Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Kompanija ''Inner Traditions International'' i njen odeljak ''Destiny Books''. Svaki špil karata poseduje tri ljubavne karte str8, gay i lesbian. Slike su veoma živopisne i a pravio ih je Stevee relativno poznat umetnik u njujorškim gay džet-set krugovima ... Stevee je fotografisao golišave momke i devojke u određenom osvetljenju pa percrtavao igre svetla i senke na svoje radove, hoću reći karte.

Pa svako ko baja, vrača, proriče ... neka proriče pravilno i gay friendly :D Već zamišljam situaciju kako Kleopatra nekom njenom klijentu govori u tvom život ulazi muškarac ... a on odgovara ''Nisam ni znao da mogu da budem gay ... ''

Negov sajt je: Stevee's Art
A sajt izdavača: Inner Traditions

[size=-2]tema maznuta sa foruma JustUsBoys[/size]
Korisnikov avatar
By KiWi
neki newage tarot ...
Korisnikov avatar
By gari
Da, pratio sam jednom emisiju gde je Kleopatra "proricala" i samo tako jednog momka nagrdila jer je "videla" pored njega muskarca sa kojim je intiman i rekla mu da je to nenormalno, da on mora da ima djevojku i tako to. Prava homofobicna "pola baba-pola deda".

:saint: :ccn: :superheroj:
Korisnikov avatar
By KiWi
Jel ta ŽENA još živa? Jel još uvek proriče?
Korisnikov avatar
By gari
a sad, dal je ZENA pitanje je. Hirurzi su uradili svoje, ali opet zenske cipele br. 45 tesko da koja zena nosi a o rukama da ne govorim. To je neki ex Branko iz Bosne a, koliko je meni poznato do skorra je proricala iz nekog studija u Bjeljini /BN/. Ma, nista ne zna, prevarant. Namesta pozive pa im onda kao prica sta je bilo a sta ce biti.

Isto kao i na TV Palmi Plus, svaki dan od ponoci astrolozi, tarotolozi lazu li lazu. Narocito je upadljiv jedan tarotolog Milan odeven u neke draperije kome moras da kazes "tarot" da bi ti nesto rekao. Na pitanje jedne zene kada ce joj se cerka udati rekao je, bacivsi pet karata: Udace ce se za pekara Peru 28. septembra ove godine. Upoznace se u autobusu broj 16.

:sudija: :rock: :ubise:
Korisnikov avatar
By KiWi
moja sestra (od tetke) radi na recepciji jednog beogradskog hotela... tokom devedesetih je jednom došla Kleopatra i zvala taksi sa recepcije.. muževnije ruke nije videla u životu, kaže moja sestra...
Korisnikov avatar
By gari
Da, od muzevnosti ostale samo ruke i noge. Raskokala se, ima je 150 kila, govori sacuvaj me Boze, prepuna je sebe i toga kako ona ima puno novca, vilu ne znam gde, kako je Kraljica Prorocica /zahteva da je tako oslovljavaju/ i stalno vuce sa sobom neke mladice koje gleda /ili im obecava/ da od nih NAPRAVI Princeve Proroke.

Seljak bio, seljancura ostala.

:uljenavatru: :trampolina: :paradajz:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!