Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By ZamaloPretucen
registrovao sam se samo da bih dao komentar na ovo!!!

decko od 15 god je inace moj drug sa kojim sam ja to vece bio u vec pomenutom klubu!!!

nazalost za sve sam cuo kad se vec zavrsilo pokupio stvari i krenuo kuci kada je obezbedjenje nasrnulo na mene i svi su to gledali i niko nije reagovao,navodno od soka!!!

ISKRENO SADA MI SE GADE SVI TI LJUDI JER KAD GOD JE IZBILO NEKO SRANJE JA SAM REAGOVAO,A SADA NIKO!!! UZAS IZASAO SAM IZ TOG `KLUBA` ZNAJUCI STA NAPOLJU MOZE DA ME SACEKA,ALI BOLELO ME JE UVO,MISLIO SAM SAMO NA OVOG MALOG,ONDA SU OPET NASRNULI NA MENE,TACNIJE TAJ JEDAN DOK SU OSTALI NEPOMICNO STAJALI!!! SRECOM NIKO ME NIJE NI TAKAO INACE BI BILO SRANJA,MOJI I ONAKO ZNAJU ZA MENE,TAKO DA MI NE BI BIO PROBLEM DA NAPRAVIM SRANJE!!! POLICIJU NISMO ZVALI IZ PROSTOG RAZLOGA STO TOM DETETU NISMO HTELI DA PRAVIMO PROBLEME!!!

INACE DOK SAM IZLAZIO JEDAN IZ OBEZBEDJENJA MI JE REKAO : MOLIM TE NE MESAJ BABE I ZABE,NIJE GA OBEZBEDJENJE TUKLO,VEC OVA MAZGA IZ OBEZBEDJENJA! NA STA SAM JA ODGOVORIO : OA TI SI GLEDAO I NISI SPRECIO,TAKO DA TI DODJE NA ISTO!!!

P.S. NE LJUTIM SE NA LJUDE KOJI I DALJE IZLAZE U DOTICNI KLUB,JER SAM SE JA TAMO MESECIMA DIVNO PROVODIO,ALI MI SE GADE I POVRACAM NA SVE ONE KOJI SU SVE TO VIDELI A NISU REGAOVALI - SAMO IZ TOG RAZLOG MISLIM DA OVAKVE STVARI TREBA DA SE DESE,JER SU SRPSKI PEDERI LJIGE KOJE STVARNO TREBA POBITI!!! UMESTO DA SE UDRUZIMO PROTIV SVEGA TOGA MI KAO U SOKU GLEDAMO STA SE DESAVA,PA POSLE KAO TRAZIMO BOJKOT NA FORUMU,MA DAJ...
Korisnikov avatar
By someone
. . .strashno,uzasno. . .nemam rechi. .
Nisam bila u Floydu,a posle ovoga ni ne nameravam.I dobro kaze ZamaloPretucen,tako nam i treba kad gozvoljavamo da nas gaze!Samo vi idite,djuskajte,skachite uz narodnjake,usrecite se,a kada se ovako neshto ili josh gore desi vama ili vashim voljenim osobama,nemojte da se zalite :flaming:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Jebote, nisi mogao to da napises pre 10 dana...
By Spiridon
Originally posted by mili86
Originally posted by *STATUS*
Mili, kazem ti da ga je vukao onako malog i mrsavog od wc-a do ulaznih vrata....pa videli su ljudi ali nisu Forumasi pa da to napisu ovde...

ti si sve vreme stajao kod sanka i igrao sa nekim tipom pa nije ni cudo sto nisi video sta se desavalo u svega par metara od wc'a do ulaznih vrata...
sad sam se raspitao detaljno:
bilo je ovako... klinca su u club vec pijanog doveli neki bojan karleusa i jos neko cije ime nisam upamtio... klinac je nakon povracanja dobio par samara... to ga malo boli i boli ga ruka, predpostavljam da su je uvrnuli... ima valjda i neku ogrebotinu, ali nisam siguran...
ovo je informacija od ocevidaca koje nemogu da imenujem....

znaci strasno je to sto se dogodilo,,, ali ja ipak ponavljam
krivim ljude koji su pustili pijanog klinca u club i u tome vidim srz problema...
a obezbedjenje je fuj ... ali sta sad ja tu mogu...????
klinac ima stvarno 15 god... i dobro se oseca

sve u svemu... ovakav dogadjaj je za svaku osudu...
ali ja cu i dalje da idem u floyd jer nemam gde drugde da se "gubim" uz cecu :PPPPPP
a ulix i druge teta chaterke mogu samo da postuju ovde...
nadam se da ce club resiti te probleme sa obezbedjenjem
Bezveze sam iscitavao stare teme i vidim da si ovde naveo ime mog druga pa te molim da ubuduce vodis racuna. Do sada su pisali B.K. i bilo je dovoljno, ne znam odakle ti pravo da napises njegovo ime zajedno sa nadimkom. To je ruzno i nemoj vise da radis takve stvari. Sumnjam da bi mu se to dopalo, tacnije, malo kome bi se dopalo da ga ovako konkretno spominjes na ovom forumu. Znam da je ovo stara tema ali morao sam da odreagujem.
Korisnikov avatar
By Hys.
mislim da bi bio red da se ime edituje. kapiram da admin to moze uraditi?
Korisnikov avatar
By Zonche!
Moze i bilo bi dobro to uraditi sto pre...Mozda treba samo prijaviti?
Korisnikov avatar
By *STATUS*
pre nekoliko dana sam sreo decka koji je pretucen na ROMEU i samo mu napisao da sam ja taj koji je pokrenuo sve to u vezi maltretiranja.. a on mi kaze :

"Jbg, sta da ti radim, nisi morao"

:djavo:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Mozda je klinja u sado mazo fazonu pa voli kada ga tuku :federi:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Ma taj klinac je lud...

video sam ga pre godinu ipo dana u Smajliju, bio je sladak kao secer, totalno nefem...a kada sam ga video pre nekoliko dana, doslo mi da placem kada sam skontao da se mali isfeminizira za nekih 70 posto vise nego kada sam ga prvi put video... postao je skoro pa kao zenica... promenio stil oblacenja, frizuru i ni traga od onog slatkod deteta koje sam prvi put video...

:egzorcist:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
a sta, ako je neko fem, znaci da je manje sladak, i da za njim treba plakati? :roll:

boze, i svasta od mene - kome ja postavljam normalno pitanje:doh:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
bananice, niko nije rekao da su FEM ljudi poput tebe losi....

samo kazem da neki sebi dozvoljavaju da za neverovatno kratko vreme, pod uticajem okoline drastivno promene svoje ponasanje i pocinju da postaju zene.... nazalost.....
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by Sutekh
Jedino kod nas u 21 veku biju ljude na osnovu njihove seksualne orijentacije i jedino kod nas (mislim na Evropu) ljudi umiru od gladi.
prvi deo konstatacije ti je jednostavno pogresan, drugi neverovatno naivan.

ali slazem se za to sto si rekao za maloletnike. da li ostali ljudi sa foruma nisu izlazili dok su bili maloletni? i ako nisu, da l ime se to tako svidjalo? nije u celoj prici poenta u tome da "15-godisnjak ne treba da ide na takvo mesto", takvo mesto ne treba postoji.

Originally posted by kinder surprise
e pa oni pametni posecuju loud & queer zurke nema bolesnih narodnjaka, a sa time nema ni incidenata
ko su bolesni narodnjaci? obezbedjenje? je l to ima nekakve veze sa floydom i sa tim sto se desilo? ili hoces da kazes da samo gay ljudi koji slusaju pOgreSiv haus ili sta vec, treba da izlaze? elitisticki i cinicni komentari ne pomazu bas u ovakvom kontekstu...

nadam se da ce u najmanju ruku gay ljudi prestati da idu tamo, i da ce 15-godisnjak naci drugo mesto.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Ову тему сам намерно повукао на прву страну да прочитају они који су нови корисници, а све у вези са догађајем у Храбром срцу...

Ето, људи пар година ништа нису научили...

:sesir:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!