Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Kittrie
okie- dokie

1) cujeM da na NBG vec preko mesec dana niko nije uspeO da si sRedi adsl (ne pustaju 'u promet' nove naloge' ) ... ??

2) koji bi mi sTe ADSL provajder preporucili (paZ'te, ne jurim nista speCial, samo da sljaka i da nije puno skupo, znaci nisTa preko 1500 ne dolazi u oBzir, a cula sam da ima nesh i za manje od 1000 :D ) ?

3) ako neko piCI kejBL net na NBG, nek mi kaZe kako mu sljaka , ko mu je provajder (posto ovde ima bar nekoliko, a nema SBB-a koliko cuH, damn ) i koJE su cene.

unaPrijed falaaaaaaaaaaa :peace:
Korisnikov avatar
By Kittrie
NI SLUCAJNO !!!

:P

sem toga ja naGLasnih u temI da me intereSIra sijtjueShn na nBG, a ne tehnicne itd perFormanse adsl vs. cable...

i zato promenih toPic :hyper:
By fazza
Koji NBGD blok? Ako ti je cable operater "Vektor", onda preporuchujem njihov
net, jer radi savrsheno! Jeste malo skuplje u odnosu na ADSL, al' je i malko
bolje. :) Ako nishta drugo, stepen agregacije je manji u odnosu na ADSL.

Za vishe informacija: www.vektor.net

btw, pretpostavljam da ti je Vektor kablovski operater, poshto oni drze Novi
Beograd (konkretno znam za blok 45).
Korisnikov avatar
By Nbegi
Slažem se za Vektor koji rabim već više od godinu dana. U početku je bilo klimavo, ali su se popravili...

Od novembra imaju Vektor start 128/64 flat light nalog po ceni od 690,00 sa uključenim PDVom u cenu. Hit!
By fazza
Ljudi uglavnom imaju predrasude shto se tiche Vektorovog neta, i to narochito
oni koji su na SBB-u, kao, "shta je taj Vektor, ko su oni", tako da te ne
zaplashe tim prichama, jer nemaju osnova.
Korisnikov avatar
By Nbegi
Pa kablovski i ne može da se bira. Sve zavisi koji je od njih zauzeo zgradu... Imao sam sreće da je to u mojoj zgradi bio Vektor.
Korisnikov avatar
By Allkey
SBB je smeće, imaš sreće ako oni nisu tu... Oni tetoše centar, i tamo su OK, dok su ovde u 45-om BLoku katastrofalno loši i lenji sa uslugama... Lično iskustvo...

Ovde preovladava Radijus-Vektor, jedino ako ti nisi baksuz da imaš Poštin KDS, imaš sreće... Vektor je mali, ne toliko globalan provajder, nemaju većih problema, a i ako nešto iskrsne, ljubazni referenti tehničke podrške (za razliku od SBB-a) izaći će ti u susret u najkraćem mogućem roku.

Dakle, ja ti lično preporučujem kablovski internet, jer ćeš ga najverovatnije brže dobiti od ADSL-a, pogotovu zbog najverovatnije situacije da si na PCM centrali, budući da su to velike zgrade sa mnogo starijih nezahtevnih stanara...

Ako ti broj fiksnog telefona počinje sa 2, kontaktiraj nekog od ADSL provajdera i proveri da li ima slobodnih portova za tebe. Ako broj počinje sa 3 i sedmocifren je, imaš PCM centralu.
Ako, pak, broj počinje sa 1 još uvek, mada su prošle godine sve promenili ovde koliko znam, imaš matoru dvojničku centralu, na kojoj realizacija ADSL-a nikako nije moguća, dok je skidanje sa PCM uređaja moguće, mada ne verujem da će ti stoka iz Telekoma učiniti.

Kontaktiraj Vektor ako su ti oni provajder: 011/213-213-0
Ljubazni su i odgovoriće ti na svako pitanje bez žurbe.

Nadam se da sam pomogao...
Korisnikov avatar
By jukie
btw :hmm: koliki procenat ljudi na NBG živi u bloku 45?
Korisnikov avatar
By Allkey
Veliki. :D

Ja sam zapravo u 62-om, ali kao da sam u 45-om, imam tamo dosta ortaka, tako da sam ja lično imao više problema i nesuglasica sa referentima tehnilke podrške zbog njih...

Ugl., ovde barem su katastrofalni sa uslugama, opušteno mogu podvući.
Korisnikov avatar
By Nbegi
Ne važi samo to za blok 45 nego i za okolne 61, 62, 63, 64, 70, 44... ali i za 21, 22, 23 i ostale... Vektor i drugi kablovski operateri delili su tržište po zgradama...
Korisnikov avatar
By Allkey
Mhm. Mislio sam da je katastrofalan SBB, a Vektor mi ne dirajte. :]

Srećice moje. :love:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
nBEGI,PA OVO NIJE vELIKI bRAT?

SI ZALUTAO?:tumble:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Evo malo i ja na temu Vektora.
Imam 256 paket kod njih i mislim da malko vise kradu parice.
elem,posto je opste poznata stvar da racun za internet usluge mozete platiti do 5 u mesecu par puta mi se desilo da nisam uplatio racun u posti(originalnom priznanicom)vec sam otisao direktno kod njih u Sava Centar i licno platio racun.e sad oni mi napisu tamo neki racun,udare pecat sve u redu odem kucji net radi bez problema!Prodje par meseci meni internet iskljucen!!Zovnem ih telefonom i lik zaduzen za net kulturno pogleda u racunar i saopsti mi da sam ISKLJUCEN ZBOG DUGOVANJA!!!na moje pitanje kako je to moguce kad sam redovno placao racune on kaze da postoje RUPE U PLACANJU i daje najbolje da dodjem po listing.Sedam na 95 i palim u SC,kuc kuc ja dosao,daj listing da vidim :-)
I stvarno.Upravo za te mesece koje sam licno platio kod njih ne postoji evidencija da je uplata izvrsena!!
E sad moje krucijalno pitanje upuceno tom liku!
ja ga pitam KAKO JE MOGUCE DA AKO NISAM PLATIO JEDAN RACUN NE BUDEM ISKLJUCEN ZBOG DUGOVANJA A MENI NET NIKAD NIJE BIO ISKLJUCIVAN ZBOG ISTOG??
Lik mi kaze da je,eto,kao moguce itd isl.
I naravno,ne budem lenj donesem priznanice i zajednicki ustanovimo da sam TRI racuna koje sam uplatio kod njih licno sacuvao.
Cini mi se da su isli logikom.Poslacemo mu uvecan racun kao za neko dugovanje pa ako ima priznanicu da dokaze da je platio OK ako nema(a mnogi to bacaju)mi cemo da tvrdimo da on to nije platio i tako....

U zadnje vreme dosta puta i puca veza pa mi se download na torentima prekine.

Nego nisam znao da imamo komsiju u 62? :hug:
63 rules :vogue:
Korisnikov avatar
By Nbegi
Rok za plaćanje mesečnog računa i za TV i za internet je do poslednjeg dana u tekućem mesecu a ne do 5. Piše datum na računu :)
Korisnikov avatar
By ^RAY^
oni tolerisu do 5 u mesecu
a i na tarabi pise picka pa Muja razbio kurac
Korisnikov avatar
By Nbegi
To je sada preciznija informacija.
Ja sam govorio o zvaničnom roku pa da ne bude zabune :)

A ako već tolerišu, onda si mogao platiti i iz pošte, ali sada je to lako reći, priznajem.

Verovatno biseri nisu knjižili tvoje uplate kod njih i eto belaja. Naravno, to je njihov propust, na amaterskom nivou...

Srećom postoje priznanice :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Vektor koristi kapacitete i linkove SBB-a, tako da ne vidim what's the big difference.
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by 2Q2Bstr8
Vektor koristi kapacitete i linkove SBB-a, tako da ne vidim what's the big difference.
Vektor koristi kapacitete i linkove Telekom Srbija-e za internet. Jedina veza Vektor-a sa SBB-om jeste njihov TotalTV. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!