Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By M M and I
U danima kad Microsoft lansira svoj novi OS Vista, sve vise svedskih institucija vlasti i drzavnih institucija bira alternativne OS koji su u najmanju ruku isto dobri a kostaju manje i nisu 100% zavisni od Microsofta.

Tako je, recimo, poslednji u nizu, Upravni Odbor svedske Policije, kao i sama Policija, presli na LINUX.

Zanimljivo. Moracu da instaliram taj LINUX na starom stacionarnom kompu da uporedim sa XP-om i Vistom.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
ili da probash isto besplatan Sun-ov Solaris, od koga je Microsoft maznuo looking glass izgled GUI-ja, ali za razliku od malkice doterane i kichaste Viste, Solaris je graficka perfekcija.

Jos kad bih ukapirao zasto nece da se instalira na moj komp:cupakosu:
Korisnikov avatar
By M M and I
O.K.
probacemo i to...Zvuci zanimljivo...
Korisnikov avatar
By andjela
a sto ne predjes na MacOS X ? kada vec placas?

od Quartz-a nema perfektnije

Od linuxa mozes probati SuSE ili Ubuntu ali nije to windows, iako su u poslednje neke distribucije postale dosta user frendly, ipak je linux za naprednije korisnike. Sve je to derivat UNIXa koji nije desktop OS
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by colonia_boy
ili da probash isto besplatan Sun-ov Solaris, od koga je Microsoft maznuo looking glass izgled GUI-ja, ali za razliku od malkice doterane i kichaste Viste, Solaris je graficka perfekcija.

jesi video Vistu?

a probaj MacOs da vidis sta je graficke perfekcija ;)

koji racunar imas?
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by andjela

jesi video Vistu?

a probaj MacOs da vidis sta je graficke perfekcija ;)

koji racunar imas?
Case : Neo Multimedia Trash 300 W
Board: MSI K8N NEO 2 Platinum Edition ( nForce3 Ultra 250GB, S939 )
CPU : AMD Athlon 64 3000+ Venice Core (1,8 GHz, still not clocked )
Memory : Kingston 512 MB DDR400
Optical : Nec ND- 3500A (G)
Hard : Maxtor 120 GB, 2MB Buffer, P-ATA:breakpointinmysystem:
Graphic : Sapphire 9250 Vivo, 128 MB
TV Card : Leadtek WinFast TV2000XP RM
Modem : Sweex something something
Display : my TV, for more than a year :D
Desktop Kit : A4Tech Wireless Keyboard + Mouse
Vec sam razmisljao o MacOS-u, mozda, uskoro. ali prvo mi treba upgrade, jos 512 ram-a, normalni hard i mozda jos nesto
Korisnikov avatar
By djo
ja od majkrosofta koristim samo (hakerisani) office ali nadam se da ću uskoro početi da koristim open office, samo da proverim kompatibilnost.
kao operativni sistem mekov osx 10.4 i zadovoljan sam :)
Korisnikov avatar
By djo
ma dobar je meni i ovaj tigar :) (ma ja ne znam ni šta to sve znači :) ))))
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mislim da je jako bitno to što alternative postoje, kako one besplatne, tako i ove dosta skuplje. nemoguće je napraviti jedan OS koji bi jednako efikasno služio svima i za sve namene. i posebno mi je drago čuti da se open source rešenja sve više uvode kao platforme u državnim institucijama, jer se to sve finansira od novca poreskih obveznika.

a što se Viste tiče, ja je još uvek nisam video, ali sudeći po komentarima stručnih novinara i analitičara, mislim da se Microsoft ovaj put svojski potrudio. istina je da su oni do sada dosta dizajnerskih ideja "pozajmljivali" od konkurencije, ali već novi Office govori da i u toj firmi ima talentovanih inovatora.
Korisnikov avatar
By CareBear
Jeste, potrudili su se... Ali da naprave dobru vizelnu prezentaciju i jos foolproof resenja. Video (V)istu i gotovo trenutno se zgrozio nad novim (citaj: cudljivim i sa drugim sistemima nekompatibilnim) bootloaderom i nad genijalno zamisljenim i totalno shitty odradjenim mobile device managerom. Cekam jos par GB RAMa, pa onda (po izlasku SP1 - Fiji) prelazim na Vistu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!