Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by xyz
Originally posted by Lakiboy_ns
Sto se tice vezbanja mislim da je tu pitanje kakav oblik tela zelis da postignes.
Kombinacija teretane,tcanja,vezbi istezanja,rada sa tegovima manje tezine ali duzih serija je najbolja za postizanje ravnomernog sportskog izgleda,sto se meni licno najvise dopada,tako takodje dobijas pored misicne mase i neophodnu kondiciju,izdrzljivost,energiju.
Radom samo u teretani sa tezim tegovima i kracim serijama dobijas samo napumpani izgled koji ce onog momenta kad prestanes sa redovnim odlascima u teretanu polako da nestane.

:smeh:
Sta se smejes bwe.Mrš nazad u trac arenu:lol::D
By жњ
Originally posted by xyz
Sto se tice vezbanja mislim da je tu pitanje kakav oblik tela zelis da postignes.
Kombinacija teretane,tcanja,vezbi istezanja,rada sa tegovima manje tezine ali duzih serija je najbolja za postizanje ravnomernog sportskog izgleda,sto se meni licno najvise dopada,tako takodje dobijas pored misicne mase i neophodnu kondiciju,izdrzljivost,energiju.
Radom samo u teretani sa tezim tegovima i kracim serijama dobijas samo napumpani izgled koji ce onog momenta kad prestanes sa redovnim odlascima u teretanu polako da nestane.

:smeh:
Sta se smejes bwe.Mrš nazad u trac arenu:lol: :D

takvim savetima samo mozes navuci nekog da radi sa tezinama u kome mu telo nece razlikovati rad sa tegovima od .,.. brisanja prasine. misic je misic, moras ga "unistiti" treniranjem da bi podstakao njegov rast, upravo tome i sluzi rad sa tezinama. ne brini se, kao pocetnik nece moci da digne 80 iz bencha pa da se "prenapumpa" :smeh: lako ce se zaustaviti na zeljenom looku... da ti znas kako je tesko "prenapumpati se" (narocito bez steroida) :smeh: , ne bi tako pisao ;)

samo neka pichi tezine i pumpa masu bez brige, vama momcima to stoji.. kad dobije koju kilu nek se baci na defku i voala :misici:
Korisnikov avatar
By Mortis
Cemu zilavljenje? Vec znas sta treba raditi, a ova tema sluzi da te neko odgovori od toga!? Just do it!

(Ova zadnja recenica dobro zvuci... treba da posaljem nekom proizvodjacu sportskih patika.)
Korisnikov avatar
By HARP
Plivanje zakon...
Svaki mišić se pomera :)
Doveo sam sve mišiće na prirodni zategnuti oblik, sada ćemo ih samo uvećati, ali opet prirodno...
Ne verujem toliko spravama u teretani kao trčanju i plivanju... teškim vežbama oblikovanju tela...
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by FireGox
Ne verujem toliko spravama u teretani kao trčanju i plivanju... teškim vežbama oblikovanju tela...
Ne bih se bas slozila sa tobom, jos ne videh nekog amaterskog plivaca koji ima obim bicepsa veci od mog.
By жњ
Originally posted by FireGox
....sada ćemo ih samo uvećati, ali opet prirodno...

spominjes trcanje i plivanje. oni predstavljaju vid kardio treninga - znojis se, chuka je opterecena i brze pumpa, krvce brze struji, raste temperatura, pichish pritisak, siris pluca, povecava izdrzljivost... ma fenomenalno za zdravlje...

...ali samo za zdravlje, ne i za izgled......

evo cisto jedan primer koji ce ti malo ilustrovati. uporedi dvojicu olimpijskih shampiona, jedan je sprinter, a drugi maratonac

SlikaSlika

nadam se da primecujes razliku. ovo je tipican primer kolika je razlika u treniranju kada se radi na eksplozivnosti (akcenat-teretana) i izdrzljivosti (akcenat-kardio)
By жњ
e da, apropo tvog citata kako verujes samo trcanju i plivanju, citiracu nesto sto sam procitala na jednom sajtu o bb-u, mozda je cak i sarcev to rekao, on je ionako pun bisera :) "ako ti telo ima oblik kruske, kardio treningom ce se pretvoriti u manju krusku.. ali ce i dalje izgledati kao kruska" i dalje nesto u fazonu.. kako se samo radom sa tezinama telo zaista moze preoblikovati.. mislim jbt, ako neko zna o cemu prica, to onda znaju oni...
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Hoplit

Posto mi se bas danas treniralo, uradio sam nesto sto je ostalo vrlo primeceno. hehehe:salut: Ko god se zatekao na Tashu oko podneva primetio me je.
Merry christmas :elf:
a ako je neko prometio dva lika kako 01 JANUARA oko 10 trce krug oko ade video je mene i moju lepsu polovinu :)
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Zibro
Originally posted by Hoplit

Posto mi se bas danas treniralo, uradio sam nesto sto je ostalo vrlo primeceno. hehehe:salut: Ko god se zatekao na Tashu oko podneva primetio me je.
Merry christmas :elf:
a ako je neko prometio dva lika kako 01 JANUARA oko 10 trce krug oko ade video je mene i moju lepsu polovinu :)
Svaka cast!
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by xyz
e da, apropo tvog citata kako verujes samo trcanju i plivanju, citiracu nesto sto sam procitala na jednom sajtu o bb-u, mozda je cak i sarcev to rekao, on je ionako pun bisera :) "ako ti telo ima oblik kruske, kardio treningom ce se pretvoriti u manju krusku.. ali ce i dalje izgledati kao kruska" i dalje nesto u fazonu.. kako se samo radom sa tezinama telo zaista moze preoblikovati.. mislim jbt, ako neko zna o cemu prica, to onda znaju oni...

Tacno tako! A oni sa kruskastim telom, jos i imaju srece, sta bi da nije u pitanju kruska nego nesto drugo?!
Istina, plivanje u kombinaciji sa teretanom zaista ima jako dobar ucinak, sama voda zaista povoljno deluje na misice, kao i ceo organizam, narocito u danima pauze.
By Storm
@Delete
@xyz
Vas dve ste super!
:teg:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Storm
@Delete
@xyz
Vas dve ste super!
E, bas jesmo, a ako se udruzimo, mogle bi silne pare zgrtati sa ostalim gay svetom, zahvaljujuci nasem znanju :)
By жњ
Originally posted by Storm
@Delete
@xyz
Vas dve ste super!

:blush:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ja posjecujem teretanu dva mjeseca, idem sam i nikoga ne pitam za savjet.Radim sve i svasta, gledam od drugih. :D

Kombinujem vjezbe za sve moguce misice, ramena, grudi, bicepse, tricepse.. :)

U svakom slucaju prija mi, bez obzira na to da li ce biti nekih rezultata.:)
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Mars
Originally posted by mladunac
MARSH U TERETANU, STOKO!!! :hipnotizer:
Ah.... Nežna sećanja na forumaša koga ovde više nema, a čiji to potpis beše...
Da, potpis naseg narcisa Dionisa.:D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!