Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Slika

NOD32 proglašen je najboljim antivirus programom u prošloj godini, zakljucak je nezavisnog udruženja za testiranje antivirusnih proizvoda AV-Comparatives.org.

Prema perfomarsama i mogucnostima, NOD32 je bio bolji od svojih konkurenata zbog svojih naprednih mogucnosti skeniranja na visokim brzinama te preciznosti. Korisnikov rad s antivirusnim rešenjem brži je i ugodniji jer konkurentski proizvodi troše više sistemskih resursa te time usporavaju rad racunara i mreže, te sporije izvršavaju naredbe.

U cilju efikasnog testiranja sposobnosti proaktivne detekcije svakog proizvoda, organizacija koristi nove uzorke zlonamernih programa i testira ih na proizvodima kod kojih nije sprovedeno ažuriranje baze virusnih definicija.

Od 16 antivirusnih proizvoda testiranih u brojnim kategorijama, antivirusno rešenje NOD3,2 najbolje je u proaktivnoj detekciji zlocudnog softvera kao i u brzini skeniranja na zahtev korisnika.

Vodece svetske organizacije koje vrše testiranje antivirusnih proizvoda u više navrata su ocjenile NOD32 kao najbolji program zaštite od najaktuelnijih (zero-day) napada i pretnji.

"Kao i uvek, NOD32 je dostigao visok nivo detekcije, cime je u svoju kolekciju dodao još jednu nagradu magazina 'Virus Bulletin 100%' ", napisao je je Mat Ham, novinar tog mogazina.

(MONDO)
Korisnikov avatar
By Rei
Tempted to use it.. :misli:
Korisnikov avatar
By Paki
Odahnuh od kad sam našao odličnu zamenu za Kaperski. :) NOD32 rules! :up:
Korisnikov avatar
By EnRage
Koristio sam neko vrijeme NOD32 i cinio mi se OK. No, kad sam promijenio ADSL providera, javio se problem. Nekoliko dana nisam mogao shvatiti zasto mi se neke Internet stranice otvaraju, a neke ne. Zvao sam ih i proklinjao, jadni ljudi nisu znali kako da mi pomognu. I onda sam slucajno ugasio NOD i gle cuda, sve se stranice otvorise. Dakle, NOD se "klao" s nekim DNS postavkama kod mog providera pa sam ga zamijenio s AVG-om.
Korisnikov avatar
By Rei
To nije nodov problem nego provajderov.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Super je kada ga platis... :placko:
Korisnikov avatar
By andjela
super je i kada ga ne platis :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Pa zar nema neki 30 day trial?
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ovaaaaaj, ajd odaj mi tajnu vecnog koristjenja. :sweet:
Korisnikov avatar
By Skyen
koristila sam nod pre par godina, a onda presla na avg, meni je odlican iako se nosim mislju da pustim i nod, cisto da proverim avg.

btw, kasperski je najveci trojanac medju trojancima. ne bih ga pozelela ni neprijatelju. kad god mi se neko zalio da je nahvatao virus, na moje pitanje da li ima kasperskog, uvek je sledilo: da, a sto?

lool
Korisnikov avatar
By EnRage
Norton je ipak najveca kazna :lol: A sto se tice NOD-a i mog providera, to jednostavno nije štimalo, a da stvar bude smjesnija, taj provider je jedan od zastupnika NOD 32 za Hrvatsku.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Mr.Ja
Pa zar nema neki 30 day trial?
Sestro, narežem ti instalaciju sa patch-em za 40 'iljada godina ... :yes:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!