Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Simor
Ja prilično slabo pratim savremenu domaću kinematografiju i potpuno sam skeptičan u odnosu prema njoj, ali sam prošle nedelje gledao intervju na Tv Crne Gore sa rediteljkom Marijom Perović, i pričala je, između ostalog, i o njenom filmu "Opet pakujemo majmune", koji je prvi crnogorski film koji je krenuo u bioskoskopsku distribuciju (čini mi se još 2005.). Sve mi je to zazvučalo interesantno (više Marija nego film), pa me zanima da li je neko gledao ovaj film i kakvi su utisci?

:dude:
Korisnikov avatar
By jukie
Mene interesuje zbog čega je film dobio takvo ime, i da li to ima veze sa uvozom nekoliko tona majmuna o čemu sam jednom čitao u novinama
Korisnikov avatar
By Tot
Moguće da je to. Hajd', neko će nam valjda reći. A ja pomislio da je reditelj bio inspirisan onom srpskom ministricom koja je valjda htela da isključi teoriju evolucije iz nastave te tako Jukiu umanji fond časova.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
čini mi se da je film i stariji. uf, zaboravio sam... sećam se da je i mene zainteresovao tada kad se pojavio, baš zato što je crnogorski i što ga radi žena, a bio se davao u Kulturnom centru Novog sada tog leta (čini mi se) 2004. godine.

ako me sećanje dobro služi naslov je imao veze sa aktuelnim političkim zbivanjima, a uz to je možda predstavljao i omaž nekom starijem naslovu. eto...
Korisnikov avatar
By M M and I
Jao...pa moram ja sa Severnog Pola da vas upucujem u balkansku kinematografiju.

Film odgledah kad sam bio u CG prosle godine. Naziv je dobio po majmunima plisanim lutkama koje zenska glavna uloga ima kao "maskote" (ili tome slicno)...a posto su ona i njen muz (muska glavna uloga) podstanari pa se cesto sele otud i naziv da opet pakuju majmune...

Film je inace nista posebno. Ne vredi na njega trositi nekih sat i po koliko traje...
Korisnikov avatar
By HARP
Gledao sam...
Najinteresantnija mi je njihova gazdarica koja stalno upada u stan nenajavljena u razlicitim izdanjima :lol:
Inace mladi glumci su netalentovani i unose monotoniju u samu pricu... :nokti:
Korisnikov avatar
By Stripi
Meni je Andrija kjut :D
A film...i ne talentirani glumci...ako sam strpljivo odgledao Marble Ass uspjet ću odgledati i ovo...jednog dana dok dođe do mene
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!