Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By жњ
gde se nalazi lounge? :D
Korisnikov avatar
By IriS
pasaz u zmaj jovinoj
mislim broj 10

:cigareta:
Korisnikov avatar
By colorado
Lounge je suvise klaustrofobican za moje pojmove. Aj da se unutra ne pusi, pa jos nekako...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
lounge-u fali jedino to sto ako ja udjem sa jos nekim, osoblje mora da izadje napolje jer ne mozemo svi da stanemo.....inace mi se dopada
By Simor
Originally posted by xyz
gde se nalazi lounge? :D
Evo, ovde možeš naći sve što te zanima: http://www.loungecafe.info

Slatko mesto, super mjuza i tako...
Korisnikov avatar
By ns.happy
mislim da je najbitnije da novi sad ne dobije floyd.
By Mili_Vanili
Veceras sam u Floydu...cisto da vidim zasto Vam se toliko ne dopada...a opet je jedino mesto u koje svi idu...
U ostalom, nasa tema nije Floyd, vec novi klub koji se uskoooooooro otvara u Novom Sadu.
A za Lounge, od mene, sve pohvale.
By ns_online
Ajde javi kako ti se svidelo u tom folydu posto ja jos nisam bio i otvaraj vise taj klub u NS. Nadam se da ce biti tako kao sto pricas, tj pravi gay klub, a ne kao neka mesta ovde navedena, mislim sve je to sranje, lounge je ok ali kao i svi ns kafici previse homofobicno tehno strejt mesto, daleko od nekog gay kluba. Znam da je u ovoj nasoj varosi tesko napraviti gay klub pa zato sve podrske i jedva cekam da se otvori da ne moram da se cimam do Beograda.
Kakvu muziku planirate generalno?
By Mili_Vanili
Nakon posete kaficu, klubu ili folkoteci...sta god vec ali pod nazivom FLOYD, ocajno razocarani i utuceni mestom koje jedino radi i odrzava se u Bg koji je zaista mnogo veci grad od Novog Sada a prima i podrzava mesto koje bi se bitno razlikovalo po mnogim stvarima od naseg, jos ne otvorenog-uprava kluba je odlucila da u Novom Sadu nikako ne bi prosao jedan pravi fansy club i da ne bi bilo dovoljno ljudi koji bi ga cetiri puta nedeljno podrzali a to je ujedno jedini nacin kako bi finansiski taj klub mogao da pokrije troskove i opstane na duge staze.
Sa iskrenim zaljenjem, i bez preteranih ili uvredljivih komentara za gore navedeni klub, objavljujemo da je svaka odluka povodom otvaranja naseg i Vaseg mesta u gradu-do daljneg odlozena.
U nadi da ce se sistem vrednovanja u nasoj zemlji popraviti, te i da ce ljudi bilo koje populacije stojati iza mesta u kojem provode noci i trose svoj novac te da ce prava i znati da odaberu,
Vas Mili_Vanili.
Korisnikov avatar
By iJazz
BTW, od skoro radi još jedan klub - Alliance :) . Pročačkaj po forumu... Čisto da ne bude da je Floyd jedini.
Korisnikov avatar
By colorado
A i da bi klub bio kvalitetan ne mora da bude fensi i da puno kosta. treba samo malo stila i dobrog stimunga!
By Mili_Vanili
S'tim sto ovaj klub vec postoji i izgleda jako dobro, sredjen je...pa recimo fansy.
Kirija je visoka za takve klubove, troskovi obezbedjenja i osoblja ogromni...a ako bi koncepcija bila kao u gore pomenutom lokalu, mozda bi preziveo ali nikad i zaziveo jedan takv klub.
Nikako mi se nije dopalo obezbedjenje u Floyd-u. Nekako mi deluje kao da su tu zato sto moraju, i jedva cekaju da pobegnu. Deluju kao da jedva cekaju neko sranje da bi se masa sto pre razisla i da u slucaju nekog sranja, bi pustili istu tu masu da se sama snalazi. Malo ih je uostalom.
Muzika...pa dajte ljudi kakvi su ono prelazi?!
A masa zamalo od 7 pa do 77.
Nemam nista protiv, samo nisam tako zamisljao taj novi klub koji na zalost na kraju nece ni proraditi.
Pa ljudi, najlakse je naci jeftinu rupu kao prostor za zabavu,dovuci par gajbi piva ze sedenje, pustiti nekog kvazi dj-a da pusta od tehno muzike do stoje, pustiti masu unutra i obezbediti ih sa dva tri totalno ne zainteresovana 'macana'.Pritom raditi dva dana nedeljno, troskovi mali a zarada 70 % bez ikakvih napora da se svima u tom klubu dopadne.
Dopadne u svakom smislu te reci.
Pa floyd nema ni wc papir u toaletima a svi mu redovno ostavljate pare.
Pa to vec nije fer...
Treba gosta malo i ispostovati...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
For milli vanili:
Otvoren je novi klub u Bg Alliance gay night club oni funkcionisu po principu clanskih karata,mozda trebas i njih posetiti da vidis kako funkcionisu pre nego sto doneses odluku.:alexis:
Korisnikov avatar
By Zoe
Pa ako vec postoji, kako i sam kazes, u cemu je fora?! :wtf:

Hoces-neces da kazes o cemu se radi.....istrazujes i ispitujes masu da vidis ko bi dosao a ko ne.......pratis konkurentski klub (a mi i dalje ne znamo da li ti govoris o GAY klubu, GAY friendly klubu ili samo klubu), pricas NAMA tugaljive price o isplativosti i neisplativosti, a nisi nam ni dao sansu da dodjemo i potrosimo pare tamo!
Koji kurac vise.......:bic:
Korisnikov avatar
By Zoe
Pojma ti nemas sta su teske reci.....:federi:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
NS nema dovoljno ljudi koji bi napunili veci gay klub,
stoga je Mili V kontao da otvori (ili da neko koga on zna, a zaposlice ga kao "upravu kluba" u njemu)
KLUB za open minded people of NS and Serbia... (svih 49 njih)
eto tako ja skontah.
licno milsim da tu gayevi ne bi dolazili jer friendly nije isto sto i GAY klub.
ukoliko je mesto skupo, a imas volje za klubom, otvori nesto na jeftinijem mestu, za probu! nije potrebno puno para, potrebna je volja, masta i izdrzljivost.
klub na Novom Naselju je super radio, a nije bio nista spec. eto zakupite nesto slicno, organizujte karaoke, tematske veceri, proglasite po krugovima ovim i onim pa cete videti...
i uostalom pogledajte alliance klub u BG, nisam bio ali mi zvuci vise nego OK... i po muzici i po konceptu rada...
By Mili_Vanili
Zoe kao i uvek veoma negativan/na...
Nema ja koga da pratim, proveravam, ... koncepcija je takodje jasna. Klub je trebao da bude gay-friendly a ko pazljivije procitas ostale postove nacices to u tekstu. Uostalom, da koncepcija nije takva trebala da bude, ova najava ne bi ni stojala na ovom sajtu.
A mene je zanimala iskljucivo reakcija ljudi...na jedan takav klub koji sam zeleo da otvorim.
Nakon FLOYDa...se sve promenilo...i sta sad.
Ukoliko se pronadje manji, rentabilniji a po izgledu isto dobar prostor...zasto da ne.
Samo treba na sve gledati sa pozitivne strane...pa nije ovo mesto za svadju koliko sam razumeo, nego za neki vid druzenja i razmenjivanja misljenja i iskustva...

Zahvalan sam svima koji su razumeli svrhu mog pitanja i postavljanja ove teme i na neki nacin me svojim sugestijama, primedbama ili savetima obogatili za informaciju vise, ohrabrili ili razuverili moju ideju o uspesnosi moje ideje koju sam podelio sa Vama.

Jos jednom, hvala.

Mili.

Mili.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
evo ja jos jednom da ti skrenem paznju na Alliance
Korisnikov avatar
By Blady
Ljudi sta se tripujete, kafic je ok skroz....
zato ne serite, nego virnite tamo, ako vas zanima :P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!