Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Sky123
Kako, dodjavola, da skinem jedan torent koji mi treba sa www.demonoid.com? registracije su (kao) svakog petka ali pokusavam vec par mjeseci da se registrujem i ne uspjeva, a takodje kaze da neregistrovani korisnici mogu da skinu tri torenta ali mi ni to ne uspjeva... moze li neko da pomogne? :( :cyborg: :)
Korisnikov avatar
By Delete
Ne moze nikako, ja, takodje, pokusavam vec neko vreme da se registrujem tamo, ali mi se cini da bih se pre uclanila u NASA-u nego kod njih :)

Ako hoces, napisi sta zelis da skines, mozda neko ima, pa da se ne mcis sa demonoidom.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by andjela
hoces invite :)
Hocu ja...sta treba da uradim za invite :)
Korisnikov avatar
By gorilica
Ali ja ne razumem zašto bi se i učlanjivali.
Ja preko mininove skinuo masu Demonoid torrenata, a da nikad nisam otvorio ni početnu stranu Demonoida. Jeste da je protok šugav, ali se skine.
Korisnikov avatar
By Sky123
da, ali treba onaj deo ''mase'' koji nema na mininovi:osama:...
Korisnikov avatar
By Rei
Hocem i ja invite :zongler:
Korisnikov avatar
By andjela
moracete malko da sacekate, trenutno sam sve invite-ove ispucala :)
Korisnikov avatar
By Delete
Je l` ko sta downloadovao sa totaltorrents.com-a?
Korisnikov avatar
By Azdaja
Kad budes mogla shibni i meni invite :pickme:

fala unapred :)
Korisnikov avatar
By andjela
bice uskoro :)

samo da napomenem, da torente sa demonoida i seedujete a ne samo leech. u suprotnom mozete dobiti ban, kao i onaj ko vam je dao pozivnicu :)
Korisnikov avatar
By Rei
Fala za invite :)

Koliki je minimum ratio? Mrzi me da searchujem sajt atm :D
Korisnikov avatar
By andjela
cekajte malo :)

ispucala sve, malo da se nabaci GB na account pa cete dobiti :)
Korisnikov avatar
By Delete
A sto meni pise da sam downloadovala 14.19GB, kad nisam skinula ni jednu jedinu pesmu, a kamoli sta vise?!
Korisnikov avatar
By andjela
ne znam :)

kod mene je...
Uploaded: 18.52 GB
Downloaded: 25.22 GB
Ratio: 0.73
By fazza
Andjele, ja sam prvi na redu. :misici:
By fazza
Andjele, ne treba mi invite, poklonio mi REIchel. :D Ljubi ga fazza. :kiss: :)
A i tebe Andjo! :kiss: :cvece: :)
Korisnikov avatar
By blenta
i ja bi invite kad vec delite
ko ga ima
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Da li bi neko bio ljubazan da mi objasni odnos seeds:leechers, tj. koja mi je najbolja kombinacija za download, ili da mi jednostavno nareze Mortal Kombat Armageddon za PC? :D

Placam koliko treba.
Korisnikov avatar
By gorilica
Nema pravila.
Za brzinu skidanja ti je najbitniji traker,ali u svakom sluchaju gledaj da je razlika shto veca u korist seedera.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Hvala!
Jos samo da saznam da li uopste i postoji za PC...
By Sixto
Ajde da ja pitam da ne otvaram posebnu temu: moze li ikako da se iskljuci ono prekidanje downloada u slucaju da nema dovoljno prostora na disku za ceo fajl, to mi bas ide na kurac!?
By жњ
samo gledaj da bude sto vise seedera jer su to korisnici koji poseduju ceo fajl. leecheri su oni od kojih takodje skidas, ali i oni su u procesu skidanja jer nemaju ceo fajl. sto se svodi na to da si i ti leecher. :D

torrenti konza!
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by Sixto
Ajde da ja pitam da ne otvaram posebnu temu: moze li ikako da se iskljuci ono prekidanje downloada u slucaju da nema dovoljno prostora na disku za ceo fajl, to mi bas ide na kurac!?
µTorrent, na primer, te upozori da nemaš dovoljno prostora na disku, ali pita "Continue anyway", tako da možeš da počneš skidanje torenta iako nemaš prstor na disku, samo meni nije jasno kako možeš da skineš nešto ako nemaš gde da ga skineš?
Za konkretne opcije u drugim programima, da bi ti neko drugi pomogao, jer ja koristim samo µTorrent, kaži koji program koristiš, jer ima ih više.
By Sixto
ma imam neki 1gb i u medjuvremenu treba da obrisem neke stvari tj ima prostora za download al ne ceo! Ja odaberem tu opciju al on ga redovno prebaci u error status jer nema svih 8gb za smestanje!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!