Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By gari
Može i da se pretesteriše-kako kome odgovara. Ja sam za spaljivanje.

:kissing: :diplomac: :indijanac:
Korisnikov avatar
By svejedno
To, spaljivanje.
Nego, meni je neka devojka bas pre neki dan rekla kako je mislila da sam demon, al sad zna da nisam. Fuck.

Ali, vec sam ti jednom rekao to za 'ljudske demone', mnogi umeju tako da deluju, ali imas i samo ljude sa 'demonskim' crtama lica & da nisam siguran koliko su to demoni, a koliko su samo zavedeni & neinformisani ili samo nesavesni ljudi.

Pa ajde kao, dusa nesvesnog choveka je pogodno mesto za larve.
Imao sam ja par demona na grbaci.
Imam neke i dalje.
Ali nisam demon.

Rece mi riba lepo da nisam.

Postoji i demon zvani Internet :)
Korisnikov avatar
By gari
Ako je u nekom ?oveku ostalo i malo vere-demoni mu ne mogu ništa. Mogu da mu nanesu neku malu štetu, zdravstvene probleme itd. ali ne mogu da ga opsednu. Ljudi bez vere u Boga prepušteni su demonima i njihovom Gospodaru na milost i nemilost i vremenom i sami postanu demoni. To im se najbolje vidi u o?ima a burno reaguju i na pomen Imena Gospodnjeg /odmah pobesne/ a tek na Molitvu...Ima ih ovde blizu.

:nope: :doh: :ribica:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by gari
Ako je u nekom ?oveku ostalo i malo vere-demoni mu ne mogu ništa. Mogu da mu nanesu neku malu štetu, zdravstvene probleme itd. ali ne mogu da ga opsednu. Ljudi bez vere u Boga prepušteni su demonima i njihovom Gospodaru na milost i nemilost i vremenom i sami postanu demoni. To im se najbolje vidi u o?ima a burno reaguju i na pomen Imena Gospodnjeg /odmah pobesne/ a tek na Molitvu...Ima ih ovde blizu.

:nope: :doh: :ribica:
Pre svega, dragi Gari, demoni nikada ne 'ulaze' u ljude, jer bi prisustvo entiteta sa razlicitom energijom od nase sigurno rezultiralo smrcu coveka ili porazom demona.
Demoni, bas kao i Andjeli, svoje prisustvo ispoljavaju na duhovnom nivou, ne na fizickom, a stanja bolesti kao sto su izmenjena mentalna stanja, narkolepsija, epilepsija etc. samo ljudi bez imalo medicinskog znanja mogu nazvati demonskim prisustvom. :doktor:
Korisnikov avatar
By svejedno
@Mina

Znas ti, a sve vise kapiraju i cika doktori, da se dusevno stanje dobrano odrazava na fizickom nivou.

@ Gari
Ja sam. ranije primecivao u pokretima, prenaglasenim, koji se cesto ponavljaju itd.
Ali, ponavljam, niko nije beyond 'salvation'.
Skoro niko.

Mozda tvojoj babi nema pomoci, ali vecini ima.

A duse pravednika probudice zvuk trube, a?

Svi sadrzimo dualnost, i dobro & zlo u sebi.
Korisnikov avatar
By gari
Jeste, samo što sve više njih naginje zlu. To je lakši put. Ina?e, Mina nisi u pravu, demoni se vrlo lako prilagoðavaju i koriste naše slabosti tako da se kao i virusi uvuku u našu podvsest i po?inju da deluju tako neprimetno i postepeno da uopšte i ne pirmetimo da smo postali apsolutno zlo, sve dok nam neko drugi ne skrene pažnju na to. Prihvatanje dobra je mnogo teže jer zahteva odricanje od sebe u korist drugih /ljubav je zaista odricanje dela sebe u korist voljene osobe/. Lakše je uzimati /zlo/ nego davati /ljubav/. To je toliko prosto, zar ne Mina?

:hvala: :lood: :P
Korisnikov avatar
By gari
Svejedno-pazi približavaš se poruci broj 666. Gledaj da je presko?iš.

:sladoled: :fist: :tumble:
Korisnikov avatar
By svejedno
Razmisljao sam o tome, palo mi na pamet. :)

Sta da radim? Da ne napisem nista?
Korisnikov avatar
By gari
Ne, u poruci 666 napiši nešto "dobro". To ?e odagnati zlo.

:sesir: :yay: :sesir:
Korisnikov avatar
By svejedno
Evo i te poruke.

Blagosloveni bili :)

Iskreno.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by svejedno
@Mina

Znas ti, a sve vise kapiraju i cika doktori, da se dusevno stanje dobrano odrazava na fizickom nivou.
Zapravo, mislila sam na posednutost kakvu vidjamo u propagandno-hriscanskim filmovima u kojima cak i sam Satana, valjda nemajuci druga posla, 'ulazi' u telo, po pravilu devojke iz neke vernicke porodice koju je napustila zarad studiranja.
Pre svega, da bi se uopste stupilo u kontakt sa demonima, potrebno ih je prizvati. A da bi se to uradilo, potrebno je znanje, talenat, ucenje, strast, vera da bi se uspelo. A interesovanje za te aktivnosti se uglavnom ne srecu kod dece velikih vernika.
Zatim, ona silna koprcanja, penjanja uz zid na sve cetiri, vristanja, izgled kao iz tursije....ma daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, ko je jos TOLIKO naivan?
Korisnikov avatar
By svejedno
Niko nije pricao o filmu, nego o larvama.
Za koje, licno, znam da postoje.

Gari nije pricao, isto, o takvoj vrsti opsednutosti, vec vise o ljudima koji 'pustaju da ih struja nosi'.
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by svejedno
Evo i te poruke.

Blagosloveni bili :)

Iskreno.
Hvala-takoðe i ti i svi oko tebe. Mina banalizuje stvari. Niko ne govori o holivudskim limunadama ve? o stvarnosti. Demone uopšte ne moraš da prizivaš da bi došli jer su oni svuda oko nas u prirodi. Zlo je, kao i dobro, druga strana medalje. Neko privla?i demone jer u sebi ima više afiniteta ka zlim delima i pogodan je da ga zaposednu. To ne zna?i da ?e taj sad po?eti da lebdi i puzi po zidovima nego ?e ispoljavati još malo više zla nego ina?e, ali ipak, ma koliko da ga zlo obuzme osta?e onaj deli? dobrote negde duboko i uvek ?e mo?i da se vrati na pravu stazu savršenstva tjk. ljubavi prvo prema sebi pa onda i drugima. Velika je stvar pobediti samoga sebe. Od te pobede nema ve?e u istoriji ?ove?anstva.

:duh: :angel: :egzorcist:
Korisnikov avatar
By decko
Lilith

Lilith is a female Mesopotamian night demon or vampire associated with wind and thought to harm children. She is often identified as the mother of all incubi and succubi. Late medieval Jewish legend portrays her as the first wife of Adam, who left the Garden of Eden after a dispute with her husband, and subsequently became the mother of demons, the Lilin.
Korisnikov avatar
By Deksi
Jedan od meni interesantnih demona o kom sam uspeo da izvucem podatke iz demonologije Johann Wierius-a je "Alocer"

Zanimljivosti o nejmu koje su me intrigirale je to sto su ga vezivali za horoskop i astrologiju,povecanu aktivnost ovog demona su najavljivali istrazivanjem astroloske karte.
Kao neke od najavljenih godina gde ce njegova aktivnost, kao i aktivnost nekih drugih demona porasti bila je godina uoci Francuske Burzoaske revolucije,pada Rima i pocetka drugog svetskog rata.
Prema nekim racunicama jedna od godina izrazita po delovanju ovog i jos nekih demona bila je godina pre pada Jerusalima.

Alocer je po legendi vrlo mocan demon,vladar 36 paklenih legija.
Jedan od 72 duhova Solomona.
Uzimao je oblicje viteza koji na konju divovske velicine,lice je imalo lavje crte a koza crvena poput krvi.
Zavisno od toga kad je neko rodjen Alocer bi prema njemu bio naklonjen ili ne.
Retko se desavalo da uzima pod svoju protekciju cele podorice ako bi neki njihov clan bio rodjen pod srecnom zvezdom.

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!