Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Mr.Ja
Ja sam patio sto ne nosim cvikere za vid...
Ja cvikere za vid nosim samo u bioskopu i nedovoljno osvetljenom prostoru ... Imam malu dioptriju, ali ne mogu da čitam sitna slovca ... Ja sam patio što nosim cvikere za vid...

Inače:
- negde u petom sam patio što su svi maljaviji od mene i što ja jedini nisam ušao u pubertet i nemam bubuljice
- par meseci kasnije sam patio što imam bubuljice i izgledam ko da imam boginje
- u prvom srednje sam patio što nisam sa sela.. jer svi koji su sa sela se voze po pola sata u busu i do tad se upoznaju... a mi iz grada za minut u školi i niko nikog ne zna..

Što se tiče odevanja, skoro uvek sam odudarao, pa nisam imao koji trend da pratim (one buržujske trendove da pola škole ima iste patike nisam pratio jer su moje patike duže trajale od njihovih...)
Korisnikov avatar
By Mars
:smeh:

Kakav potpissss!!!!!
A ja se još uozbiljio, kao da čitam neki jako bitan medicinski savet!!!
:lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ja se sjecam kad sam posao kod frizera i udario dvije recke ne obrvi jer je to tada bilo moderno. :D Moji se sokirali.
Korisnikov avatar
By blenta
e kad spomenu busenje ushiju
vrzma mi se po glavi pirsing bradavice
al se bojim da kad bi taj jedan odradio
za mesec dana bi bio kao jelka
ne bih umeo stati
Korisnikov avatar
By Mars
Ništa sem ušiju mi ne pada na pamet, fala.
U stvari jeste obrva, ali sam odustao.

Ali nikad bradavice, jezik, penis i slično.
Korisnikov avatar
By blenta
sve shto je ispod kragne pa se ne vidi
meni pada na pamet
ne zbog samog pirsa i to kako on izgleda
neg mislim da bi se lako navukao na taj osetjaj
znajutji sebe

:gitara:
Korisnikov avatar
By blablatron11
E setih se jedne svoje ludorije...srednja shkola ..ja mamina princeza....duga kosa.....odem kod frizera ,navodno samo da skratim kosu....svidi mi se neka kratka frizura ,skroz obrijano pozadi......shto neko reche ,kad me je mama videla..ahahha.....kakva je to faca bila..zena dozivela shock!......
Korisnikov avatar
By m..
Uh, ja izgeda jos uvek patim od toga - zimi se preoskudno odevam. Mislim ako planiram da odem do kluba, odem u prolecnoj jakni (manji maltret - ako je guzva na garderobi - mogu da je strpam u torbu), i tako nesto. U utorak sam se zajebala pa sam se smrzla cekajuci neku izlozbu.. Ma...

Inace, kao klinka, pa imala sam roze kosu iz hira i tako to, mada je to najdalje sto sam isla, da nosila sam martinke na Adi Bojani u sred leta (ne ulazi pesak, a ne przis stopala), setala sam crne majice leti (i dalje ih setam - ne smeta mi vrucina preterano, mozda sam se 3 ili4 puta oznojila prosle godine)... Ne znam, ima stvari koje radim iz hira, al nikad na svoju stetu.
Korisnikov avatar
By m..
O da, btw, nikad se nisam nesto specijalno uniformisala da (ne)bih pripadala ovoj ili onoj klici, ja to kako mi se chefne, furam svoj trip i to je to...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
martine......

za vreme ozbiljnog treniranja obrijala potiljak do pola i ofarbala ga u crveno, a u to vreme imala kosu do pola ledja... takodje ofarbala i horizontalnu traku crvenu na ivici kose, utripovala se da su to ratnicke boje i bila jako ponosna!....

jedno vreme izlazila u grad iskljucivo u trodelnom odelu i sa pundjom.. tripovala da sam fantastican frajer....

jedno vreme stalno furala pun ranac lizalica i/ili jabuka i delila svima... tripovala da sam jako posebna zbog toga....

iz nekog razloga...a to ue i dan danas.... utakmice igram samo u potpuno belim dokolenicama (nema veze sa sujeverjem)

od rane jeseni furam rukavice bez prstiju dok god mogu....tripujem da su superkul!!!

seticu se ja jos
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by mladunac
mene je od malena drzhalo
a mislim da me i sad drzhi ideja
da se ofarbam u sedo
mnogo mi se svidja kad je neko mlad a ima skroz belo pepeljastu kosu
ko zna na shta bi lichio :deda:
Meni je to uzas i za kasnije godine a kamoli mlade. Imala sam jednog druga u razredu u srednjoj skoli koji je vec tada bio skoro potpuno sed. Ja nikad necu biti seda, mislim ne zato sto necu osedeti nego zato sto cu se farbati :kosa:
Korisnikov avatar
By decko
Boze, mene bude sramota mojih ispada kad procitam ovde neke simpaticne postove.... :ubise:

:alikako:
Korisnikov avatar
By Hlebezabla
ja sam zelela da se osisam na celavo da bih bila drugacija od svih riba. I volela sam da se pobijem to mi je bilo kao extra.
a to za smrzavanje, to i sada umem da uradim, ali sve to ide sa godinama....:diplomac:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Evo,2 cigare sam popusila blejuci i razmisljajuci da li sam tako nesto radila...i ne mogu da se setim :misli: ...
Sto se tice oblacenja nasla sam se i u Marsovom pitanju i postovima by Dina & m..
To sto nosim nema veze sa drugima niti sa trendom-nikad nisam patila od oblacenja bilo cega samo zato sto je u trendu...
Imam taj neki licno moj black fazon koji nosim iskljucivo jer volim crno i u tome se osecam prijatno(ok-ponekad i crveno i sivo-a propos toga mrzela sam kada je pre par godina sivo bilo "in" pa sam izbegavala tu boju ali lakse nabavila neke stvari koje su onda cekale da sivo bude "out" :D )tako da sam i leti u toj boji...kao sto skoro uvek imam i dugacku crnu maramu usko vezanu oko vrata..da,da-i leti).Tako da jesam od tih koje nose crno leti(mislim da je moj organizam "otupeo" na sunce i crno),minic i mrezaste carape zimi ali samo zato sto mi se to nosi i zato sto sam se istripovala da to obucem...
Vazi za sve-od frizure,garderobe(boja,duzina &sirina suknje),obuce(spic ili ne,debela ili tanka stikla...),parfema,modela crnih naocara,boje sminke,laka za nokte,muzike...
Oblacim/nosim ono sto volim i sto mi se tada nosi i svidja a ne zato sto u nekom casopisu pise da ste "in" ako nosite $@#$%...

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Myself
Sad se setih... U srednjoj skoli, posto sam svirala i imala svoj bend, odlucim ja da se obrijem oko usiju,a da mi kosa (koja je bila duga i blago talasasta) pada preko da moji ne primete (sad se setih koliko sam i glupa bila... ili sam jos uvek :puzzle: ). Posto nisam smela da odem kod frizera, moja sestra i ja odlucimo da to uradimo u kucnoj varijanti. Posto nismo mogle u stanu, odlucimo da me ona olindra kada odemo kod bake na selo...i odemo nas dve...
Mucile smo se sa mojom kosom dok nismo dobile ono sto sam ja zamislila. Posto je duvao neki grozan vetar, odem ja da bacim tu silnu kosu u smece, ali posto je nisam dobro 'upakovala' onaj vetar je oduvao i razleteo po dvoristu. Naravno, ja to nisam primetila.
Posle sat-dva vremena sestra mi kaze da se nesto desava u dvoristu. Izasla ja, kad moja baka i baba Olga (komsinica) se krste i pale neku vatru. Pitam ih sta rade, a baba mi kaze da ne prilazim jer nam je neko navracao kucu! Njih dve pale vradzbinu (moju kosu) i krste se bez prestanka. E, kad nisam umrla! :roll:
Gde da u takvim 'okolnostima' kazem istinu?! Baba i dan danas spominje tu dugu zensku kosu koju je ona pokusavala da spali, a kosa nece da gori. Kakva vracka! :doh:
Naravno, moji su sa vrata videli moj novi image i naruzili me kao nikad. Te ti nisi ni za ovo, ni za ono, izgledas kao narkoman, prodacemo gitaru i sl. Preziveh, sta da kazem!
By Swanheart
jedna od prvih gluposti(jbg...i kao mala sam bila budala)
-to je valjda bilo na pocetku osnovne skole...nikog kuci...makaze na stolu...i naravno ja majmun krenem da se sama osisam...eee moje srece zbog toga...keva kada je usla u sobu zamal` se nije slogirala :lol:

-pa onda kao malo odrasla budala sredinom i krajem osnovne skole...kada sve one mamime i tatine devojcice pocinju da se oblace kao da su krenule na Ibarsku magistralu...namerno sam nosila farmerke 15 brojeva vece(pa dobro ne bas 15) samo da se razlikujem od njih...a najdebilniji komentar jedne od njih kada je pocela da trenira sa mnom je bio"jao vidi pa ti nisi debela" :wtf:

-pa onda kraj osnovne skole...ae kao sam se malo "unormalila"...ali sam opet morala da bravim idiotluke...mislim da ne postoji mesto u mojoj osnovnoj skoli gde se nisam potpisala

-pa onda pocetak srednje...pa ne bas samo pocetak to me jos uvek drzi...Martinke na +40 stepeni (tek sada shvatam koliko to nije zdravo)

-pa onda voznja motora na 5 stepeni bez kacige...e zbog toga nisam ja kriva...konacno pogodi moj ludi frizer da me osisa onako kako se meni svidja...i kako da stavim kacigu...pa ni u ludilu...opet idiotluk...sada me ubise sinusi zbog takvih voznji...

pa kada pogledam sve...ja sam pravila vise idiotluka nego blesavosti... :blenta:
Korisnikov avatar
By ganjarolla
znao sam otić od ekipe kad bi zabrijao da je momak koji mi dopada na nekom mjestu drugo, naravno ne bi ga bilo:egzorcist:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!