Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By andjela
da li je moguce nekako da downloadujem omote za muziku koju imam u library, a da ne kreiram account na iTune Store?
treba da se unese credit card i bla bla bla
Korisnikov avatar
By djo
postoji widget 'amazon art', i on ti direkt u i tunes uvozi slike, e sad, ja ga koristim na meku, a ti ako imas pc probaj da ga nadjes preko yahoo widgets :)
By superfly
možeš i ručno da ubacuješ artwork. ruku na srce potrajalo bi... malo duže. LOL
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
na žalost, direktno preko iTunesa definitivno moraš imati account, a za to ti treba validna kreditna kartica.
Korisnikov avatar
By andjela
da probala sam da lupam brojeve, ali ne ide :)

ovaj radi ali nece sve omote da prikaze, kada kliknem na njega nadje sliku na google images, ali ne znam gde da snimim tu sliku da iTunes to vidi kao cover, da li je to moguce?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
moraš ga ubaciti kao album art u sam MP3 fajl kao custom tag (to podržavaju tagovi od verzije 2.1 čini mi se). to je jedini način sa iTunes-om.

ja kao izvor cover arta koristim Wikipediju. sliku možeš čak prevući direktno iz browsera u iTunes.
By superfly
joj, zajebato je rucno ubacivati artwork za nekoliko hiljada pesama.

dakle desni klik na fajl, i onda ides na artwork.
slikovito to izgleda vako:

Slika
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by andjela
da probala sam da lupam brojeve, ali ne ide :)

ovaj radi ali nece sve omote da prikaze, kada kliknem na njega nadje sliku na google images, ali ne znam gde da snimim tu sliku da iTunes to vidi kao cover, da li je to moguce?
mora pesma za koju ubacujes da ti bude selektovana
a kod same kucice gde treba da se pojavi slicica neka bude opcija 'selcted track' a ne 'now playing'

ako imas istog izvodjaca sa nekoliko trackova, selektujes ih sve > track info > pastujes slicicu na mesto > i onda ti on promeni za sve selektovane...
valjda sam ovo dovoljno precizno napisao :blush:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa sortiraj po albumu, pa ubacuj odjednom. i ja imam gomilu ripovanih pesama i imam (pre)ambiciozan plan da sredim sve tagove uključujući i žanr i cover art... valjda ću do tada imati i neku CC, pa da se registrujem na iTunes, to je makar besplatno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!