Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
Nijedan provajder vishe ne naplacuje uvodjenje ADSLa. Naplacivali su u pochetku, prestali su kad je postala malo veca konkurencija...
Korisnikov avatar
By nEne
Originally posted by 2Q2Bstr8
zar ne napla?uju svi uvoðenje ADSL usluge? Telekom to svakako tarifira pošteno, jer moraju da instaliraju ADSL priklju?ak u centrali, a potom i promene instalaciju u vašoj ku?i. mogu?e je da to zapravo pla?aju provajderi zbog tih silnih promocija.
da, prikljucak u centrali moraju da instaliraju, ali ne znam kakvu promenu u instalaciji u mojoj kuci su morali da urade?! adsl modem se prikljucuje na obican telefonski prikljucak...

a TelekomSrbija ce se koncentrisati na podrucja koja do sada nisu pokrivena ADSL uslugom (znaci BG, NS i NI), tako da ti ljudi nece imatu puno izbora prilikom odabira provajdera, te ce morati da plate 5900 dinara za uvodjenje usluge...
Korisnikov avatar
By spliff
adsl kod euneta
flat 256/64
2,100 dinara mesechno... nije jeftino ali vredi :)
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by REI
Nijedan provajder vishe ne naplacuje uvodjenje ADSLa. Naplacivali su u pochetku, prestali su kad je postala malo veca konkurencija...
Ovaj otkud ti to????

Ovde se uvodjenje ADSL-a tj. kachenje tehnicke spravice na tvoj prikljucak u telefonskoj centrali naplacuje i to 50-tak Eurica...a konkurencija je zestoka...vise se ni digitronom ne mogu prebrojati svi operateri i provajderi...Ali kachenje na ADSL kosta koliko kosta i to je realnost...Ali mene bash briga imam kablovski (instalacija nije kostala ni krunu)...a od sledeceg medeca i opticki LAN...ni tu instalacija ne kosta ni krunu...placas samo mesecnu pretplatu....i nikakvih ogranicenja koliko Gb mozes da skinesh nema...to ovde jednostavno nije konkurentno...
Korisnikov avatar
By unic0rn
http://www.t-2.net/?ctxID=000565&funcID=1

256 Kbps / 128 Kbps: (Ni na voljo)
512 Kbps / 128 Kbps: (Ni na voljo)
1 Mbps / 256 Kbps: 3.500 SIT (14,61 EUR)
4 Mbps / 512 Kbps: 5.500 SIT (22,95 EUR)

10 Mbps / 1 Mbps: 7.500 SIT (31,30 EUR)
10 Mbps / 2 Mbps: 8.500 SIT (35,47 EUR)
10 Mbps / 4 Mbps: 10.500 SIT (43,82 EUR)
10 Mbps / 10 Mbps: 12.500 SIT (52,16 EUR)
20 Mbps / 1 Mbps: 10.500 SIT (43,82 EUR)
20 Mbps / 4 Mbps: 13.500 SIT (56,33 EUR)
40 Mbps / 15 Mbps: 27.500 SIT (114,76 EUR)
Korisnikov avatar
By HAL 9000
Nije svuda bas toliko jeftino, ali je na primer 1024/256 kbps ispod 30 eur, sto je opet mnogo jeftinije nego kod nas, bar u odnosu na cenovnik mog ISP-a.

Samo, ne znam zasto se cudis :) ? Da i mi ovde imamo konkurenciju na trzistu telekomunikacija, kao u normalnim zemljama, stvar bi bila sasvim drugacija. Ovako, srecan je onaj ko dobije sansu da za mnogo manje brzine plati mnogo vise.
By Director
kod nas je najskuplje a stalno puca veza (bar kod mene na kablovskom)
Korisnikov avatar
By M M and I
Pa ne lazu...to ionako jesu manje-vise cene koje su u opticaju na razvijenim IT-trzistima....
Korisnikov avatar
By Val
:hipnotizer: Lazu te...lazu te...lazu te...lazu te... :hipnotizer:

Mozda i poverujesh u to da te lazu, ali ne lazu. :nono:
Korisnikov avatar
By Delete
Cisto iz sazaljenja cu reci da te lazu :P
Korisnikov avatar
By Phoenix
Hmmm, ovo što ću reći je više vezano za politiku, ali pošto ona utiče na naše živote, pa i na cenu Interneta, spomenuću da je Nataša Mićić pre neki dan na tribini kritički rekla da je Srbija zemlja u Evropi sa najskupljim Internetom i najjeftinijim cigaretama.

:krava:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Phoenix
Hmmm, ovo što ću reći je više vezano za politiku, ali pošto ona utiče na naše živote, pa i na cenu Interneta, spomenuću da je Nataša Mićić pre neki dan na tribini kritički rekla da je Srbija zemlja u Evropi sa najskupljim Internetom i najjeftinijim cigaretama.

:krava:
A ja skidam kapu i tebi sto si to naveo kao primer, i zbog izbora mesta na kom si ga naveo (savrseno se slaze u ovu temu)...i Natasi Micic koja je to izjavila.

Dragi narode, ko vas jebe? Koji ce vama qrac internet...pa da jos i informicani postanete (aaaa....pa nece moci)...Ali zauzvrat evo vam cigarete pa se trujte dok ne umrete (verovatno pre vremena)....
Korisnikov avatar
By andjela
ima akademska mreza gigabitni link... so...
By fazza
Originally posted by unic0rn
A ja ovoliko placam 512/256. :rida:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by fazza
Originally posted by unic0rn
A ja ovoliko placam 512/256. :rida:
Uh jebo te...43 Eura za 512/256!!! Ma moze im se kad ne postoji prava konkurencija...
By жњ
je bo te... :iskolacen:

ja drgljam 1900 eunet mesecno za 256/64 mamu im njihovu!!
Korisnikov avatar
By Allkey
Geez, u Rusiji je duplo skuplje, a opet genijalna cena! :O
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Allkey
A ovo bi imalo znaciti? Mozda da je duplo skuplje na neki "volseban" nacin "genijalna" cena??? :novinar:
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by M M and I
Originally posted by Allkey
A ovo bi imalo znaciti? Mozda da je duplo skuplje na neki "volseban" nacin "genijalna" cena??? :novinar:
Дупло скупље него цене наведене у прво посту. 1 Мб/с је 20 долара месечно.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!