Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By IceBerg
uh dok se ja snadjem....

zar ne bi bilo lepo da pred polazak obavestimo jedni druge da li znamo neka frendli ili gay mesta na koja mozemo naici tokom nasheg putovanja.... pogotovo akos e radi o nashim prostorima....
By Snow_Crystal
Venecija - videla dva para koja se tako slatko :love: na sred trga i niko im nista ne dobacuje + brdo zastava po ulicama Rima...:hail2:
Korisnikov avatar
By IceBerg
shto se tiche caira - egypt tu sma d apomognem a i crne gore, bosne takodje...

za normandiju iz iskustva cu vam reci da je jakooo lako naci gay klubove u strogim centrima su a za amsterdam kupite gay kartu amsterdama i... sve shta pozelite... gay raj na zemlji
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ima li takvim mesta na Crnogorskom primorju?
Korisnikov avatar
By Escobar
da, ostrvi radac ili tako neka nedodjija. a zasto bi isla u gay cg???
Korisnikov avatar
By IceBerg
pa ajde da s eraspitamo :)

u budvi je bilo al zimi ne rade sad chekmao leto d aprorade... u kotoru znam za forcu odma na ulaz u starom gradu :)

ada bojana je nasha :)

stim shto u ul sma chuo da ima leti josh frendly mestashca al cu se raspitam iz prve ruke :)
Korisnikov avatar
By Escobar
a je l tebi to palac podrhtava, nekako su ti cudni razmaci medju recima??? :kafa:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by baby_girl
Ima li takvim mesta na Crnogorskom primorju?
Rabbit u Budvi. To je gay friendly kafic. Nemoj da te zavaraju str8 parovi posto bi/gay momci iz Budve uglavnom dodju sa prijateljicama ili devojkama.
Korisnikov avatar
By Escobar
a kad izadjes iz kafica, neko ti sruci rafal u facu?:seronjo:
Korisnikov avatar
By Dina
Escobar,
Seaman i ja smo izlazili jednog leta svake noci u taj kafic (u onom periodu kad sam ja bila u Budvi). Nikakvih problema nismo imali nakon izlaska, mada su te godine i tamosnje novine pisale da je to gay kafic. Doduse mnogi momci odatle ne smeju da sednu nego samo prolaze i gledaju koga ima. Ali za turiste nema rizika, naravno ne mogu ja sad sa sigurnoscu da tvrdim, ali tako mi je bar delovalo...
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Snow_Crystal
brdo zastava po ulicama Rima... :hail2:
joj, i ja sam se zbunio u rimu, ali to nisu te zastave :) , nego one antiglobalisticke 'pace'
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Escobar
a kad izadjes iz kafica, neko ti sruci rafal u facu? :seronjo:
To je otvoreni sank. :) Vise se ne zove Rebbit, ali i dalje postoji.
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Dina
Escobar,
Seaman i ja smo izlazili jednog leta svake noci u taj kafic (u onom periodu kad sam ja bila u Budvi). Nikakvih problema nismo imali nakon izlaska, mada su te godine i tamosnje novine pisale da je to gay kafic. Doduse mnogi momci odatle ne smeju da sednu nego samo prolaze i gledaju koga ima. Ali za turiste nema rizika, naravno ne mogu ja sad sa sigurnoscu da tvrdim, ali tako mi je bar delovalo...
Sad ja treba da dodam, da Dina sjecam se toga. Bas nam je bilo lijepo. :smeh: Mada nam je i bilo lijepo :D ...kad se samo sjetim. :sigh:

:dancing:
Korisnikov avatar
By Dina
Kako se zove sada?
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Seaman
Escobar,
Sad ja treba da dodam, da Dina sjecam se toga. Bas nam je bilo lijepo. :smeh: Mada nam je i bilo lijepo :D ...kad se samo sjetim. :sigh:

Da, Marvin te je odlicno "skinuo". Evo, bas kako on rece uopste ne pominjes temu nego pricas o nasim dogadjajima :smeh:

Ali jeste nam bilo lepo, mladost ludost :mazi: Mada ce nam i ova vremena biti lepa kad ih se budemo secali...
Korisnikov avatar
By Seaman
KINGSTONE, a to je onaj u kojem smo mi bili, a rabbit je bio pored.Sad nema vise Rabbita nego KINGSTONE i to je taj gay frendli kafic.

Ljeti se skupljaju gejevi iz Srbije.
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Seaman
Escobar,

Da, Marvin te je odlicno "skinuo". Evo, bas kako on rece uopste ne pominjes temu nego pricas o nasim dogadjajima :smeh:

Ali jeste nam bilo lepo, mladost ludost :mazi: Mada ce nam i ova vremena biti lepa kad ih se budemo secali...
Ona su bila mnogo vedrija. :sigh: Barem meni.Tebi vise odgovara ovo vrijeme.;)
Korisnikov avatar
By Dina
Pored smo bili da se ne vidi da smo u gay kaficu... i ostali sede okolo kao tu su a nisu :zvizdi: Samo jedne veceri sam naterala Seamana da sednemo pravo u Rabbit, na sred i slikali se tu:foto:
By Snow_Crystal
Originally posted by bojandjo
Originally posted by Snow_Crystal
brdo zastava po ulicama Rima... :hail2:
joj, i ja sam se zbunio u rimu, ali to nisu te zastave :) , nego one antiglobalisticke 'pace'

Pih ubi mi sad svu radost i nadu...Ma nema veze koje god da su lepo izgledaju a ja cu misliti da su naske...:cvetduga:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!