Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By decko
Slika

Jennifer Love Hewitt igra glavnu ulogu u drami inspirisanoj stvarnim iskustvima i radom poznatog Jamesa Van Praagha. Melinda je mlada, tek udata žena sa istančanom i jedinstvenom sposobnošću komunikacije s dušama preminulih ljudi. Duhovi iz nekog razloga još uvek imaju vezu sa zemljom, pa traže njenu pomoć da nađu svoj mir i rešenje.
Ona koristi svoj poseban dar kako bi važne poruke mrtvih otkrila njihovim voljenima i time im omogućila da se oslobode okova koji ih još uvek vežu za zemaljske stvari. Opet, Melinda nailazi na probleme, jer informacije koje dobija od mrtvih postaju vrlo intenzivne, ali ne i jasno razumljive.

Da li jos neko gleda /ili je gledao/ ovu seriju?

Meni je zanimljiva, i bas bih voleo da nabavim dvd samo ne znam nikog ko ima.... :neznam:
Korisnikov avatar
By Dina
A da li se ta serija daje na nekoj televiziji? Rado bih je gledala...
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
nisam gledala, ali mi lici na onu seriju MediJum sto se daje na B92?
znam, znam da nije ta, no lici... po prichi... a kad je stvorena?
Korisnikov avatar
By jukie
Koliko ja znam, daje se subotom na HRT2 negde oko ponoći
Korisnikov avatar
By decko
@ Dina -

Serija ide utorkom na OBN-u u 21 h. Znam da je pre isla na HRT2 oko ponoci ali tad je bas i nisam pratio tako da ne znam da li jos ide... :)

@ E.c.h.o... -

Serija se snima od 2005. i za sad ima 39 epizoda a izbacena je prva sezona na DVD-u :) samo niko koga ja znam nema taj DVD :(
Korisnikov avatar
By shumadinac
gledo sam seriju od samog početka, par epizoda, i mnogo više sam očekivo od nje...nije mi nešto posebno zanimljiva i strašna...zato je više i ne pratim :astral2:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by shumadinac
gledo sam seriju od samog početka, par epizoda, i mnogo više sam očekivo od nje...nije mi nešto posebno zanimljiva i strašna...zato je više i ne pratim :astral2:
I meni prvih par epizoda nisu bile nista posebno, ali postalo je zanimljivije :D

+ glumi Jennifer i odmah svaki nedostatak serije moze da se zanemari! :meda:

Slika
Korisnikov avatar
By Hybrid
Ja sad citam ovo i odnekle mi poznato... setim se da sam prosle nedelje naleteo na jednu epizodu... nije lose, za pred spavanje :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!