Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Shmi
Dakle koliko vam je bila uspesna 2006 godina,po cemu cete je pamtiti... Na polju zdravlje,ljubav,porodica,posao... sve sto vam se izdesavalo... Po cemu cete pamtiti 2006 godinu?

Ja cu ovu godinu pamtim po mnogim stvarima...
1. Upoznala sam moju fatalnu verenicu. :kiss:
2. Napokon se skroz osamostalila,zivim sama i odlicno mi ide,a pre godinu dana sam mislila da nikad necu umeti sama da zivim.
3.Izasla iz veze,mislila sam da cu tesko da prevazidjem svoj postupak a ono ispalo da sam odlicno prevazisla.Iskustvo vise.
4.Dragu osobu polako ali sigurno gubim... Zao mi je sto necu da je vidim poslednji put pre nego sto ode na onaj svet.Trudim se da prihvatim tu surovu istinu. I da je se secam kada je uvek bila nasmejana...
5.Usla mi je nova osoba u zivot,jako mi prija...

Ajmo sad vi... Mozda je i tema bezveze,ali se secam da sam ranijih godina se odusevljavala kad se postavi ovako slicna tema pa svi ponesto kazu... :bye:
Korisnikov avatar
By Zonche!
1.Konacno sam izbacio nepotrebne osobe i lesinare iz svog zivota koji su mi bili "prijatelji"... yeah right
2.Provodio puno vremena sa ljudima koje volim
3.Upoznao par osoba koje sam siguran da ce ostati u mom zivotu
4.Dobio odlican posao i upisao se na fakultet koji volim
5.Out-ovao se vecini familije bez ikakvih problema koji obicno slede
6. Izgubio bliskog clana porodice
7.Zaljubio se i prvi put stvarno ostao slomljenog srca...

toliko... :D

ako se setim dodacu
Korisnikov avatar
By Shmi
Ja sam setila da sam ove godine prvi put obrijala glavu na keca i zaboravila sam da napomenem lux letovanje sa mojom verenicom.

Znaci:
6.Obrijala glavu na keca.
7.Lux letovanje sa verenicom.
Korisnikov avatar
By Deksi
1.Ove godine sam se isusio.....
2.Prestao da budem tako dobro dete....
3.Upoznao mnogo ljudi koji mi vec puno znace.....
4.Promenio drustvo
5.Upoznao puno forumasa.....za neke mi je posebno drago sto ih znam....mozda se prepoznaju
6.Poceo da pustam kosu i negujem ovu neobicnu frizuru....
7.Batalio ucenje i dosta izostajao iz skole....
8.Poceo da sprovodim plan moje selidbe ....
9.Bio u depresiji 3 meseca i izasao iz nje....
10.Poceo da gajim jako duboka osecanja prema jednoj novoj osobi u mom zivotu....
Korisnikov avatar
By bigirl
Ako krenem od početka godine, to bi izgledalo ovako:

1) Bila progonjena.
2) Odrekla se ženskog pola na par meseci.
3) Počela aktivno da dajem časove.
4) Smuvala jednu staru simpatiju.
5) Imala kres varijantu sa likom koji je tada imao devojku.
6) Zaljubila se u bi lika koji me ispalio.
7) Konačno se odljubila od M.
8) Bila mesec dana u "vezi" sa devojkom (ženom) starijom tačno 10 godina.
9) Zaljubila se u devokicu sa tužnim okicama.
10) Žestoko se razočarala u neke ljude oko sebe.
11) Dala uslov za narednu godinu.
12) Rešila da više nikada neću da plačem (naravno, plakanje na filmove, serije, reklame, crtaće i sl. se ne računa).
13) I nešto aktivno tokom cele godine - počela sam mnooogoooo više da izlazim i da se družim sa ljudima.
By srbija
jbg ne bix se poxwalio na ovu 2006god
mnoge su se stwari promenile :
ne znam sta je swe bilo iz pocetka godine ali preskacem na kraj godine:
smuvao se sa jednim likom kojije skoo otisao u inostranstwo
i sad sam opet sam :venchanje:
Korisnikov avatar
By jukie
Po čemu ću pamtiti... hmm... ni po čemu naročitom... razvlačio se okolo... račun mi nekim čudom nikad nije bio u minusu - kad god bi bilo blizu, kanula bi neka mala para... kupio sam dve omanje enciklopedije kakve sam želeo još kada sam bio larva biologa (ali tada još nisu bile izašle)... ali baš mi izgleda da sam se razvlačio okolo dan po dan dok se nije popunila godina.
Korisnikov avatar
By KiWi
1. Ove godine sam počeo odgovorno da se ponašam (mada još ima da radim na tome)
2. Počeo sa rodbinom i roditeljima da razgovaram na istoj nozi ... što je do pre par godina bilo nezamislivo. Recept: Ultimatum ''Il' ovako il' nikako''
3. Ostao opčinjen jednim forumašem ... tačnije njegovom harizmom
4. Odjebao ljude koji su me samo iskorišćavali (napokon)
5. Upoznao par forumaša ... moram da poradim na tome
6. Shvatio da nisam isključivo i samo aktivan ... mada u 99% slučajeva ispadne tako
7. Položio ispit koji vučem već dve godine! Hvala nebesima! One down, five to go!
8. Počeo da razmišljam o stalnom zaposlenju (ima nekih ponuda) i selidbi
9. Spoznao da ću jednog dana umreti i da me više neće biti ... imao noćne more (ovo sad zvuči smešno, ali nije bilo tada) ... da neću moći da razmišljam, stvaram, postojim ...
10. Upoznao čoveka sa kojim verujem da ću ostvariti svoju prvu dužu gay vezu.
Korisnikov avatar
By DeVision
Bila u Americi...
Saznala neke stvari o sebi koje nisam znala ranije...
Vidjala se sa nekim novim ljudima...
Kupila auto...
Obnovila staru ljubav...
By Ulix
Najvaznija stvar koja mi se dogodila ove godine, dogodila se pre svega nekoliko minuta: procitao sam, naime, da Kiwi nije iskljucivo aktivan, ali da ipak jeste. Da bigirl konacno vise izlazi. Da je jukie kupio dve enciklopedije, kao i to da je neko sa imenom 'srbija' opet sam.

Sve ostalo su trice i kucine.
:dude:

PS
I sreo sam decka koji nema mane.
I uzivo slusao Zvonka Bogdana.
Umalo se ubio... al' ona me spasila (sve je druge ugasila). :)
Preziveo dve velike porodicne krize.
Trice i kucine, kao sto rekoh.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by jukie
...larva biologa...
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Jos ne mogu da dodjem sebi od smeha... :hail2:

Elem...tema...
1. Prilicno dobro 'ocistila' imenik i kompletan drustveni zivot. Za sada sam sigurna da je ostalo mesta samo za prave ljude
2. Shvatila da mi i samoj ide savrseno dobro, da mi za osecaj srece nije potreban ni muskarac, a ni zena
3. Dla genetiku, biohemiju, opstu fiziologiju, histologiju, pocela da spremam kicmenjake...
4. Usavrsila sadjenje i pozicioniranje cveca na odgovarajuca mesta po stanu
Korisnikov avatar
By Mars
Te, 2006. godine.... (muzika iz Grlom u jagode)

Nesto sto je zapoceto ove umereno obicne godine imace dalekosezne posledice na godine koje dolaze. U tom smislu je ova godina bila vazna.

:dedamraz: :jelka: :ledeni: :poklon:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by MinaHarker

Elem...tema...
1. Prilicno dobro 'ocistila' imenik i kompletan drustveni zivot. Za sada sam sigurna da je ostalo mesta samo za prave ljude
2. Shvatila da mi i samoj ide savrseno dobro, da mi za osecaj srece nije potreban ni muskarac, a ni zena
3. Dla genetiku, biohemiju, opstu fiziologiju, histologiju, pocela da spremam kicmenjake...
4. Usavrsila sadjenje i pozicioniranje cveca na odgovarajuca mesta po stanu

procitala i dobila potrebu da kazem "Good for you!"

kod mene......samo jako ruzne stvari.....
By fazza
U odnosu na nekoliko prethodnih godina, ova mi je bila dobra. Ne odlichna, ni
vrlo dobra, nego dobra. :)

Na finansijskom i poslovnom planu, skoro odlichna, a shto se tiche ljubavi, tu i
dalje zabushavam. :giggle:

Zdravlje: solidno, narochito u periodu od maja do oktobra. :) U maju sam prvi
put otishao na psihoterapiju i pocheo da pijem antidepresive. :ozbiljan:

Aj' zdravo!
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Prvi put se poljubio sa muskarcem. I drugi, i treci, itd...

Osamostalio se (koliko - toliko)

Upisao drugu godinu faksa "na misice"

Raskinuo vezu koju planiram da obnovim

Rekao nekim, meni bitnim ljudima, da sam biseksualac.

Ima jos dota stvari, ali ove zvuce najinteresantnije.
Korisnikov avatar
By Stripi
Bila je dobra na finacijskom planu.

Uspio sam se finacijski konsolidirat, sredit minuse, kartice, radio sam po ljeti.
Uspio sam si sredit neke stvari po mom kutu stana kako želim.
Uspio sam si priuštit neke sitnice.

Ljubav/sex?
Nula bodova. Probavao sam ove godine na moru nešto napravit ali me jednostavno nije išlo. Poslovni uspjeh i ljubav ne idu zajedno kod mene, mi se čini :nono:
U svakom slučaju, ova godina mi je bila dobra :love:
Korisnikov avatar
By bilobilepo
Ovo je bila jedna grozna godina. pamticu je po svim mogucim losim stvarima. Nista nije bilo tako uspesno i lepo. Nada umire poslednaj. Mozda nova godina dolazi u pravi cas!!!!

2006. ne ponovila se
Korisnikov avatar
By coka
1 bila na zlatiboru sa mojom cicom
2 stigla do 4te godine srednje
3 upoznala neke ljude sa foruma
4 upoznala jednu veoma posebnu osobu
5 verila se
6 raskinula sa mojom bebom
7 odlucila da uradim tetovazu
8 bila u italiji
9 saznala neke stvari o sebi i pocela da se borim sa svojim strahovima
10 napila se da nisam znala za sebe
Korisnikov avatar
By V25
1. Preselio sam se...

2. Ušao u jednu vezu, iz koje sam po izlasku mnogo naučio o sebi...

3. Upisao sam poslednju godinu u gimnaziji... Hehehe... a kao da sam juče bio u O.Š.

4. Upoznao sam najdivniju osobu na svetu - Frey-a

5. Otpočeo sam vezu sa meni najdražom osobom iz stavke br.4 i shvatio da je to nešto što me ispunjava u potpunosti!!!!!

6. Prvi put sam shvatio da nekoga volim...

Ovo je bila dosta dobra godina, pogotovu posle avgusta...
Korisnikov avatar
By Mortis
Ova godina nije gotova, ni blizu. Pisem rekapitulaciju tek prvog.
Korisnikov avatar
By m..
Joj ja uopste nisam sklona da razmisljam o zivotu na ovaj nacin, i toj vrsti itrospekcije, te sam na mukama sad, al ad da probam.

1. Razocarala se u jedno prijateljstvo, bila uzasno nesrecna, onda sa dobila odgovarauce obasnjene, odlucila da izvucem noz iz ledja, oprostim, dam jos jednu sansu.
2. Ucestvovala u jednom umetnickom projektu, na pocetku bila isprepadana uzasno (hoce to tako kod mene), medjutim ispostavilo se da nisam imala razloga da budem isprepadana, ne kazem da sam bila najsrecnija rezultatom, odlucila da probam da naucim da budem manje samokriticna i da budem zadovoljna ako su vec svi drugi odusevljeni.
3. Dozvolila sebi da se zaljubim, pojela govno.
4. Bila u Barceloni, te zakljucila da je pozicija Pariza kao kraljice gradova i te kako poljuljana.
5. Opet bila isprepadana ucescem u nekom projektu, opet sve ispalo kako treba, opet nisam bila sasvim zadovolna, skontala kako taj problem preterane samokriticnosti nece biti bas tako lako resiti. Svejedno uzivala u pohvalama.
6. Skontala kako je u stvari uzasno lako strpati zenu u krevet.
7. Potvrdila to sebi jos triput. Negde tu skontala kako foursome bas i nije stvar za mene, mada je nadasve zabavan.
8. Oterala onu zensku sto mi je svojevremeno precutala verenika u 3 lepe materine, rekla joj da posto ne ume da ceni moje vreme ne zelim vise nikad da je vidim, i istrajala u tome. Otkacila jos par tih takvih krvopija i stavila tacku na neka nagomilana sranja. Jos uvek sam presrecna zbog toga.
9. Ona osoba iz tacke 1. se smuvala sa osobom iz tacke 3. Zapitala se koliko ljudi zasluzuju te sanse i sve to i odlucila da dam jos 1 sansu, kad izvagas sve to, zasluzila je ipak, ne pada mi na pamet da bacam 18 godina niz reku zbog 2 manja incidenta. Skontala kako sam preosetliva i kako se pretrano potresam zbog gluposti i da ne treba vise da budem takva.
10. Naucila kako da se ne potresam zbog gluposti, postala samouverenija, resila se nekih tripova, prva jesen kako nisam pala u depru, shvaila kako sam previse dobra za neke razne stvari i osecam se nikad bolje. Ljudi su poceli to da primecuju i komentarisu (u to meri da mi je pre neki dan nakon 3 dana nespavanja, mrtvoj bolesnoj prisao dugogodisnji prijatelj i rekao kako izgledam fenomenalno u poslednje vreme, lol, kako ne bih kad mi je dobro u zivotu)....

Ne znam, sve u svemu, ako nista starija sam za godinu dana. :roflmao:
Korisnikov avatar
By Delete
Uh...imam osecaj da cu ovaj post mnogo puta dopunjavati i menjati, kako se budem prisecala svega.
1. Neocekivano dala uslov
2. Upisala novi fax,
3. Po prvi put shvatila kako je biti ostavljen
4. Slupala auto koje nisam ni otplatila do kraja
5. Po prvi put se napila toliko da ne znam za sebe
6. Otisla u Amsterdam i vreme provela medju 4 zida...ne znam ko bi jos bio toliko lud da isto uradi
7. Odvikla se od spavanja sa oruzjem
8. Donela odluku da na sledecoj skupstini dam ostavku na mesto predsednice, jer me sve te obaveze smaraju.
9. Letela avionom cesce nego prosle god. :)
10. vozila motor brzinom vecom od 300km/h
11. prezivela 3 saobracajke i shvatila smisao zivota
12. Upoznala neke jako dobre osobe...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:snesko:
1-postigao u poslovnom zivotu ono sto sam hteo ali ne i u privatno-ljubavnom.
2-postao sef novosadske poslovnice svoje firme pa sad sefujem uglavnom sam-sebi
3-shvatio da u poslovnom svetu nema postovanja i morala i uklopio se nevoljno u sve to koliko sam mogao a da pri tom ne odstupim od svojih zivotnih principa
4-najbolji drug me pozvao da mu budem kum na svadbi
5-rekao po prvi put ocu sta mislim o njemu i njegovim ucenama tipa "kupicu ti stan samo ako se ozenis" i slicno
6-bio 2 puta u Budimpesti i odlicno se proveo
7-bio na 3 " blind date-a" i odbio svih trojicu i po prvi put shvatio da su mi kriterijumi mozda previsoki.
8-skoro preboleo slomljeno srce ali skoro ne sasvim
9-shvatio da ljudi oko mene imaju bolje misljenje o meni kao osobi nego sto sam se nadao i to me ucinilo sretnijim i samopouzdanijim-a to mi je bilo neophodno. :snesko:
Nadam se da cu u NG ucji kao i prosle pijan,sretan,otkacen sa dragim ljudima oko mene igrajuci i skacuci uz dobru mjuzu:dedamraz::smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Ajde i ja malo konkretnije:

1. Otišao sa Foruma GS
2. Naučio da vezujem pertle. Sada mogu da imam lepe patike, ne one na čičak lepljenje
3. Preboleo Dragišu
4. Upoznao Maju
5. Pisao Dzordzu Bušu, nije mi odgovorio
6. Pisao Drorzu Kluniju, odgovorio mi je
7. Plakao 4 meseca zbog odgovora Džordža Klunija
8. Produbio odnos sa Majom, uverio se da je to najdivnije i najosećajnije stvorenje na svetu
9. Dobio detaljno objašnjenje specijaliste i prestao da strahujem od neželjene trudnoće
10. Saznao da je Maja lokalni narko-diler, neizlečivi piroman i kurva iz hobija
11. Preboleo Slavišu
12. Probao da vidim da li Cicko ume da leti
13. Sahranili Cicka ispred zgrade
14. Tužio Maju kod njenih da se jebe za pare. Tužila Maja mene kod mojih da sam peder
15. Preboleo Ljubišu
16. Uzajmio se i na nagovor prijatelja uložio sve pare koje imam na Crvena Zvezda-Real Madrid 9:0
17. ĐOLE MI NIJE PRIJATELJ!
18. Tata mi tražio Majin broj telefona. Tužio ga kod mame
19. Rešio da nikada, nikada ne prebolim Dzordza Klunija
20. Vrato se na Forum GS

:dedamraz: :jelka: :ledeni: :poklon:
Korisnikov avatar
By svejedno
fak. bitne stvari:

- Fakultet ide fenomenalno.
- Ne radim nista sem trave.
- Smanjio sam travu.
- Uspeo, nekako, da izdrzim svoje emocije, ove godine.
- Nemam jesenju depresivu, sto kaze m.., sto jeste neuobicajeno.
- Sad sam okrecio sobu, prija

Zacujuce dobro se osecam.
Korisnikov avatar
By gari
Nepoovoljna godina u svakom pogledu. Uticaj sestice je bio vrlo gadan a da i ne pominjem osmicu /2006, 2+6=8/. Katastrofa. Nepovoljna godina za pochetak bilo chega, zato sam bio odsutan i nisam ni bio u ovoj godini. Sada dolazi povoljna 2007 gde je povoljni aspekt uticaja broja sedam i devet, godina povoljna za sve.

:komp: :tepih: :pinknaocari:
By Bombina
uh 2006
1 teska je godina ,prevazisla sam i izbegla sam probleme
2 imala sam naporan dan i sam ceo dan,nisam bila kod kuce
3 izlazim retko
4 nije se pojavila ta prava osoba,a sad je u novembru ove godine upoznala sam 6 zena fuj nisu bas tip,jedna me je prevarila strasno
5 nisam uspela pravu da nadjem ,moje poznanice su mi utesile,zaljubljena sam ta osobu iz foruma
6 izbegla sam problema oko kuci
8 mene su uznemiravale forumasicama,rekla sam da gleda svoja posla i moraju da pomognu sebe i mene da nadjem osobu ,i da pomgnu resiti probleme situacije devojaka ,nikad nemaju pamet u glavu,sve ce ispadale
7 iduce godine odlazim iz kuce u drugoj polovnin 2007 :bye:
By srbija
Originally posted by srbija
jbg ne bix se poxwalio na ovu 2006god
mnoge su se stwari promenile :
ne znam sta je swe bilo iz pocetka godine ali preskacem na kraj godine:
smuvao se sa jednim likom kojije skoo otisao u inostranstwo
i sad sam opet sam :venchanje:
a da rekao sestri od ujaka od ujaka za sebe....odusewila se ,kao i komsiji .... i on je odusevljen jer je uwek mastao da ima gay prijatelja,.,.,., steta sto nije gay/bi ili sta wec :jezik:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!