Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Simor
E, ako ste u Novom Sadu ili vas put nanese u isti, idite do MP Art Cafe gallery (u pasažu Zmaj Jovine 21, na prvom spratu) gde je izložba fotografija austrijskog umetnika Gerharda Grossa (inače magistra filozofije i istorije umetnosti iz Graca) - fotoobjektivom su zabeležene noćne scene stanova u susedstvu; fotografije su uvećane na više od polovine njihove originalne veličine, pa iako su individue ostale uglavnom nevidljive, detalji privatnosti se vide.

Indiskretnost, voajerizam - a komentari na izložbu u Trač arenu! :D

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Odlična ideja. Ma padalo je meni na pamet da sa terase fotografišem tuđe prozore i sobe, ali krenuo sam od krovova.
Praviš mi zazubice svaki put kad postaviš neku izložbu iz Novog Sada. Kreni da izlažeš i u Beogradu! :)
By Simor
Heh, pa nisam ja izlagač. :)

Inače, mislim da sam pročitao da će ova izložba biti i u Beogradu (ako već nije i postavljena).

Znaš kako, ionako se malo umetnički važnih stvari dešava u Srbiji, pa mislim da nije zgoreg svaki od tih događaja i najaviti, bilo da su u Beogradu ili Novom Sadu, pošto se tu 90% događaja i dešava (onih 10% su u Nišu, Subotici, Zrenjaninu, Somboru, Vršcu i to kada uspeju malo da "otmu" ponešto iz centralizacije kulturnih dešavanja.)

:diplomac:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!