Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
...između str8era i lgbt populacije???

LM, pre pola sata se posvađao i prekinuo kontakt sa jednim forumašem a na kraju se svelo na najbanalniju stvar zbog koje sam nazvan još jednim pederom koga dotični nema nameru da prosvetljuje. Ja rekao da je jedina razlika u krevetu, a on da je u pitanju mnogo više od toga. Dakle, pošto sam očigledno primitivan, a on nije želeo da mi objasni,budite ljubazni pa vi to učinite.
By aldlfr
lgbt populacija i str8 -eri?paaa razlika je u sexualnom opredeljenju a usred toga i u nivou frustriranosti jer hteli mi to da priznamo ili ne zbog toga sto nas str8-eri diskriminisu mi smo frustriraniji nego sto su oni...
Korisnikov avatar
By KiWi
Gay momci koji su str8teri su kao Uskršnji Zeka i Deda Mraz. Svi ih vole i priželjkuju iako oni ne postoje.

Ako je forumaš, pretpostavljam da je gay.
Korisnikov avatar
By Adenim
Reci mu da jede govna...
Korisnikov avatar
By gorilica
Ne, mislim stvarno.
Ja razumem da ljudi mogu imati suštinski različita mišljenja, ali nikada neću shvatiti one koji nisu otvoreni za diskusiju i toleranciju suprotnog stava, već se tvrdoglavo drže svoga kao pijan za plot i koriste tuđu tolerantnost kako bi se oslobodili svoje frustracije.
Ja se izvinjavam, ali moram da ovo istresem iz sebe.
Strašno mi je što me je dotični kontaktirao zbog mojih postova ovde, koji su mu se navodno dopali, a onda me sada izvređa preko msg-era zbog supotnog stava od njegovog uz nadu da neće biti Hard feelingsa! Koliko je to licemerno???
Razlika nije u krevetu već u objektu ljubavi. Nije šija, nego je vrat!
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by gorilica
Ne, mislim stvarno.
Ja razumem da ljudi mogu imati suštinski različita mišljenja, ali nikada neću shvatiti one koji nisu otvoreni za diskusiju i toleranciju suprotnog stava, već se tvrdoglavo drže svoga kao pijan za plot i koriste tuđu tolerantnost kako bi se oslobodili svoje frustracije.
o, milice ... kada bih se ja stresirao zbog svake budale koja ima ''čepiće u ušima'' i tera samo svoju priču, odavno bih i osedeo i oćelavio. Dakle, ako je čovek skot, pusti ga! Njegovo je pravo da bude skot! A tvoje da ga od sada pa nadalje ignorišeš.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Nema nikakvih razlika. Ko koga ugrozava? Morgan se nije osecao ugrozenim ama bash nikada.

tbh. with u. Lik je hteo da te otkachi to mu je samo izgovor, ne uzimaj to ka srcu, zaboravi ga i nastavi dalje.
Korisnikov avatar
By gorilica
Dragi Morgan, totalno si promašio ovog puta. :)
Ja čoveka nikada nisam kontaktirao, već uvek on mene. Msg-er mi je uvek podešen na nevidljivi mod, tako da je uvek bila varijanta ako me navata uz comp. U pitanju nije bila nikakva ljubavna ili kres kombinacija (barem ne sa moje strane), već najobičnija komunikacija.
Kako god bilo, nebitno je. Temu sam otvorio totalno iznerviran zbog toga što sam bio besan sam na sebe jer dozvolih da me izvređa skroz periferan lik, a sada sam u stanju savršene ravnodušnosti.
Korisnikov avatar
By helios
ne razmisljam o tome preterano.
ne isticem svoje opredeljenje jer zabole me sta ce drugi misliti.
zivim lepo, ne bavim se tetkarenjem, tracarenjem i spletkarenjem
pa samim tim imam vremena da radim, zaradim i u istom uzivam
i ne mastam o glupostima i utopijama..
sve se moze kad se hoce, a price o ralikama su samo tu da bi
dokoni "mlatili praznu slamu", zar ne?!?

pozdrav svima :)
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by gorilica
...a on da je u pitanju mnogo više od toga.
O, da. Poznat mi je taj model pedera.

Ja sam pre neki dan prekinio sve pokušaje da se jedan odnos eventualno pretvori u neko mlako i skoro bezdimenzionalno prijateljstvo (ali se zato uvek osećao kao kada dete isisa sav vazduh iz praznog pakovanja soka, sve dok se cevčica ne ocrta po istom) ... a posle konstatacije dotičnog da je jedan sladak dečko "... str8, JER je previše glup da bi bio gay".

:pirat:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja mislim da je besmisleno pricati o tome na ovome forumu.
Sexualna orijentacija je samo jedan aspekt covekove licnosti i po meni ne treba da bude dominantan. :diplomac:

Da dam i jednu povrsnu konstataciju a to je da je dokazano da se gay-osobe bolje oblache:spin:

I za kraj kao sto kaze moj danasnji potpis BOLI ME KITA DA BILO KOME TITRAM pogotovo ne tolerantnim strejterima:prst:
Korisnikov avatar
By m..
Razlika je cisto individualna. As far as I know.
Korisnikov avatar
By svejedno
Razmisljah o tome...

Htedoh i da otvorim temu o ovome, mislim, o sebi, zapravo, & o tome da vecina ljudi ovde bar zna zasto su drugaciji, a ja pojma nemam. Mislim, znam, ali citajte dalje.

(naravno da ovde ima i prirodno 'drugacijih' ljudi, bez obzira na sex. orijentaciju, ima, verujem, cak i onih (ne preterano ppametnih) koji su gay samo zato sto su drugaciji, ima i onih koji su prosto gay a nisu drugaciji - LM, Lucky, Marlboro -ima raznih ljudi)

Ono sto sam planirao da kazem tom temom je da je gay ljudima nekako lakse od 'nas umetnika' ( ;) ), posebno koji nisu gay - iz prostog razloga sto uglavnom mogu da ubodu prstom u svoju razlicitost, NO -

poJenta je da ih to (LGBT populaciju) uglavnom tera da preispituju sebe vise od 'prosecnog' coveka, sto je nekako 'normalno' kod umetnicki/naucno/filozofski nastrojenih ljudi (medju koje ubrajam i sebe)

Te ste na nekom licnom dobitku samim tim.

Ma... :drink'tillyoupassout:

No, to sam samo ja & neka moja razmisljanja.

Razlike izmedju str8 & LGBT ljudi nema, osim, sto rece 'm..', u licnosti, odnosno procesu individualizacije.

(ne racunajuci predrasude drustva, koje su mnogo sira tema)

Danas mi se ne ide napolje, ali mi se dosta sere/sirim licne mudrosti (koje trezne, ipak, nisu - liberalan fakultet ;) )
Korisnikov avatar
By De Profundis
Mislim da je u vasem slucaju bila razlika u pristupu dijalogu. Tako recimo mozemo raspravljati o razlici bilo kojih skupina, ako jedno ne insistira na njima, a drugo zeli da insistira, onda se gubi svaka konstruktivnost.
Korisnikov avatar
By blenta
ako ste zbog toga prekinuli kontakt onda ti takav prijatelj/ poznanik ni ne treba

razlika je individualna

makar po meni

ne smatram se pripadnikom nijedne ni druge grupacije

jer osim chinjenice da povremeno zhelim nekog momka pored sebe nemam nikakvu slichnost sa vetjinom lgbt ljudi

isti je sluchaj sa suprotnim taborom
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by svejedno
Razmisljah o tome...

Htedoh i da otvorim temu o ovome, mislim, o sebi, zapravo, & o tome da vecina ljudi ovde bar zna zasto su drugaciji, a ja pojma nemam. Mislim, znam, ali citajte dalje.

(naravno da ovde ima i prirodno 'drugacijih' ljudi, bez obzira na sex. orijentaciju, ima, verujem, cak i onih (ne preterano ppametnih) koji su gay samo zato sto su drugaciji, ima i onih koji su prosto gay a nisu drugaciji - LM, Lucky, Marlboro -ima raznih ljudi)

Ono sto sam planirao da kazem tom temom je da je gay ljudima nekako lakse od 'nas umetnika' ( ;) ), posebno koji nisu gay - iz prostog razloga sto uglavnom mogu da ubodu prstom u svoju razlicitost, NO -

poJenta je da ih to (LGBT populaciju) uglavnom tera da preispituju sebe vise od 'prosecnog' coveka, sto je nekako 'normalno' kod umetnicki/naucno/filozofski nastrojenih ljudi (medju koje ubrajam i sebe)

Te ste na nekom licnom dobitku samim tim.

Ma... :drink'tillyoupassout:

No, to sam samo ja & neka moja razmisljanja.

Razlike izmedju str8 & LGBT ljudi nema, osim, sto rece 'm..', u licnosti, odnosno procesu individualizacije.

Danas mi se ne ide napolje, ali mi se dosta sere/sirim licne mudrosti (koje trezne, ipak, nisu - liberalan fakultet ;) )
Morgan nikada nije pojmio sexualno opredeljenje u jednakosti sa pojmom razlichitost. Naravno da postoje razna sexualna opredeljenja. Ali po tome nema svrhe deliti ljude. To su kao dve strane novchica, obe su razlichite ali u stvari obe su novchic, ima nekih koji skakucu sa strane na stranu, ima drugih kojima je jedna strana novchica totalno slatka /ovo ono/ kao Morganu.

Morgan hoce da kaze da to nije stvar prema kojoj je neko drugachiji. Morgan to oseti unutar osobe kada je vidi. Tachno zna da li se i shta se krije, uvek je u vechitim platonskim ljubavima sa tim likovima. Nekako nas prostor i vreme rastavi, ali ta ljubav, TAJ osecaj da neko tamo postoji, i da si srecan shto taj lik postoji dovoljno je da te "ushushka."
Postoje ljudi, a postoje i oni "ono kao ljudi."
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Morgan Le Faye
Razmisljah o tome...

Morgan nikada nije pojmio sexualno opredeljenje u jednakosti sa pojmom razlichitost. Naravno da postoje razna sexualna opredeljenja. Ali po tome nema svrhe deliti ljude. To su kao dve strane novchica, obe su razlichite ali u stvari obe su novchic, ima nekih koji skakucu sa strane na stranu, ima drugih kojima je jedna strana novchica totalno slatka /ovo ono/ kao Morganu.

Morgan hoce da kaze da to nije stvar prema kojoj je neko drugachiji. Morgan to oseti unutar osobe kada je vidi. Tachno zna da li se i shta se krije, uvek je u vechitim platonskim ljubavima sa tim likovima. Nekako nas prostor i vreme rastavi, ali ta ljubav, TAJ osecaj da neko tamo postoji, i da si srecan shto taj lik postoji dovoljno je da te "ushushka."
Postoje ljudi, a postoje i oni "ono kao ljudi."
Slazem se.

Pogledati gore (opet) prilozeno.
By Snow_Crystal
Sem u seksualnom opredeljenju nema mnogo razlike. Jedina bitnija razlika po meni je u tome sto je gay populacija mozda malo tolerantnija za neka pitanja ali opet i to je sve relativno.

Str8teri ponekad mogu mnogo vise da ispadnu ok nego lgbt
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Snow_Crystal
Stvarno?
Daj neki primer...
Korisnikov avatar
By Hys.

bate svejedno il sam ja mnogo :spliff: il je nesto drugo, al ne kapiram ko ste vi "umetnici" jel mislis na umetnike, pa je lakse ako su umetnici gay?
on topic: lepo ti reko adenim :alexis:
By Snow_Crystal
Originally posted by Snow_Crystal
Stvarno?
Daj neki primer...
Licno iskustvo. Mnogo vise podrske sam dobijala od str8 nego od lgbt ljudi. Mozda sam imala ludu srecu ili sam naletela na losu ekipu L-a ko zna...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Svi ljudi su isti, da li je neko gay ili str8 nema uticaja na socijalnu interakciju kao shto je podrshka...
Daj GLBT populaciji shansu, nismo bash svi nadzak babe...vecina jeste ili bar tako izgleda ali ne svi.
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Originally posted by Kiwi
Gay momci koji su str8teri su kao Uskršnji Zeka i Deda Mraz. Svi ih vole i priželjkuju iako oni ne postoje.
Ne bih se slozio sa time da ne postoje.
Ja sam nashao svog Uskrshnjeg zeku :)

:superheroj:

:transprst:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by devokICA

bate svejedno il sam ja mnogo :spliff: il je nesto drugo, al ne kapiram ko ste vi "umetnici" jel mislis na umetnike, pa je lakse ako su umetnici gay?
on topic: lepo ti reko adenim :alexis:
Ne, mislim na 'razlicitost' kao takvu- pravio sam off. ;)

A ispod sam napisao da razlike izmedu str8 i gay ljudinema, osim u procesu individualizacije - u licnosti.

Off: Adenim? Ili Morgan?
By Snow_Crystal
Svi ljudi su isti, da li je neko gay ili str8 nema uticaja na socijalnu interakciju kao shto je podrshka...
Daj GLBT populaciji shansu, nismo bash svi nadzak babe...vecina jeste ili bar tako izgleda ali ne svi.
Da nisam dala sansu ne bih bila ovde gde jesam..:kiss:
Korisnikov avatar
By mOwbid
meni je najveca razlika u tome sto su gejevi sto puta opusteniji od strejtera. bilo sta da je u pitanju.
Korisnikov avatar
By Tungi
Prvi su prizemniji, drugi smatraju da su viša rasa.

Ne, ovo nije autohomofob iz mene. Činjenično stanje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!