Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
One koji iz ne znam kojeg razloga ne koriste flat naloge :) obaveshtenje koje mi je neobee poslao na mail...

Neobee.net postpaid internet sada možete koristiti po novim, još povoljnijim cenama, jednostavnim konektovanjem putem broja 042 510 042, bez korisničkog imena i šifre.
Sat vremena provedenog na internetu preko broja 042 510 042 u periodu slabog saobraćaja (15-17h i 21-07h radnim danima, subota 21h - ponedeljak 07h i svim državnim praznicima) se tarifira sa samo 18,22 din za fizička lica, odnosno 30,11 din za pravna lica.
Tokom skupljeg tarifnog intervala (7-15h i 17-21h radnim danima) cena po satu iznosi 35,44 din za fizička, i 60,22 za pravna lica.
Plaćanje se vrši na kraju meseca, kroz telefonski račun.
Novi broj biće u upotrebi od petka, 16. 02. 2007.

Kad se pogleda, ako se koristi samo u jeftinijem saobracaju, koshta prilichno manje od kupovanja sati koji koshtaju 20-ak dinara plus impulsi... :)
Korisnikov avatar
By Adenim
Hvala na informaciji. Meni jeste potrebna dok ne uvedem adsl.
Korisnikov avatar
By gari
Da, ali niski provajder my-its.net prodaje flat naloge za samo 275.dinara mesecno. Od toga nema jeftinije. Bio sam korisnik Neobee.net ali sam iz razloga stednje presao na nislije. Nisu losi, ako imate dobar kompjuter. Ja sam, na zalost od cetvorke pao na dvojku.

:hipnotizer: :muzika: :hail2:
Korisnikov avatar
By Rei
Pa da, flat paketi su daleko isplativiji kad se pogleda za koju cenu ceo mesec mozhesh da surfujesh... Ali i dalje ima ljudi koji koriste sate. :)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by gari
Ja sam, na zalost od cetvorke pao na dvojku.
Pa kad nisi radio one zadatke iz radne sveske
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja koristim satni nalog jer mi je telefonski račun uz flat dialup veći nego koliko većina plaća flat ADSL.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!