Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Deksi
Ovo sam crtao pre par dana...nisam dovrsio jer smatram da treba tako da ostane.....

Slika
By ~ Le Saint X ~
Deksi!!!!!!!!!!!!!!
I LOVE IT
LOVE IT
LOVE IT!!!!

REALLY GREAT!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Deksi
@ Renoir - Hvala....samo skica koju sam malo sredio,inspirisan jednom pesmom ali nisam dovrsio posto sam poceo da crtam drugu koji sam danas zavrsio ali mi se nesto ne svidja pa ne znam da li da je postavim
Korisnikov avatar
By Instruare
Nemogu da verujem kako si uhvatio momenat.
Svidja mi sam koncept slike. Breath taking...
Za koga je ako nije tajna?
Korisnikov avatar
By Deksi
Evo ga jos jedan crtez koji sam nacrtao odmah posle prethodnog...tj. prethodni sam ostavio nedovrsen zbog ovog.....
Jedna vilin devojka...povredjena...ne svidja mi se puno ovaj rad jer nisam uspeo da potrefim prvobitnu zamisao

Slika
Korisnikov avatar
By Deksi
@ Instruare i Mr. Ja - drago mi je da vam se svidja....mada su nedovrseni ali ajde....
Korisnikov avatar
By svejedno
Dexi, zaista su fenomenalni.

Iskreno.

Onaj gore mi se i vise svidja, zbog slobode poteza i nemoj da ga diras, nikako.
Korisnikov avatar
By Adenim
@ Deksi,
prvi certez jeste interesantan, na bazi emocije, sa dovoljno nejasnom porukom tako da svaki gledalac moze doziveti na svoj subjektivni i specijalan nacin. Tehnicki se oseca talenat, ali bi trebalo da se pozabavis anatomijom tako da se oseti tezina mesa i kostiju coveka u kom god on polozaju bio.

Drugi je uticaj deviant arta i tvog nbekog cudesnog sveta vila. Medjutim, ova meni licno je previse u stilu ''vec vidjeno milion puta'' tako da je ne dozivljavam kao umetnicki napredak.

U svakom slucaju oseca se talenat, oseca se umetnik. Dobar put, cilj nejasan...ali, trazi se...:up:
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Adenim
@ Deksi,
prvi certez jeste interesantan, na bazi emocije, sa dovoljno nejasnom porukom tako da svaki gledalac moze doziveti na svoj subjektivni i specijalan nacin. Tehnicki se oseca talenat, ali bi trebalo da se pozabavis anatomijom tako da se oseti tezina mesa i kostiju coveka u kom god on polozaju bio.

Drugi je uticaj deviant arta i tvog nbekog cudesnog sveta vila. Medjutim, ova meni licno je previse u stilu ''vec vidjeno milion puta'' tako da je ne dozivljavam kao umetnicki napredak.

U svakom slucaju oseca se talenat, oseca se umetnik. Dobar put, cilj nejasan...ali, trazi se... :up:
hvala!
svaka kritika je pozeljna! :bisou:

Prvi crtez namerno nisam hteo da uradim detaljno nego sam ga ostavio ovako....to sto si rekao za anatomiju....iskreno mrzelo me da obracam paznju na tako nesto..a bilo mi je i suvisno....ovako se bar meni vise dopada

:minibounce:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hmm nisam neki art expert, ali meni se bas svidja to sto nije savrsheno...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Dodushe ova 2. bi mogla da dobije jos neki detalj... Mozda neke oci koje gledaju iz pozadine ili nesto slicno... :shrug:
By ~ Le Saint X ~
evo i ovde da stavim, u pravu rubriku, jos dva moja platna

Slika?image=c60ere2mx5.jpg]Slika[/URL]
Korisnikov avatar
By Deksi
@ Clockwork Orange......

WOW! :hypno:
Slike su divne......ostao sam oduzet! :shocked:
Korisnikov avatar
By Deksi
@ Renoir - Prelazi boja su predivni...kao i cela kompozivcija slike! :wink:
Super su!
Korisnikov avatar
By svejedno
E, evo takodje nekih pre par (malo vise od par- oko 6) godina odradjenih radova, uglavnom kompjuterski, trebalo bi ovih dana da fotografisem radove sa faxa..

Slika

Slika

I samo ovaj je direktno rukom, ali star (oko) 9 god., kad imadoh 14.

Slika

Gledacu da fotografisem te novije radove, posto su koimentari interesantni/kompetentni.
Korisnikov avatar
By Deksi
svejedno, crtezi su ti fenomenalni!
Odusevljen sam....posebno mi se dopada drugi.....boje ali opet se vidi i dosta emocija....treci rad je jako interesantan meni..odusevljava me cinjenica da si ga crtao s 14 godina....zaista si talenat
Prvi rad mi je takodje super...malo modernisticki i vec vidjen ali mi se jako dopada...

Sve pohvale!
By ~ Le Saint X ~
You wanna exchange, pakleni?
JA tebi sliku, ti meni sliku?
KAo pravi umetnici?
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Pomorandzice, ovo je extra super savrseno. :love:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Thanx, Mr!
:kiss:

Renoir, moje slike su kao moja deca, ne poklanjam ix, samo ix prodajem.. Trebalo bi da napravim izlozbu, pa moram da ih opsesivno chuvam..

:smilegrin:
Korisnikov avatar
By svejedno
@ clockwork

Ludilo. ''Major Arcana'', a i ostale. Najiskrenije.

Sto se poklanjanja tica, slazem se. Cak i u vezi odnosa prema slikama. ;)

Nema jos poklanjanja. :) Bice kasnije.
Korisnikov avatar
By Adenim
@svejedno, vrlo interesantan stil. Jesu li prva dva digitalna ili rucna umetnost?
Korisnikov avatar
By svejedno
Crtano misem (sada posedujem onu elekronsku olovku, hvala bogu) pa obradjeno u Photoshopu.

dakle, digitalna.

Samo sto sam mis, ocigledno, pomerao rukom.
By ~ Le Saint X ~
Ja vise u mom stanu nemammesta za moja platna, te poceo da poklanjam ljudima...naravno, samo onima za koje znam da s enecu pokajati kasnije sto sam im poklonio...
Hvala bogu, za sada se nisam pokajao...
A meni je abs kul kada mogu da kazem da se moje slike nalaze u Francuskoj, Kanadi, Americi, Svedskoj...
Zvuci :D

Inace, orange.... stavrno vrhunski...ja nemam strpljenja za takve detalje, zato preferiram slikanje i pre svega impresionizam :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 50
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!