Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi

THE GRIM ADVENTURES OF BILLY AND MANDY

Definitivno, crtani koji se na prvi pogled razlikuje! Ovog proleća se završava sa postprodukcijom poslednjih 10, od ukupno 78 polučasovnih epizoda.
Jedan od krivaca za ovakvu različitost ovog crtanog serijala je Maxwell Atoms, njegov autor. Do sada nas je zabavljao takođe veoma unikatnim animiranim serijama "Cow and Chicken" i "I am Weasel - I R Baboon".

Ove godine je zasluženo dobio nagradu "34th Annual Daytime Emmy Awards, Children's Programming, 2007" za show "The Grim Adventures of Billy & Mandy".

Priča samog crtaća je ovakva:

Mandy (10god) je večiti mrgud, neustrašiva i totalno svoja. Obožava da muči Billy-a.

Billy (10god) je prosečni blenta. Ne zna da broji, nepravilno izgovara neke glasove i sve shvata pogrešno. Iako je samo drug sa Mandy, uvek se trudi da bude što bliži njoj ... što se uvek završava loše po njega. Billy i Mandy žive u Endsville-u.

The Grim Reaper (ili kraće Girm) je otelotvorenje smrti. Živi skelet obučen u crnu odoru sa kapuljačom i kosom (za travu).

Ova tri lika su zauvek vezana večitim prijateljstvom zbog opklade. Kada je Billy svom hrčku Mr. Snuggles-u slavio 10ti rođendan, nepozvan se pojavljuje Grim. Došao je da uzme dušu starom hrčku, ali je ometen i začućen jer se Billy i Mandy ne plaše njega. Mandy mu predlaže da odigraju Limbo, pa ako Grim pobedi dobija hrčka, a ako Billy i Mandy pobede Grim mora da ostane njihov prijatelj zauvek ... Igrom slučaja to je Grimova omiljena igra! Pred sam trenutak pobede, dok je još bio pod limbo-stickom Grim kaže "Any final words?", a Mandy odgovara "Kiss, Kiss" .. to je lozinka za tajni napad Mr. Snugglesa ... Grim gubi ravnotežu i pada ... i tako ostaje njihov prijatelj.

Jel gleda neko ovu seriju, sem mene?
Korisnikov avatar
By Dominion
ja gledam :zen: totalno otkacen crtani - grim mi je omiljeni, jos njegov jamajcanski akcenat :P :D
Korisnikov avatar
By Deksi
aha...crtani je keva....cak imam majicu s njima i privezak Grim-a na jednom lancicu :D
Korisnikov avatar
By Rei
A na kom programu ide?
Korisnikov avatar
By Draco
Ja gledam und obozavam!
Jel ima neko, eventualno, ovu seriju na DVD/ju? Ja imam tri epizode, ali ne bih se bunila da imam SVE. :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by REI
A na kom programu ide?

Trenutno se prikazuje na teritoriji Evrope preko CartoonNetworka, a u Kanadi preko Teletoon televizije...
Korisnikov avatar
By Rei
Damn... slika na cartoon networku mi je ochajna :(
Korisnikov avatar
By iJazz
Billy: "I know what Grim wants to be! ...A window..."
...
Mandy: "I don't tan... I burn!"

:leviathan:

Gledam i obožavam :yes: . Uz Dexter's Laboratory, Powerpuff Girls (CN) i Naruto (Jetix)...
Korisnikov avatar
By unic0rn
to je moja dnevna doza sarkazma :love:
By Dragonite
Sjajan crtani, posebno mi se svidjaju epizode inspirisane Dinom i ona mjuzikl epizoda :luda:

Mendi je stvarno odlicna, a dobri su i povremeni likovi poput Aries (Diskordija) ili Nergola :kolo:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Svo troje su genijalni na svoj nacin.

Jedini lik koji mi nikada nije bio interesantan je Bilijev cale. On mi je krajnje naporan.
Korisnikov avatar
By Dominion
Grim: [Nergal opens a carnival at Billy and Mandy's neighborhood] You are unpleasant to be around...
Nergal: Oh, come on, what I did to you?
Nergal: [Grim and Mandy express hostile faces] He he he... That means excluding the kidnapping and the shocks?

Grim: [a small monster has latched onto Billy's head] I tink it's tryin' to suck his brains out, mon!
Mandy: Poor thing's gonna starve

i vrhunac:

Billy: Why, Grim? Why do the good die young?
Grim: Well, usually because I get confused.

:lol: :roflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By KiWi

Crtani je danas počeo u pola 9 ... nadam se da je svakog dana u pola devet .... ko pročita, nek požuri da gleda .. još traje :D
Korisnikov avatar
By ogi_ns
OBOZAVAM

Billija ponajvise i njegove odvale!

osim njih jedini iole pristojno nacran NOVIJI crtani je SAMURAI JACK :love: - ostalo je teska shitara!!!!

Cow and chicken, ed edd and eddy, pa cak i dexter i powepuffs :bljak:

uh ima i jedan jako "sehi" crtani, mislim da se zove ALPHA TEAM, tipovi su VRHH (garant ga crtaju neki gayevi, + momci u njemu cesto paradiraju polugoli :bale: hubba hubba hubba)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!