Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Adam*
hahhahaha strasan fazon....nisam cuo??
ali me necudi od Amera nista pa i da se stvarno desilo!
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by krepa?
E da, ima i ona o tipu koji na ispitu ne preda rad na vreme, pa se upusti u prepirku s profesorom kako bi ga ubedio da primi rad. Pregovori prodju bezuspesno, i onda ga momak onako drcno upita: "Ma jel znate vi uopste ko sam ja?!" profesor jos drcnije: "Ne znam!" tip: "Odlicno!" i gurne onaj papir medju ostale koji su stajali na stolu :)
To sam cula u varijanti "Moj ortak je to uradio na ispitu" a nedavno sam videla i reklamu (ne secam se za sta) uradjenu po tom scenariju, uz slogan "Give it a go!"
Da odli?na reklama :klap:

A ovo je hit!
Originally posted by EYA
2. U oktobru '97. 49-godisnji berzantski broker iz San Franciska, koji se po recima njegove supruge "potpuno zbuni kada trci", slucajno je, po danu, oddzogirao sa 70 metara visoke litice.
Potpruno se zbuni kada tr?i! Ludilo :smeh: lol:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by p?elica
Back to tema.
?ovek umro u SAD od posledica trovanja
plastelinom. Na kutiji nije pisalo da ne sme
da se jede (tako ?uh.)
Ma sme plastelin da se jede,
ja sam ga kao mali žvakao da ga omekšam
i sad mi ništa ne fali...
:rock: TIMMY!
Korisnikov avatar
By jukie
Što se ti?e studenata na ispitu, ima jedna urbana legenda o nekom profesoru koji traži od studenata da raspoznaju ptice po repovima. Pošto je student pokazao nikakvo znanje pti?jih repova, uzme indeks i krene napolje. Profesor vi?e za njim: "Ali kolega, šta da upišem u zapisnik, kako se zovete?" Student spušta pantalone i pokazuje mu guzu: "Prepoznajte po repu"

U Americi se pri?a da se to dešava na studijama biologije, a kod nas se na biologiji pri?a da se to dešava na veterini (?ak se daje i ime i prezime profesora, zaboravih sad koje).

Ina?e ima urbanih legendi koje postaju stvarnost jer se ljudima dopadnu. Primer su dva de?aka ameri?ka crnca koji su blizanci i zovu se Lemonjello i Orangejello. Pošto su to proglasili za urbanu legendu, kroz nekoliko godina su se pojavile u?iteljice koje su rekle da one stvarno imaju de?ake blizance u odeljenju koji se zovu Lemonjello i Orangejello - jer se roditeljima dopala ta ideja. A jedna je rekla da ima samo Lemonjello-a u odeljenju jer je Orangejello ponavljao godinu. E to je vrh...
Korisnikov avatar
By Adenim
Cuh pricu pre nekih godinu dana o jednom nasem zemljaku koji je hteo da se ubije strujom tako sto je ukljucio sporet, pokvasio se i seo na vrelu ringlu.
By Gost
Originally posted by jukie
Što se ti?e studenata na ispitu, ima jedna urbana legenda o nekom profesoru koji traži od studenata da raspoznaju ptice po repovima. Pošto je student pokazao nikakvo znanje pti?jih repova, uzme indeks i krene napolje. Profesor vi?e za njim: "Ali kolega, šta da upišem u zapisnik, kako se zovete?" Student spušta pantalone i pokazuje mu guzu: "Prepoznajte po repu"

U Americi se pri?a da se to dešava na studijama biologije, a kod nas se na biologiji pri?a da se to dešava na veterini (?ak se daje i ime i prezime profesora, zaboravih sad koje).
E, i tu sam ?ula kao lokalnu! Fol, isti tip koji je ono uradio sa vra?anjem pejpra na gomilu. :kakodane:
By Gost
Originally posted by jukie
Originally posted by p?elica
Back to tema.
?ovek umro u SAD od posledica trovanja
plastelinom. Na kutiji nije pisalo da ne sme
da se jede (tako ?uh.)
Ma sme plastelin da se jede,
ja sam ga kao mali žvakao da ga omekšam
i sad mi ništa ne fali...
:rock: TIMMY!

Lol, ne smem da napišem šta sam ja radila
kad sam bila maja. :sweet:
(i odbijam da poverujem da je... ummm... hmmm...
to... ummm... imalo veze... ovaj... šta 'tedoh re?i...
sa... mmm... razvojem?!)
By just!N
Meni su totalno gotivne...cak i film "Urbane Legende" iako je klise volim zbog prica koje se vrte kroz film... :superheroj:
Voleo bih da imam neku knjigu sa tako raznim pricama, urbanim legendama i slicnim creepy stvarima... :P
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Meni je iz "Darvinovih nagrada" najjaca prica o liku koji je kresao ribu na nekom uzvisenju (znate kako su americkim serijama jebodromi uvek na litici iznad grada) i kako ga je udario grom, a one je sve to preneo na nju, ona normalno umrla odmah, a od siline udara se kondom rastopio i sepio mu kitu uz nju pa nije mogao da izadje iz nje. Posle su tu pominje i neki medved koji je krenuo da jede ribu, ali ne mogu tacno da se setim kako je islo.

A od beogradskih urbanih legendi jedino mogu da se setim sad Rumene Guzice. Svaka 10 osoba u Beogradu zna nekoga ko poznaje nekoga ko je isao u srenju/na faks sa devojkom koja se zove Rumena Guzica.
By Çâðê_DUP
Originally posted by odskoraBI
Meni je iz "Darvinovih nagrada" najjaca prica o liku koji je kresao ribu na nekom uzvisenju (znate kako su americkim serijama jebodromi uvek na litici iznad grada) i kako ga je udario grom, a one je sve to preneo na nju, ona normalno umrla odmah, a od siline udara se kondom rastopio i sepio mu kitu uz nju pa nije mogao da izadje iz nje. Posle su tu pominje i neki medved koji je krenuo da jede ribu, ali ne mogu tacno da se setim kako je islo.

A od beogradskih urbanih legendi jedino mogu da se setim sad Rumene Guzice. Svaka 10 osoba u Beogradu zna nekoga ko poznaje nekoga ko je isao u srenju/na faks sa devojkom koja se zove Rumena Guzica.
By Çâðê_DUP
Originally posted by Angelina777
Originally posted by odskoraBI

ZAO MI JE STO KVARIM TEMU, NE MOGU DA SE SETIM DRUGOG NACINA U 4.42 IN THE MORNING

NE MOGU DA SE LOGUJEM IZUZEV AKO NEKOGA NE CITIRAM I GORE NE NAPISEM ONDA SVOJE IME I SIFRU.

UKOLIKO SE LOGUJEM NA REGULARAN NACIN, NIKAKO NE IDE! ZAMOLILA BIH UNICORNA DA MI POSALJE SIFRU NA MAIL ANGELINA777@GMAIL.COM, JER OVAKO NE MOGU DA KORISTIM USLUGE U2U I SLICHNO.
Korisnikov avatar
By Dirrty
sve cuo ali ne znam bas. mislim da su to ipak urbane legende, mada je sve to moguce :puzzle:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Zibro
Moja omiljena urbana legenda desava se u jednoj Njuorskoj bolnici ....

Zbog ogromnog povecanja smrtnosti u jedinici intenzivne nege

rukovodstvo bolnice odlucilo je da sprovede istragu , prvo su

proverili rad hirurga i bolnickog osoblja , nasli su da je sve u redu

ali pacijenti su i dalje umirali , onda su proverili tehnicku

ispravnost uredjaja , opet je sve bilo u redu aparati su radili

besprekorno ali i dalje su pacijenti umirali mnogo vise nego sto je

to bilo uobicajeno , na kraju su totalno obeshrabreni poceli da

pregledaju snimke sigurnosnih kamera i imali su sta da vide !!!!!

na snimcima od 22h kada I inace osoblje cisti bilnicu

Novozaposlena cistacica u nocnoj smeni prilazi stekeru iskljucuje

aparat za vestacko disanje , ukljucuje masinu za pranje podova i

pocinje da cisti , kada je zavrsila kulturno iskljucuje masinu za

ciscenje ukljucuje masinu za vestacko disanje i prelazi u drugu

sobu intenzivne nege da nastavi sa poslom ..........
:smeh:
Korisnikov avatar
By Galadriel
vreme: leto 2001, petak, oko 12:30am
mesto: grad u srbiji, centar grada,trg

Decko i devojka, koji su bog zna sta pili pre toga, popeli se na spomenik, skinuli se tek kolko treba i :fuck: . Okupili su oko sebe sve ljude na gradskom setalistu, akcija je tralala nekih 20-ak minuta uz navijanje i zvizdanje cak i osoblja lokalnih ugostiteljskih prostorija. Covek iz publike, jedan od strasnijih navijaca, konobar u odelu u jednom trenutku prepoznaje svoju cerku, i krece prema njima. Istovremeno nailazi policija i privodi svo troje.
Ovo se prepricavalo i prepricavalo, ali nije urbana legenda. Nemili dogadjaj osudjivali su sa velikom sramotom na licima i nasi profesori u srednjoj skoli ( sa ne do bog, nemojte da vam sipaju nesto u pice i boze ti sacuvaj, al ajd ). Na lokalnim vestima spomenuto je samo da je sinocni incident prosao bez povredjenih, nije receno sta se dogodilo.:smilegrin:
Korisnikov avatar
By KiWi
najstarija urbana legenda koju znam:

U ulici moje bake je stanovala jedna žena koja je retko izlazila iz kuće. Tada smo mislili da je veštica, jer je par puta koliko smo je ukupno videli nosila neke čudne kape i marame; niko nije znao zašto. Sada znam da je žena patila od ćelavosti i da je imala jako malo kose.

Jedne godine je kupila dugodlakog hrta.. Njega smo mogli da vidimo iz bašte i nekad smo mu bacali hranu. Delovao je pitomo i razmaženo i nikad nije lajao. E, jedne godine kada je bilo glasanje /zato sam se i setio/, ta žena je otišla na glasanje sa perikom koja je imala istu nijansu kao dlaka tog kučeta, koje je navodno prodala ... Tada nam je jedna baba iz komšiluka rekla da je ona obrijala psa, dala ga nekim ciganima, a dlaku odnela vlasuljaru da joj napravi periku ... e tada sam saznao da je ćelava....
Korisnikov avatar
By Mars
:smeh:
E, super!

A da li je ovde bilo reči o rampi, kozi, vozaču motora i vozaču kola?
To je najstarija koju ja znam.

:pirat:
Korisnikov avatar
By KiWi

Navnodno, ovo je jedina od MTVjevskih skrivenih kamera iz tog perioda koja nije emitovana.

Dakle, pre 100 godina bila je neka emisija gde odlaze u posetu momcima i devojkama koji su veliki fanovi neke zvezde ali nisu išli na koncerte (zbog para ili nečeg drugog, nebitno). Sve u svemu, došla je ekipa u kuću jedne 15-ogodišnje curice i sakrila Rikija Martina u njen ormar ... Kada je mala došla kući, javila se svojima u prizemlju, otišla do frižidera, uzela paštetu i otišla na sprat u svoju sobu ... uvela njihovo kuče, zaključala vrata ... skinula gaće, namazala mačkicu paštetom i pustila kuče da je liže (dok su sve to gledali njeni roditelji u drugoj sobi) ... Dvojica iz ekipe uleću u sobu i govore joj da se oblači i da je snimaju ... u tom trenutku Riki izlazi iz ormara, vratima udara jednog od ove dvojice, on pada na klinku i ona na tu nekako lomi ruku ...

Šteta što je nisu emitovali .. bar cenzurisanu...
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Kiwi

Navnodno, ovo je jedina od MTVjevskih skrivenih kamera iz tog perioda koja nije emitovana.

Dakle, pre 100 godina bila je neka emisija gde odlaze u posetu momcima i devojkama koji su veliki fanovi neke zvezde ali nisu išli na koncerte (zbog para ili nečeg drugog, nebitno). Sve u svemu, došla je ekipa u kuću jedne 15-ogodišnje curice i sakrila Rikija Martina u njen ormar ... Kada je mala došla kući, javila se svojima u prizemlju, otišla do frižidera, uzela paštetu i otišla na sprat u svoju sobu ... uvela njihovo kuče, zaključala vrata ... skinula gaće, namazala mačkicu paštetom i pustila kuče da je liže (dok su sve to gledali njeni roditelji u drugoj sobi) ... Dvojica iz ekipe uleću u sobu i govore joj da se oblači i da je snimaju ... u tom trenutku Riki izlazi iz ormara, vratima udara jednog od ove dvojice, on pada na klinku i ona na tu nekako lomi ruku ...

Gde si ovo iskopao?? :wow: :shok: Ovo je definitivno urbana legenda...:ccn:
Korisnikov avatar
By Lionac
Originally posted by Kiwi

to sam i ja cuo...sMO STO NE ZNAM ZA LOMLJENJE RUKE:isus:
By Spiridon
Covek imao ljubavnicu u istoj zgradi gde je ziveo sa zenom. Jednom je slagao zenu da ide na sluzbeni put na par dana i otisao kod ljubavnice resen da ne izlazi iz njenog stana tih par dana da ga zena ne bi videla. Jedne noci krenuo je u pidzami samo da baci djubre, znajuci da njegova zena tada spava. Izasao je u pidzami do prvog kontejnera ispred zgrade, bacio djubre i ne razmisljajuci, instiktivno zazvonio na svoja vrata, zena mu otvori, vidi ga u pidzami sa kantom za djubre, coveka udari srcka i umre. Eto to je urbana legenda za koju sam ja cuo.
By XanaX
navodno, akademkinja j.k.-n. dobila je katedru za anatomiju zagrebackog med. faksa buduci da je bila dugogodisnja ljubavnica svog prethodnika i ucitelja... koji je svoje tijelo nakon smrti donirao zavodu, a sekcije je vodila - spomenuta akademkinja... koja je bila dosta oshtra prema studentima, pa je npr. trazhila da svi nose crne kute na sekcijama iz ne znam vishe kojeg razloga... navodno, to je prestalo nakon sto se jedan student objesio (i u pismu spomenuo upravo anatomiju i crnu kutu)... a jednoj studentici su (navodno) jer se jako bojala lesheva, kolege ostavile ljudsku ruku u sobi u domu... i nakon sto je usla u sobi, oni su ochekivali krik ili tako nesto... no, nishta, pa su ushli u sobi, a ona sjedi s rukom u rukama i lijepo zhvache komad mesa...
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Spiridon
Eto to je urbana legenda za koju sam ja cuo.
Pored toga je i (bezvezna) reklama za cigarete Fast. :yes:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
(negde u Americi)
Devojka umire u bolnici.
Spustaju je u mrtvacnicu.
U mrtvacnici radi cika cudnih seksualnih sklonosti.
Usred silnog cimanja i drndanja devojka ozivljava a cika dozivljava infarkt.
Roditelji nisu hteli da podignu tuzbu protiv cike.

(negde u NS)a za to sam saznao telefonskim putem tako sto me je nazvala drugarica da isprica sta se desilo drugaricinoj drugarici od njene drugarice :drama:
Devojka sedi sa drustvom u kaficu. Odjednom oseti kako je nesto ubolo u dupe. Podvlaci ruku i vadi iglu sa privezanom ceduljom na kojoj pise hiv. Vriska, dreka, plac... Odlazi sutradan da se testira i naravno nalaz je pozitivan.

:hekla:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Marvin
Originally posted by Spiridon
Eto to je urbana legenda za koju sam ja cuo.
Pored toga je i (bezvezna) reklama za cigarete Fast. :yes:
A ja sam je gledao u nekoj čekoslovačkoj verziji u nekoj dal' seriji dal' grupi kratkih priča koja je išla pre jedno 20 godina? Znam da je tip bio prilično stariji, jedno pedeset pet godina, i ličio je na jednog mog komšiju

Nisam siguran da li je u toj seriji ili posebno bio i neki zaplet sa robotom-ženom koju šalju u prodavnicu da se gura u redu i kupuje im stvari da oni ne bi morali (jer su komšije iz ostalih zgrada-blokova mnogo agresivniji pa da se ne kače sa njima).
I sada vežbaju i glume prodavnicu u svom kućnom savetu, u prvoj sceni niko sem izumitelja robota ne zna da to nije neka nova komšinica, i robot stiže na kasu i traži salamu a oni mu daju čajnu kobasicu, robot je zapakuje u torbu, onda ovaj svima kaže da je u simulaciji učestvovao taj robot, a oni krenu da kukaju:
"Jak mi je to robot, traži jedno a kad mu daju drugo on to uzima"
"Da, pošalješ ga po hleb, a on ti donese staru cipelu iz smeća"
Onda su naučili robota da prepoznaje stvari i napravili probu u pravoj prodavnici, ali robot nije umeo da se gura i svađa pa su se svi ubacili pre nje (izvinite, ja sam ovde stajala), i onda su je apdejtovali da se gura.
Na kraju filma u potpuno nepovezanoj priči dvoje komšija se ljube u ulazu i čuje se neko bum-bum, a ono robotica stoji pored zida i gura ga ramenom i viče "Pomerite se, sada je moj red"
By XanaX
Nisu baš urb. legende, već obiteljske "legende"...

Moj tetak iz Njemačke, došao je na god. odmor kod svog brata u Sombor. Žena ga pošalje na plac da kupi prokulicu / prokelj (ne znam zove li se to povrće tako i u Vojvodini, uglavnom radi se o onim malim okruglim glavicama koje nalikuju na minijaturne glavice kelja ili kupusa). Kako je mom tetku srpski zadnji jezik kojeg je naučio kao mali, dosta se slabo snašao.
Uglavnom, došao je do jednog štanda i rekao: "Jó napot kívánok! Imate li one male kupusiće?" - Prodavačica se zablenula u njega i promrljala: "Kakve male psiće?" - Moj je tetak nije razumio, te je nastavio: "Ma znadete, one šta se kuva za čorbu..." - Prodavačica je odskočila i povikala: "Lud čovek! On bi kereću čorbu da kuva!!!"

Druga se odnosi na mog pradjeda koji je otišao u Ameriku i radio u šećerani, mješao vruću melasu. To je bilo pred WWI. Slabo je razumio engleski, i jednom prilikom, prolazio je šef i rekao mu "Your country's at war!", što je on razumio kao "You could do more!" i počeo brže mješati, poskliznuo se i pao u kotao s melasom...
Korisnikov avatar
By Vespertine
Pola ovog shto sam owde prochitao se u mom kraju zowu wicewi i zaebancije :)
Korisnikov avatar
By mikeli
:vijaca:

svakakie storia ima u nas vo serbia

onu za pacalinke nijesam cuo, dok ovu za mijenjac jesam (a to bijase davno), e a ovo za Colu bi i poverovaa (samo u dr. fazonu)
ostali sorry .............
imam i ja jednu u fazonu "legendu" samo ispricat cu vam dr.put

:shake:
Korisnikov avatar
By Mars
A jel smo pricali bese ovde o kozi na pružnom prelazu...
Korisnikov avatar
By Island
u svakom gradu kao postoje par likova koji su bili nekada imucni, ali su culi da se blizi smak sveta, rasprodali svu imovinu, pare potrosili i sada su skitnice:alikako:
By therealrocknrolla
U mom gradu se tradicionalno odrzava vasar za Malu Gospojinu (21. septembar). E sad, otkad znam za sebe kruzi prica da se u sred voznje (kad je bilo najludje) otkacilo jedno od sedista na velikom ringispilu i da je devojka odletela cak u Savu.
Devojka se ugusila jeduci kuvano jaje (uskrsnje :jbg: ). Buduci da je bila jedinica, roditelji su je sahranili okicenu zlatom. Ganciji cuju za doticni slucaj i brze-bolje otrce na groblje da iskopaju devojku i cornu nakit. Iskopaju oni nju, otvore sanduk, medjutim ciga se umorio i resi da spusti i predahne. Seo je na mrtvu devojku i posto joj je svom tezinom pritisnuo grudi, izleti joj zumance iz grla i ona se vrati medju zive. Sta je bilo sa ciganima nemam pojma, a devojka je, valjda, zivela srecno dok nije opet umrla.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!