Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Simor
Radio 021 -- U okviru manifestacije Noć muzeja, koja se 19. maja prvi put organizuje u Novom Sadu, Art klinika priprema izložbu posvećenu Mona Lizi. Stoga su hitno potrebne Mona Lize kao gobleni, crteži, grafike, skulpture ili u nekoj drugoj verziji koju Novosadjani imaju.

Svi zainteresovani da posude, iznajme ili prodaju svoju Mona Lizu mogu se javiti na telefon 063/82 911 94.

:salut:
Korisnikov avatar
By Tot
Mislim da je proleće pravo vreme da se opustimo uz neke neobaveznije umetničke postavke. Način da se osećamo raspoložemije i lepršavije. Tako ja jedva čekam da vidim sva goblenska izdanja Mona Lize i posle ću uz pivce razmišljati o svim umetničkim sklonostima naših baka i njihovoj ljubavi koju su uložile radeći na tim goblenima. :)
By Simor
Ma, meni krivo što nemam neki goblen sa Mona Lizom na njemu, pa da ponudim Art klinici. Recimo, Mona Liza sa brkovima kao kod, ako se ne varam, MontyPythonovaca.

:D
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Simor
Mona Liza sa brkovima kao kod, ako se ne varam, MontyPythonovaca.
:shok: kod duchampa, bogohulniče :oklagija:
:)
By Simor
Ova je imala duže brkove. ;)
Korisnikov avatar
By djo
hahah :) mogu misliti :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni su interesantne price o njenom osmehu i licu. Jedan lekar tvrdi da je imala povisen holesterol, drugi da je skrgutala zubima, treci da je bila razroka.
Korisnikov avatar
By Escobar
Joconde uvek iznova fascinira. Od silnih pretpostavki sam cuo to da je bila les, zatim muskarac preobucen u zenu, trudna, prostitutka, zatim Leonardov ljubavnik...

Pricicama iz Louvra nikad kraja... :diplomac:
By Simor
A šta kažete na Frojdovo tumačenje Mona Lizinog smeška, kao erotsku privlačnost koju je Leonardo osećao prema svojoj majci? Elem, pronađite u biblioteci i pročitajte interesantnu Frojdovu zbirku analiza pod nazivom "Iz kulture i umetnosti", i, naravno, obratite pažnju na tekst "Jedna uspomena iz detinjstva Leonarda da Vinčija".

:psiholog:
Korisnikov avatar
By Escobar
Moram prizanti da nisam bila obavestena da postoji i edipovsko tumacenje joconde!
By Simor
Escobarka, Escobarka, pa čemu služi pederska solidarnost nego da se međusobno obrazujemo i pomognemo jedan drugom u uspinjanju socijalnom hijerarhijom!

Tako ćeš sada ti dobiti socijalne poene kada u nekom fancy društvu usput pomeneš da se ML smeška jer se Leonardu erotski dopadala sopstvena mama, dok ću ja socijalne poene da skupim na informaciji da je ML bila leš a možda i muškarac obučen u žensku odeću.

;)
Korisnikov avatar
By Escobar
Reciprocitet, i kako bi nasi dragi drzitelji same Joconde rekli, 'Culture, c'est l'échange', dragi Simore, su ono sto nas vekovima spaja!

;)
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Escobar
Moram prizanti da nisam bila obavestena da postoji i edipovsko tumacenje joconde!
hehe, zar nisi znao da postoji edipovsko tumačenje za sve na svetu? :smeh:
Korisnikov avatar
By Escobar
iskrenA da budem, kasnije sam malo porazmisliLA i upitaLA se koga to vidim u ogledalu kad se identifikujem u liku sredovecne zene :mama:
By Simor
Originally posted by bojandjo
Varaš se! Ne znam kako to tumače oni koji su protivu zapadnog kolonijalizma, ali Sigmund Frojd je, prilikom susreta sa jednim slovenskim pacijentom, rekao: "kada se suoči sa takvim ljudima, naša analitička veština propada, jer sáma naša pronicljivost nije u stanju da se probije do dinamičkih odnosa koji upravljaju takvim ljudima."

:srbin:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Escobar
iskrenA da budem, kasnije sam malo porazmisliLA i upitaLA se koga to vidim u ogledalu kad se identifikujem u liku sredovecne zene :mama:
ahahaha :smeh: tako nekako :)
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Simor
Originally posted by bojandjo
Varaš se! Ne znam kako to tumače oni koji su protivu zapadnog kolonijalizma, ali Sigmund Frojd je, prilikom susreta sa jednim slovenskim pacijentom, rekao: "kada se suoči sa takvim ljudima, naša analitička veština propada, jer sáma naša pronicljivost nije u stanju da se probije do dinamičkih odnosa koji upravljaju takvim ljudima."

:srbin:
upravo, 'sve na svetu' podrazumeva liniju beč-njujork :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!