Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By djo
vrlo lepo... samo neuporedivo (naravno i u institucionalnom smislu :) ) sa koreografijom za bolero koju je maurice bejart radio za dušku sifnios 60ih.

ovi klizači igraju na muziku, mogu da ih zamislim da iste pokrete izvode na bilo koju muziku
sifnios je igrala muziku... kao da je jedan od instrumenata koji je izvode :)

ja se sećam nekih rusa 90ih koji su na klizalištu izvodili koreografiju inspirisanu kama sutrom... to je bilo jako uzbudljivo. posebno što su u nekim trenucima potpuno menjali uloge - on je skakao, ona ga je dizala i radila podrške... fascinantno. a pojma nemam ni kako se zovu niti bilo šta drugo...
Korisnikov avatar
By forest
Originally posted by bojandjo
vrlo lepo... samo neuporedivo (naravno i u institucionalnom smislu :) ) sa koreografijom za bolero koju je maurice bejart radio za dušku sifnios 60ih.

ovi klizači igraju na muziku, mogu da ih zamislim da iste pokrete izvode na bilo koju muziku

ja se sećam nekih rusa 90ih koji su na klizalištu izvodili koreografiju inspirisanu kama sutrom... to je bilo jako uzbudljivo. posebno što su u nekim trenucima potpuno menjali uloge - on je skakao, ona ga je dizala i radila podrške... fascinantno. a pojma nemam ni kako se zovu niti bilo šta drugo...
e ba si mu sjebao koncept! :)
ladno sam se setio tog nastupa!
ali svakako si u pravu sa tim da igra i muzika mogu i odvojeno.
cesto je tako u klizanju..kao da je muzika ubacena da bi publici bilo zanimljivije.
Korisnikov avatar
By djo
ma nisam nikako hteo da kolegi s...em koncepciju... samo ne mogu da odolim da ne ubacim neku polu-informaciju :D
umetničko klizanje i ples su miljama daleko, u tom smislu je moje poređenje malo neumesno
...a opet, možda i ne bi morali da budu miljama daleko...
Korisnikov avatar
By forest
ma nisam nikako hteo da kolegi s...em koncepciju... samo ne mogu da odolim da ne ubacim neku polu-informaciju :D
umetničko klizanje i ples su miljama daleko, u tom smislu je moje poređenje malo neumesno
...a opet, možda i ne bi morali da budu miljama daleko...
kolega je svakako uradio lepu stvar. ja se zahvaljujem kolegi, eto na tome sto sam cuo bar ravela posle nekog vremena...

umetnicko klizanje i ritmicka gimnastika jesu slicni. pitanje je opreme i podloge. i sinhrono plivanje. e vidis imamo ta neka agregatna stanja...imamo elemente...jos nam fali vatra! imaju i "vazduhoplovna" takmicenja padobranaca u recimo umetnickom/sinhronom skakanju...nema nista sa vatrom...
ali da...vatra je previse paganska...
Korisnikov avatar
By djo
idi bre, ti baš predaleko ode :)
Korisnikov avatar
By forest
bojandjo: ...umetničko klizanje i ples su miljama daleko, u tom smislu...

ja sam samo pokusao da priblizim te milje...:grom:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by forest

ja sam samo pokusao da priblizim te milje... :grom:
:friends:
Korisnikov avatar
By Mars
O, gee. Koncepcije nema, a onog čega nema - ne može ni da bude sjebano. To pod jedan...

Pod dva tri i četiri... Dušku sam video na TV u toj tački. Balet ne volim, tako da mi tih 17+ minuta nije bilo previše jedino zbog Bolera... Ja Bolero upravo volim što u glavi nemam apsolutno nikakvih slika, nikakvih asocijacija dok ide, što je sve čista muzika, i jedini pokreti koje volim da vidim jesu pokreti muzičara i dirigenta dok ga izvode...

A kod ovo dvoje na ledu je sklad ono što me oduševilo na prvo, i svako drugo gledanje, Bolero je meni tu samo da ulepša njihovu tehniku.
Korisnikov avatar
By djo
ja sam imao slobodnu asocijaciju, stara boljka...

neću dalje postavljati pitanja
Korisnikov avatar
By Mars
Ok, meni je drago što slušajuči danas Bolero nemam prinudne asocijacije ni na ovo dvoje, na Dušku još manje (o Sonji Vukićević da ne govorim)...

Zanimljivo je kako su "prevarili" olimpijski pravilnik.

Minimum minumuma na koji su aranžeri mogli da iseku originalni Bolero bio je 18 sekundi duži od maksimalno dozvoljenog vremena za nastup. Onda su oni u pravilniku našli da se vreme računa ne od početka muzike nego od trenutka kada klizanje počne. Zato i izvode u tih 18 sekundi samo pokrete telom, bez klizanja.
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Mars
Ok, meni je drago što slušajuči danas Bolero nemam prinudne asocijacije ni na ovo dvoje, na Dušku još manje (o Sonji Vukićević da ne govorim)...
ja nisam rekao da imam prinudne nego slobodne asocijacije, i to ne kad čujem bolero nego kad vidim da se bolero pleše :murkan:

baš lepo što si spomenuo i vukićevićku, alzheimer simfoniju sam potpuno smetnuo sa uma
Korisnikov avatar
By Mars
A ja ni pri pomenu prinudnih asocijacija - nisam uopšte mislio na tebe.
Korisnikov avatar
By djo
u redu, izvinjavam se, trebao sam da pretpostavim pošto me nisi citirao :)
Korisnikov avatar
By SeoskiLola

slazem se...prelepa koreografija i sjajna izvedba ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!