Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By ^RAY^
Bio sam u Podgorici juce.Poslovno sam dosao u ovaj grad i evo ukratko,zeleo sam da svoje utiske o ovom gradicu podelim sa vama.
Podgorica je na mene ostavila impresivan utisak!Tacnije Podgoricani.Ljudi su veoma prijatni,komunikativni,druzeljubivi.To je ono sto prvo osetite kad sidjete sa voza.Zivot u ovom geadu je neverovatno opusten i prijatan.Niko nigde ne zuri,zivi se van brzine sto je na mene delovalo krajnje pozitivno.Nigde nema guzve!ako Vam kazem da sam tri velika posla,za koja su mi u beogradu potrebna 3 dana tamo obavio za 1 sat onda shvatate o kakvom je gradu rec!Vazduh skoro ideaLno cist,dise se punim plucima!
Sta je na mene ostavilo najveci utisak.Recimo TAXI.Taksisti su prvo sa cim se susretnete u novom gradu.Imaju nekoliko udruzenja koje je kupio privatnik.Svi automobili iste marke i boje.Nema sarenila.Vozaci u teget odelima,kravatama i belim kosuljama.Unutrasnjost automobila STERILNA!GPS navodjenje,ljubaznost a cena voznje BAGATELA!nema starta kao kod nas u Beogeradu,1 km=45 centi.Fenomenalno!
Grad nihje nista specijalno sredjen i izgradjen,sto meni i odgovara,ali ima dusu.Dusu jednog grada cine gradjani a ne gradjevine.recimo primer Budve koju sam takodje juce posetio.Budva je tako natrpana kojekakvim glupim sadrzajima tipa kioska i malih radnjica da sve to vise gusi i ruzi grad.Meni je bilo odvratno od toga u januaru mesecu kada nema nikoga.Mogu samo da zamislim kako je kad je u sezoni!Pozeleo sam da rucam na obali mora.To nije bilo moguce jer je obala udaljena od restorana i hotela najmanje 100 metara pa Vam je uzivanje te vrste uskraceno.Umesto da rucate i pijuckate kaficu uz zvuke talasa(sto je recimo u Sutomoru moguce!)slusacete automobile i udisati izduvne gasove istih!ZNACI SVE JE OVO RAPORT OD JUCE!Zamislite onda juli i avgust ;-(Ali zato stari grad...mmmm..to je prica za sebe i to ipak treba da se vidi!
Vratimo se Podgorici.Mislim da se ovaj grad menja i toplo Vam preporucujem da ga posetite!
Slika
Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
alo, baby, U KOJOJ SI TI TO PODGORICI BIO?!?!?!

zeleznicka stanica. taksisti koji te cimaju sa svih strana, strasno su neljubazni. njihovi automobili su u svim bojama (roza, zuta, narandzasta i svijetlo i tamno plava)
imaju svi start, a ti kojim si se vozio su gradski taxi koji nema start, ali je duplo skuplji.
mada, zbunjuju me ta teget odijela, jer je takva uniforma kod LUX taxija, ali oni IMAJU start.

podgoricani su SVE samo ne komunikativni, ljubazni i druzeljubivi. zivio sam tamo 4 godine, pa znam.

izgradjena? kroz koju godinu nas ocekuje senzacija : zgrada kroz ciji ulaz ide magistralni put! tako ce taxi moci da te doveze pred vrata od stana!! mis'im, stvarno, cak su i na mjestu malog parkinga za taxi vozila sagradili neko chudo od zgrade. centar je pretrpan svim i svacim.

sve u svemu, podgorica je mjesto koje treba izbjegavati u sirokom luku!

:bananica:
By RACABG
eto rekao si nam da si bio u crnoj gori bravo
koliko bi tek tema otvorio da si otishao u u neku normalnu zemlju
A JEL MI SAD TREBA DA TI ZAVIDIMO :d
Korisnikov avatar
By M M and I
Ja sam bio u CG sredinom septembra. Seo na brod iz Ancone za Split i onda se preko Dubrovnika spustio u CG. Bio u Kotoru i Budvi, Baru i Podgorici.

Nit prepoznajem tu "impozantnu i fantasticnu" Podgoricu koju opisuje RAY...ali isto tako ni "neprijatnu i odvratnu" Podgoricu koju opisuje Uniqeatna Chiquita.

O.K. nije nista posebno...ali nije ni toliko grozna kako je opisa Chiquita.

Ako odete...super, sto da ne...ako ne odete, opet, niste nista posebno propustili.
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Naravno M Mand I.

Izneo sam samo svoje utiske.

Svaki osecaj je krajnje subjektivan tako da potpuno razumem Bananicu.

Vise sam opisivao ljude ako ste primetili i oni su najvece blago jedne zemlje.Meni su Podgoricani super :-))

Kiss svim Podgoricanima i Crnogorcima:-))
Korisnikov avatar
By Glasonosha
Originally posted by ^RAY^
Naravno M Mand I.

Izneo sam samo svoje utiske.

Svaki osecaj je krajnje subjektivan tako da potpuno razumem Bananicu.

Vise sam opisivao ljude ako ste primetili i oni su najvece blago jedne zemlje.Meni su Podgoricani super :-))

Kiss svim Podgoricanima i Crnogorcima:-))
Sa zakasnjenjem, ali, kao cistokrvni Podgoricanin, moram da napisem komentar :)

^RAY^, ne znam kad su ostali bili u Podgorici, ali si, sto se 95% faktickih stvari u vezi sa gradom tice, potpuno u pravu.
Taksiji jesu upravo kakvim ih opisujes. Postoji 10ak firmi (Lux, Prestige, City, Ellite, Boom...) i svi automobili su iste marke i boje, a taxisti identicno obuceni. Po pravilima, moraju biti obrijani, imati izmedju 23 i 45 godina. Moraju ti dati fiskalni racun prilikom placanja. Cijena prevoza je zaista niska. Toliko da i ja, iako imam automobil, najcesce uzimam taxi. Start se ne naplacuje, a kilometar voznje se krece od 23 do 50 centi u zavisnosti od toga koji taxi narucujes.
O tvom subjektivnom dozivljaju grada necu da pisem ;) . Ja PG volim najvise na svijetu ;) .

Ako nekom treba turisticki vodic...

... ne zovite mene ;)

Poz za ^RAY^-a i ostale.
Korisnikov avatar
By Morpheus
Zar je citava impresija oko istih taxi vozila i uniformisanih vozacha?Toga ima manje vise svuda...i u Novom Sadu ih ima ali nisu ostavili na mene toliki utisak da bih morao da pisem o njima....:)
Korisnikov avatar
By Mahoney
de, de...

momak je bio, video, opisao... sta ima lose u tome?

ja sam iskreno ostao impresioniran tim taksi udruzenjima, jer su kod nas taksisti dronjavi, a vozila na ivici raspada.

zivela podgorica!

:france:
Korisnikov avatar
By Escobar
molim te, ne prljaj taj smiley i boje jedne marseillaise ovom temom.....
By Michael_PG
Nisam subjektivan i nije da nisam vidio i neke druge gradove (nyc,lo..) ali nocni zivot je fenomenalan.Ljudi su opusteni i za zezanje (nisu pozeri ).
Sad je pitanje sta ko trazi od grada...Meni iskreno treba malo veca sredina...
Korisnikov avatar
By Adenim
Dok se ne dokaze da je relativno, a Podgorica je apsolutno relativno retardirana.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Adenim
Dok se ne dokaze da je relativno, a Podgorica je apsolutno relativno retardirana.
i ja bih se slozio.
cast izuzecima, naravno...
By fencysmurf
i ja moram da pohvalim nocni zivot u podgorici. chu pohvalim. ja skoro nisam video toliko opustenosti u odnosima ljudi i toliko muvanja kao u pg.

u beogradu se nekako svi smekaju do u iznemoglost i od toga su napravili olimpijsku disciplinu. svi se uchoporaju onda tako gledaju jedni druge , naravno u procesu se oblokavaju dok se ne oblochu toliko da ne znaju gde su , pa onda sutra medjusobno razmenjuju utiske na liniji " u kazi da ona malla od sinoc nije bila strava picka"

a posebno mi je zanimljivo sto se u potpuno str8 okruzenju desavaju prave male gay minijature, tj da decaci koji vole decake izuzetno dobro snalaze u okruzenju strejtera ....

u beogradu , po str8 klubovima , pa ne znam, nemogu da kazem da toga nema , verovatno je neko i tako pronasao decka , ali u beogradu se generalno ne prilazi tako da ni pederi nisu nesto bolji, u svakom slucaju jebem ti str8 mesto kad te za noc startuju 2 tipa :D

meni je to bilo potpuno fascinantno , ne samo jer meni niko nikad ne prilazi, vec i zato sto se desava na jedan totalno sladak nacin koji razoruzava nekom lakocom i opustenoscu...

iskren da budem, bili smo sa strancima, pa je mozda i taj momenat pomogao da se djetici okuraze a mozda i ne...

a najbolje o podgorici mi je sto se totalno potrudila da mi razbije stereotipe na jos jednom polju.... tamo ima plavih ljudi na tone...
By Michael_PG
Jos samo da dodam da toliko lijepih momaka na jednom mjestu nigdje nisam vidio.
Naravno i cura,ko voli... :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!