Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by 2Q2Bstr8da, prikljucak u centrali moraju da instaliraju, ali ne znam kakvu promenu u instalaciji u mojoj kuci su morali da urade?! adsl modem se prikljucuje na obican telefonski prikljucak...
zar ne napla?uju svi uvoðenje ADSL usluge? Telekom to svakako tarifira pošteno, jer moraju da instaliraju ADSL priklju?ak u centrali, a potom i promene instalaciju u vašoj ku?i. mogu?e je da to zapravo pla?aju provajderi zbog tih silnih promocija.
Originally posted by REIOvaj otkud ti to????
Nijedan provajder vishe ne naplacuje uvodjenje ADSLa. Naplacivali su u pochetku, prestali su kad je postala malo veca konkurencija...
Originally posted by PhoenixA ja skidam kapu i tebi sto si to naveo kao primer, i zbog izbora mesta na kom si ga naveo (savrseno se slaze u ovu temu)...i Natasi Micic koja je to izjavila.
Hmmm, ovo što ću reći je više vezano za politiku, ali pošto ona utiče na naše živote, pa i na cenu Interneta, spomenuću da je Nataša Mićić pre neki dan na tribini kritički rekla da je Srbija zemlja u Evropi sa najskupljim Internetom i najjeftinijim cigaretama.
![]()
Originally posted by M M and IДупло скупље него цене наведене у прво посту. 1 Мб/с је 20 долара месечно.Originally posted by AllkeyA ovo bi imalo znaciti? Mozda da je duplo skuplje na neki "volseban" nacin "genijalna" cena???
Geez, u Rusiji je duplo skuplje, a opet genijalna cena! :O![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!