Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Beli DečakJeste jeste. Tako je bilo
Moja prva gay zurka je bila u Inexu. Delete me je pokupila na Kalemegdanu, a zatim smo se sreli sa Tikerbell, u medjuvremenu smo chistili zube od pechenog kukuruza. Zatim smo harali gradom u potrazi za dobrim pivom. Trafikantkinje nisu bile raspolozene da nam ugadjaju.
E, sad, tu imam malu rupu u secanju. Hmmm, mislim da je zatim dosao Mr. Ja, pa smo otishli u park i sreli se sa gomilom drugih ljudi.
Originally posted by fazzaOriginally posted by fazza
Pobrkao si lonchici. To nije bila moja prva zurka, nego treca ili chetvrta.
Prva je bila u oktobru ili novembru 2003-e.Originally posted by ZemunacDa, pa nisam mogao da se setim da li je bilo 2003-e ili 2004-e.
Pa tako sam i mislio, jer si ti rekao da si na svoju prvu zurku otisao u jesen/zimu 2004. god. Pogledaj boldovani text, gde sam te citirao.
Originally posted by Sara_-_-
Krenuli smo kuci,izasli iz Lotosa i krenuli niz ulicu a za nama krenulo i 6-7 strejt likova (mislim da su skineri)
da bi u jednom momentu poceli da trce prema nama i tada je pocela tuca.
Tukli su moja dva druga nas tri nisu ni pipnuli, dok se ja naravno nisam nasla pametna da branim jednog koji je lezao pored mene i kog su sutirali.
Jedan je krenuo da hvata zalet da mu skoci na glavu ALI.........
Tu se umesao supermen (JA) da sprecim katastrofu.
Sprecila sam katastrofu tako sto sam stala ispred druga i nisam htela da se pomerim da ga nebi dalje sutali po bubrezima i glavi
iiiiii naravno! Onda sam ja dobila u rebra i jos koji udarac,
dok nas nije spasila nasa milicija!
Koja je naravno bila samo prividjenje, jer je neko viknu milicija i svi su poceli da beze(osim nas pilica), da bi se ispostavilo da milicije nema i da je to bila samo taktika ,uplasiti protivnika
Ja sam narednih nedelju dana lezala sa podlivom ispod rebara i vrlo tesko se dizala iz kreveta
Originally posted by Dominion...povremeno petra
beshe to davne 2003 ili 2004 godine, organizovana druga po redu (privatna) zurka za upoznavanje forumasha tj. one prve ekipe, mesto - negde ispod brankovog mosta (nije kuca) - upoznao dosta forumasha, od tih prvobitnih, na forumu su sada samo super mario, xyz, povremeno dragonite....
Originally posted by L O S TZar nije prosto logično da nisi imao kontakta sa "tako nečim" ako već nisi nikad otišao na "tako nešto"? Mislim, kontakt sa "tako nečim" ćeš imati prvi put kad prvi put budeš otišao na "tako nešto"...
... nikad nisam bio na gay zurci... okupljanju ni ma cemu...
Ne znam sto, valjda nikad nisam imao kontakta sa tako necim...
Originally posted by PakiMalo si ostar:grom:
Zar nije prosto logično da nisi imao kontakta sa "tako nečim" ako već nisi nikad otišao na "tako nešto"? Mislim, kontakt sa "tako nečim" ćeš imati prvi put kad prvi put budeš otišao na "tako nešto"...
Originally posted by L O S TSamo ti dodji u Bg, a za ostalo nemoj da se brinesh Izvidjachi ce te povesti u nezaboravan provod
Uzmi za primer da ja hocu sutra da dodjem u bg na zurku, kao videh na chatu poziv.
Gde da dodjem? kako i sa kim da udjem? Sa kim da budem u drustvu na toj zurci? najlakse je samo reci idi na zurku...
Originally posted by PakiPakita, gejnijalnoOriginally posted by L O S TZar nije prosto logično da nisi imao kontakta sa "tako nečim" ako već nisi nikad otišao na "tako nešto"? Mislim, kontakt sa "tako nečim" ćeš imati prvi put kad prvi put budeš otišao na "tako nešto"...
... nikad nisam bio na gay zurci... okupljanju ni ma cemu...
Ne znam sto, valjda nikad nisam imao kontakta sa tako necim...
Originally posted by L O S TU osudi? E, jbg... Ne osuđujem te (vas), već pokušavam da ti objasnim da gajite neosnovane strahove i samo se dodatno autogetoizirate i asocijalizujete... Mislim, ok je to kao lični izbor, ali kapiram da vam baš i ne prija ta samoća (?)
i dalje mislim da si preostar u osudi. pametno, ali ja sam na forumu tek 15 dana i sad bih mogao nekog da pozovem, ali pre....
ne znam, mi nismo normalni i eto tako...
Hvala na ponudi za pomoc, divan si
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!