Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Osim toga sto je film pored svoje "vec vidjene" price izbegao klasican Hollywoodski stil, on je dobro obradjena realizacija teme o klasicnoj borbi dobra i zla ali sa malo vise ozbiljnosti. Da ne pricamo samo o sjajnoj glumi Meryl Streep...
By Ulix
Zbog Meril Strip imam veliku zelju da pogledam ovaj film, ali cu cekati da ga nabavim na disku.
Korisnikov avatar
By V25
Meryl Streep je ziva legenda i moja omiljena glumica!!!!!!!
By Ulix
Meril je u svakom filmu sjajna, i ja je ludo volim. Jedan je od retkih glumica koje su svaku svoju ulogu odigrale do savrsenstva precizno.
Korisnikov avatar
By V25
To je zato sto je jedna od retkih glumica koja bira i igra svoje uloge srcem...
By Ulix
Da, ali opet ne pravi histericne ispade na ekranu. Ponekad me nerviraju glumice koje kada traze casu vode pokazu vise emocija nego sto pokazu ljudi koji umiru u strahovitim bolovima. Meril to nikada ne radi. Less is more je sjajan princip koji primenjuje u svojim ulogama.
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Beogradjanin18
Meryl Streep je ziva legenda i moja omiljena glumica!!!!!!!
Jeste
Volim je još iz filma "Lov na jelene" pa na dalje...

Toliko fleksibilna gluma ne postoji, kao što ona može da donese...

Prirodna, unosi se u lik i razume ga, što je najbitnije...
Naravno da je partnerka iz istoimenog filma pokupila kritike za nesigurnu glumu kada je u senci velike Meryl Streep

Gledao sam film i fenomenalan je...

Sam taj njen izraz lica pre izlaska iz limuzine, gde je čeka brdo novinara kada kaže stavljajući naočare za sunce: "Don't be ridiculous, everybody want to be like as" I sve to izgovoreno sa jako malo otvorenim ustima, smireno i tiho, što praktikuje preko celog filma...
Savršeno
Korisnikov avatar
By Lunja
Meni film SOLIDAN i nista vise. Nista novo ne videh.
Valjda mi je scenario dosadan...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
odgledao sam ga jos prije mjesec dana. sasvim ok film, prica na momente zanimljiva, ali u globalu vec ispricana i stara.

naravno, to ne znaca da Meril nije sjajno odradila posao:)
Korisnikov avatar
By Thorn
Gledao sam film pre 3 nedelje.
Ok je. Lepa prica,ali nije nista posebno.
A sto se tice Meryl,odigrala je super svoju ulogu,i btw ona je i moja je omiljena glumica vec godinama.
Najbolja je...
Korisnikov avatar
By avalon
Pa citav film se i gleda zbog Meryl. Steta sto joj ova uloga nece doneti Oskara jer je ove godine jednostavno bolja od nje Helen Mirren u filmu "The Queen"...Anyway, Meryl ce sigurno da osvoji Zlatni globus za najbolju glumicu u komediji ili mjuziklu i najverovatnije 14. nominaciju za Oskara (ako ne i 15. zahvaljujuci filmu "A Prerie Home Comapanion", za epizodnu ulogu).
Korisnikov avatar
By Dominion
sada sam odgledao film,
pristojan, sa komicnim elementima i suptilnom filozofsko-dramskom notom - trka za materijalnim, poslovnim uspehom a kao posledica potpuno otudjenje od dragih osoba i na kraju samoca - there goes another mr. priestly...

dopale su mi se desperate messages :)
http://www.devilwearspradamovie.com/desperate/
Korisnikov avatar
By one of the people
meni je film bio grozan.
meril streep i od lose uloge ume da napravi zajebanciju i da ispadne fenomenalna.
Korisnikov avatar
By avalon
Slika
"Lovac na Jelene" The Deer Hunter (1979.) - nominacija za Oskara za najbolju glumicu u epizodnoj ulozi.

Slika
"Kramer protiv Kramera" Kramer vs. Kramer (1980.) - Oskar za najbolju glumicu u epizodnoj ulozi.

Slika
"Zena francuskog porucnika" The French Lieutenant's Woman (1982.) - nominacija za Oskara za najbolju glumicu u glavnoj ulozi.

Slika
"Sofijin izbor" Sophie's Choice (1983.) - Oskar za najbolju glumicu u glavnoj ulozi.

Slika
"Silkvud" Silkwood (1984.) - nominacija za Oskara za najbolju glumicu u glavnoj ulozi.

Slika
"Moja Afrika" Out of Africa (1986.) - nominacija za Oskara za najbolju glumicu u glavnoj ulozi.

Slika
"Celicni korov" Ironweed (1988.) - nominacija za Oskara za najbolju glumicu u glavnoj ulozi.

Slika
"Krik u tami" A Cry in the Dark (1989.) - nominacija za Oskara za najbolju glumicu u glavnoj ulozi.

Slika
"Razglednica sa ivice pakla" Postcards from the Edge (1991.) - nominacija za Oskara za najbolju glumicu u glavnoj ulozi.

Slika
"Mostovi okruga Medison" The Bridges of Madison County (1996.) - nominacija za Oskara za najbolju glumicu u glavnoj ulozi.

Slika
"Jedna prava stvar" One True Thing (1999.) - nominacija za Oskara za najbolju glumicu u glavnoj ulozi.

Slika
"Muzika mog srca" Music of the Heart (2000.) - nominacija za Oskara za najbolju glumicu u glavnoj ulozi.

Slika
"Adaptacija" Adaptation (2003.) - nominacija za Oskara za najbolju glumicu u epizodnoj ulozi.
Korisnikov avatar
By Adenim
Voleo bih da pogledam film, ali sigurno ne zbog Meril Streep, za moj ukus suvise ucveljenu karakternu glumicu cija gluma odise opustenoscu i traljavim emocijama koje su prisutne u svakoj odigranoj roli. Omiljena rec za nju mi je placipicka.
Korisnikov avatar
By pazzaz
Meril kao sto vec rekoh u drugojtemi je fenomenalna dok je film zabavan, maka meni jer ipak kad se uporede prave licnosti kojima je film posvecen super se provodis ali ipak za film i nema bas neku vrednost jer ne samo sto ga je radio lik (i kostime je radila ista osoba) koji je radio i Sex and the City vec izgleda ko istoimena serija. I btw meni je kraj totano glup jer iskreno devojka ce sve zrtvovati zarad svog coveka ali suprotno nikako, uzas. I ovaj deo je sjajan za sve oni koji misle da ne prate modu.

Andy Sachs: No, no, nothing. Y'know, it's just that both those belts look exactly the same to me. Y'know, I'm still learning about all this stuff.

Miranda Priestly: This... 'stuff'? Oh... ok. I see, you think this has nothing to do with you. You go to your closet and you select out, oh I don't know, that lumpy blue sweater, for instance, because you're trying to tell the world that you take yourself too seriously to care about what you put on your back. But what you don't know is that that sweater is not just blue, it's not turquoise,
[it's not lapis,]

Miranda Priestly: it's actually cerulean. You're also blindly unaware of the fact that in 2002, Oscar De La Renta did a collection of cerulean gowns. And then I think it was Yves St Laurent, wasn't it, who showed cerulean military jackets? And then cerulean quickly showed up in the collections of 8 different designers. Then it filtered down through the department stores and then trickled on down into some tragic casual corner where you, no doubt, fished it out of some clearance bin. However, that blue represents millions of dollars and countless jobs and so it's sort of comical how you think that you've made a choice that exempts you from the fashion industry when, in fact, you're wearing the sweater that was selected for you by the people in this room. From a pile of stuff.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja volim da gledam Meril u odlicnom, ne osrednjem filmu. Tada mi je uzivanje totalno.

Manchurian Candidate sam gledao na "motanje" od onog trenutka kada sam shvatio koje je to sranje od filma (10 minuta od pocetka), ALI sam zato sve scene u kojima se pojavljuje Meril vrteo i vrteo i vrteo danima. Ona sjajna - film tesko djubre.

Ali kad je vidis onako neverovatnu u nekoj steni od fima - to je prava stvar.

„Tata, kupi mi dildo, bonbona i narandze dve...“
Marsova riznica pesama za decu

How to travel in Europe by train: official guide from RailEurope
Korisnikov avatar
By V25
Meryl Streep je svoje najbolje uloge ostvarila u filmovima: "Sophie's Choice", "The Hours", "Devil wears Prada" i 'Manchurian candidate"(ma koliko se ova poslednja dva nekome ne dopadaju, ona je sjajna)... Isto tako bih rekao da je Jodie Foster najbolje uloge ostvarila u najkomercijalnijim filmovima tipa "Panic Room" i "Flightplan".
Korisnikov avatar
By Sunce
Meryl Streep mi se sviđa i u filmovima "Zaljubljenost", "Mostovi okruga Medison". Najviše pamtim njene oči.
Korisnikov avatar
By Kitee
Meryl je ziva legenda! Jos nisam odgledala film u kome je ona osrednja, a kamoli losa! :hail:
Film jos nisam pogledala, ne znam ni da li je poceo da se daje u bioskopima, ali imam nameru da ga gledam.
Korisnikov avatar
By Lunja
Rekao bih da film niko ne bi pogledao (ni ja :) ) da Meril nije igrala. A uloga Mirande je takva da glumica, kao sto je Meril, ne moze da izvuce svoj maksimum.
Korisnikov avatar
By V25
Ne slazem se uopste, jer film je jedino i zahtevao njen angazman koji je i vise nego evidentan.

@Lunja
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a da pogledaš ti neki klasik i malo popraviš svoj ukus pre nego što opet napišeš neku glupost? film je osrednja melodrama, ništa ga ne izdvaja iz komercijalne prosečnosti filmske industrije. Meryl ko Meryl bi svaku ovakvu ulogu odradila solidno. na žalost, akcenat je baš na tom "odradila".
Korisnikov avatar
By d` Winter
Meni je Meryl pak nezaboravna po ulozi u filmu "The house of the spirits" ili u prevodu "Kuca cudnih dusa" :slinavko:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Nisam pogledala film. A Meril, joj, ta zena ochima glumi, mislim da njenu energiju uzivo ne bih izdrzala a da se ne upishkim uh.
By Lost
...istina je da film nije doneo nishta novo,zaista,gledala sam na desetine takvih filmova (na zzalost:smilegrin:) ali i ja volim Meryl Streep,koja je i ovde sjajno odigrala svoju ulogu!Kao i uvek...Po mom mishljenju,ona je vrlo netipicna,po izgledu i glumi,ali savrsheno odigra svaki tipican i dr.lik...bez obzira na karakter...savrsheno

Je l' neko gledao PRIME?Pored nje,igra i Uma Turman!Film je divan iako bi se mogao svrstati medju komercijalne... A Meryl Streep je urnebesna u tom filmu!!!:bubblegum:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!