanjala sam cudan san, bolna lezim noc i dan
Neke cudne zvuke cujem
Bolnu dusu oplakujem
Carobna mi frula svirala u snu...

Sta to znaci po sanovniku ?
Korisnikov avatar
By KiWi

moja sestra od tetke se razvodi od muža ... a u njihovom komšiluku imam ortaka (gay) koji ne zna moju sestru i njinu familiju ...

E ... a san od noćas je da je ta moja sestra išla kod tog mog ortaka, sve sanjam kako je išla ulicom i u rukama držala 100.00 EUR i kako je kucnula na vrata "kuc, kuruc" i kaže "hoću da kupim vaš stan" a on se izbezumio. Uđe ona u stan i sve mu gura pare pod mišku a on se nećka ... njegovi roditelji srču supu dok se njih dvoje svađaju kao da se niša ne dešava ... a ona konstantno ponavlja "hoću da kupim ovaj stan, da kad se razvedem mogu da budem blizu svoje dece a i da mogu da špijuniram bivšeg muža!" ...

šta bi to moglo da znači?
By жњ
nema univerzalnog sanovnika... svako ima svoj licni

evo.. jutros nisam stigla zapisati svoj sinocnji san, iako imam taj obicaj. i vec sam ga zaboravila.

a preksinoc sam sanjala kako se vracam kuci i nalazim kucu punu zecica, macica i kucica. mazila sam ih celu noc i probudila se sa debilnim osmehom. ajme radosti. potreba za bliskoscu... i to velika! nothin` more :kokice:
By mikka
definitivno postoje neki zajednicki simboli u arhetipskom, kolektivnom nesvesnom, ali verujem, da bi se snovi zaista eventualno protumacili, da treba biti upucen i u individualnu istoriju
osim ako je tema zajebancija :turban:
Korisnikov avatar
By Dzi
u poslednje vreme pamtim snove...i sve su neki kosmari, a dani proticu sasvim solidno ....mislim da zavisi kad sanjas , ko da znam ....
By жњ
eh sinoc...

prvo sam sanjala kako deca uce da razaznaju boje :zid:

a onda sam sanjala kako delim dzoint sa tatom (a ne duvamo ni ja ni on, zaboga), i onda sam tako naduvana naisla na svog bivseg direktora... koji se jako napio, pa sam mu pomogla da dodje do svog auta i onda brinula kako ce covek tako pijan preci granicu... a onda sam se probudila :vruce:

eto... to mu dodje neka moja klasika :adiktusha:
Korisnikov avatar
By *deni*
Dzaba mi opisujemo ovde sta smo sanjali...
Nema nam vise Zorice Pardovicki da nam rastumaci snove...
:budilnik:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by mikka
definitivno postoje neki zajednicki simboli u arhetipskom, kolektivnom nesvesnom, ali verujem, da bi se snovi zaista eventualno protumacili, da treba biti upucen i u individualnu istoriju

So true.
Korisnikov avatar
By *deni*
Sanjao sam jednu palmu u saksiji.
Šta bi to moglo da znači, baš me interesuje..
Korisnikov avatar
By Seaman
Sinoc sam sanjao pare, da mi je bivsa firma isplatila nesto sto mi duguju. :D Sta to znaci? Mada mislim da ne valja sanjati pare. :misli:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne valja, dabome da ne valja.
Pare se isteruju na sudu, ili pesnicama, ili na Loto-u, a u snu se ljube medna usta, pod palmama na obali mora...
:merlinka: :deni:
Korisnikov avatar
By Seaman
:lol:

sanjao sam sve i svasta, bas puno sanjam, ali se ne sjecam da sam nekoga ljubio :bubblegum:
Korisnikov avatar
By Seaman
Sto banovase ovu Zoricu, da mi protumaci snove :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Seamane, ti si baš nešto ekstra dobro raspoložen danas.
Jesi se drogirao ?
Priznaj !!!
:seljache:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!