Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Tea
Originally posted by Val
Originally posted by Tea
Hm, ovde nesto ne stima...Ja srela sinoc drugaricu koja je takodje bila u floydu, kaze da je ostala skoro do zatvaranja, ali da nije primetila da se ista lose desilo u klubu... :maca:

E, sad ako ona nije primetila, ne znaci da se to zaista nije ni desilo. Ali me cudi, kako to da se decko brutalno pretuce, vuce po podu kluba, a da to niko, ama bas niko, osim statusa i najsa ne vidi. :roll:

Ajde i da poverujemo da se to desilo. Ali, ZASHTO su svi samo gledali, a niko nije pomogao decaku???
Ja jos uvek ne mogu da poverujem da se to desilo, iz prostog razloga sto se do sada niko nije pojavio ko ce potvrditi statusove tvrdnje.

Do sada su ih svi, koji su te veceri bili u klubu, demantovali...
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by ns_online
I da je ovo tacno, sta ce klinac od 15 god u pederaskoj rupi. I treba ga dobro stapom po guzi da se dobro zamisli da mu jos nije vreme i da je protivzakonito da uopste ide negde ispod 18. Ili ga poslati u popravni dom pa neka ga tamo trte adolescenti, ako je vec sa 15 godina zeljan toga.
:up: my sentiments exactly
By Tea
Originally posted by ns_online
Ja sam cuo da decko ima 12 godina i da je sa drugarima od 7 i 5 godina slagao lego kockice u wc-u.

I da je ovo tacno, sta ce klinac od 15 god u pederaskoj rupi. I treba ga dobro stapom po guzi da se dobro zamisli da mu jos nije vreme i da je protivzakonito da uopste ide negde ispod 18. Ili ga poslati u popravni dom pa neka ga tamo trte adolescenti, ako je vec sa 15 godina zeljan toga.
I ja sam izlazila sa 15 godina u razne klubove, provlacila se na ulazu na sve moguce nacine. I ne kontam u cemu je fazon ako neko ima dovoljno razvijenu samosvest, i prepozna svoju sexualnost u tom uzrastu. Po cemu je on manje vredan nego neko ko ima 18 godina?

Ako su propusti prilikom organizacije napravljeni, i ne postoji kontrola licne karte na ulazu, onda ni najmanje ne krivim decka koji je verovatno samo zeleo da se dobro provede...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Nije on manje vredan, nego je onda vlasnik kluba odgovoran ako taj klinac napravi sranje. A i zabranjeno je tociti alkohol maloletnicima.
By Tea
Onda ne treba kriviti klinca, vec osoblje kluba.
Ali, avaj...zabole njih koliko ko ima godina, bitno je da se zaradi, pa i po cenu toga da neko ostane bez glave....

Uzas!!!
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Lakiboy_ns

Pozivam STATUSA,FLOYDA i sve koji znaju nesto o tome da se jave!!!

Ja sam svoje rekao, tj sve sto sam napisao, iza toga stojim...

Razgovarao sam sa FLOYD-om o incidentu on kaza da tuce NIJE bilo i da su malog samo upozorili da se smiri i da napusti klub....a gde su samari i ciscenje poda!? kaze da to nije video....

zamera mi sto sam napisao BRUTALNO, pa zar i jedan SAMAR koji neko dobije od radnika kluba koji je posetio nije BRUTALNOST, tamo ljudi odlaze da se vikendom opuste i provedu a ne da ih neko samara, vuce po podu....

jako puno je ljudi sve ovo videlo, doduse NAZALOST niko sa Foruma ali to ne znaci da se nije desilo.... svi su djuskali kod sanka i nisu obracali paznju sta se desava kod wc-a i ulaznih vratima...

klinac je platio ulaz 100 din, popio sigurno 7-8 piva X 100 din jer od manje se nije mogao toliko napiti i ostavio u Flojdu 1 000 i na kraju dobije BATINE....

pomenuti B.K. je takodje u sve upucen ali se iz nekih cudnih razloga pravi malo lud i nece o tome da prica....

da nisam toliko popizdeo dok sam sve to gledao ne bih ni pokretao ovo pitajnje a vi gospodo Forumasi procenite da li sam napisao istinu jer ovo nije prvi put da neko dobije BATINE u Flojdu, da zavrsi na Urgentnom centru sa previjenom glavom, da nekome slome slusni aparat (dzabe je i to sto su ga kasnije platili, to nije nikakav nacin zavaljivanja niti gest za koji bi trebalo aplaudirati)

nadam se da cu danas stici da se vidim da FLOYD-om i zahtevacu da razgovoru prisustvuje radnik koji je samarap DETE pa cu videti sta ima da kaze i da li se seca mene u celoj toj prici kada sam prisao malome da ga pitam jel mu dobro, sta je GORILA tada uradio MENI...to sam nazalost precutao ali ce veceras morati da kaze sta je uradio pred onim koji ga placa....

znate li kolio momaka sa DIF-a trazi da radi kao obezbedjenje a oni mi postavljalju tamo neke isfrustirane latentne pedere koji jedu PEDERSKi hled i glume nekog ko trba da zavodi red batinanjem....

sto se tice pretece SMS poruke mislim da je maslo neke isfrustrirane zenturace koja najverovatnije nema veze sa Flojdom pa je zelela da me malo zaplasi nakon objavljivanja moje teme...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by Tea
Onda ne treba kriviti klinca, vec osoblje kluba.
Ali, avaj...zabole njih koliko ko ima godina, bitno je da se zaradi, pa i po cenu toga da neko ostane bez glave....

Uzas!!!
Ja i ne krivim klinca.
Ja krivim sistem. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Val
Dobro de, ako je istina, ZASHTO nisi pomogao decaku i skrenuo paznju ostalim gostima na dogadjaj? Malo mi cudno da niko osim tebe nije video shta se deshava. To ste bili u nekom separeu? :nerd:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by A.F.K.A.OB
Nije on manje vredan, nego je onda vlasnik kluba odgovoran ako taj klinac napravi sranje. A i zabranjeno je tociti alkohol maloletnicima.
zabranjen je ulaz maloletnicima u noccne lokale (osim u pratnji staratelja)
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Val, videli su mnogi ali i sama znas da nije lako u toj situaciji i da nisu svi koji su tamo bili forumasi...ja sam zeleo da pomognem da se taj MAGARAC od radnika nasrnuo i na mene a to cemo on i ja oci u oci danas da razjasnimo....

voleo bih da B.K. napise ovde sta se desilo jer je on dosao sa klincem i sa njim otisao...

FLOYD mi kaze da dovedem nekog ko je to video da posvedoci ali niko nece da stvara probleme jer svi kazu NEMOJ MENE DA MESAS.... ali bi mgnoi imali ta da kazu samo kada bi hteli...
By Tea
Kad na sve price o tucama, koje su se zaista desavale u floydu, dodate jos jednu, tesko je ne poverovati u to jer se to vec desavalo, i nije nemoguce da se ponovi.

Ali mi je prosto neverovatno da je bilo toliko forumasa te veceri tamo, i da bas ni jedan od njih nije video nista. Bas su svi u tom trenutku ( a, nije bio trenutak, po opisu dogadjaja rekla bih da je to trajalo..) bilo pored sanka ili negde rastrkani po klubu, ali bas niko ni blizu wc-a...

Neko je pomenuo negde da se vesti sire munjevitom brzinom, ali eto ovog puta su svi zanemeli na taj dogadjaj i niko nista ne zna...

:tushe:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
I prodavati im cigare na kisoku. :lol:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Slusaj, Statuse, ako je neko kriv za ovo kriv si ti i ljudi poput tebe.

Sta je bilo sa onim jadnim deckom kome su slomili slusni aparat?
Je l' prodje i jedna nedelja a da se ne zalite na kradje, na ponizavanja i na ko zna sta sve ne?

I je l' idete i dalje? Idete. Vi njima dopustate da vas tako tretiraju, i njih boli kurac kad im se vidi da mogu.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Tea, molim Boga samo da B.K. napise nesto ovde pa da vidite sta je sve bilo i da nijednu rec nisam slagao...

zar mislite da imam toliko slobodnog vremena da se kacim sa radnicima obezbedjenja i citavom jednom uigranom ekipoma da se sve zasniva na LAZIMA...aman ljudi, niste deca.....
By Tea
Ja ne tvrdim da ti lazes, zaista ne znam da li se to dogodilo ili nije. Nikad nisam bila u floydu, pa ni te veceri... I ne mogu nista da tvrdim..

Samo mi je, ponavljam, neverovatno da niko to nije video.:zev2:
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by Ulix
Originally posted by mili86
onda neka sedi kuci... sta dete trazi pijano u 4 ujutru???????????
kakvi su to samo roditelji koji dozvljavaju ovakvo ponasanje deteta????
ovde se zapravo i ne zna da li se detetu nesto desilo... moje misljenje je da je prica po malo napumpana!!!
Zar ne bi bilo lepo da tebe neko malo napumpa pesnicom u Flojdu, cisto da vidimo kako ih i onda branis?

prvi propust je sto se dete uopste i naslo u floydu
Prvi propust je uopste sto ne postoji test inteligencije pri registraciji za forum, a ne to sto je neki klinac usao u Flojd.

a sta mislis sto bi mene neko napumpao...a sumnjam da je klince dobilo nesto vise od samara... mada ni to nije ok...ali da je pretucen na mrtvo ime... sumnjam... ja sam bio do samog fajronta
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by lthr_yu
Originally posted by mili86

onda neka sedi kuci... sta dete trazi pijano u 4 ujutru???????????
kakvi su to samo roditelji koji dozvljavaju ovakvo ponasanje deteta????
ovde se zapravo i ne zna da li se detetu nesto desilo... moje misljenje je da je prica po malo napumpana!!!

ja ne kazem da je dobio sta je zasluzio...prvi propust je sto se dete uopste i naslo u floydu...sto su mu konobari dali pice, naravno, ako je brutalno prebijen, to je za svaku osudu i bojkot.... ali dajmo da se stvar slegne pa da vidimo
Evo ga opet brani Floyd... a sve zarad toga da mu menadzer kluba plati pivo ili sok

ne branim ja floyd... pice placam sam... bar za to imam para... (zivela Visa Credit)
dachu chak ni ne poznajem licno...
ali detetu od 15 god nije mesto u floydu!!!
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Mili, kazem ti da ga je vukao onako malog i mrsavog od wc-a do ulaznih vrata....pa videli su ljudi ali nisu Forumasi pa da to napisu ovde...

ti si sve vreme stajao kod sanka i igrao sa nekim tipom pa nije ni cudo sto nisi video sta se desavalo u svega par metara od wc'a do ulaznih vrata...
Korisnikov avatar
By Paki
Slusaj, Statuse, ako je neko kriv za ovo kriv si ti i ljudi poput tebe.

Sta je bilo sa onim jadnim deckom kome su slomili slusni aparat?
Je l' prodje i jedna nedelja a da se ne zalite na kradje, na ponizavanja i na ko zna sta sve ne?

I je l' idete i dalje? Idete. Vi njima dopustate da vas tako tretiraju, i njih boli kurac kad im se vidi da mogu.
:up: ... Mada, ne bih od odgovornosti oslobodio Flojd, tj. ljude koji ga vode i "obezbeđuju"...
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Paki, kada se uzme u ozbir SVE sto se desavalo do sada u tom klubu, naravno da ne treba dovoliti da ti ljudi prodju NEKAZNjeNO, jer OTKAZ je najmanja stvar koja moze da se desi...a krivicna odgovornost je nesto sto zasluzuju svi koji mlate ljude, pogotovo decu.... i nisu sposobni da vode klub vec svake nedelje imaju problem...
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by *STATUS*
Mili, kazem ti da ga je vukao onako malog i mrsavog od wc-a do ulaznih vrata....pa videli su ljudi ali nisu Forumasi pa da to napisu ovde...

ti si sve vreme stajao kod sanka i igrao sa nekim tipom pa nije ni cudo sto nisi video sta se desavalo u svega par metara od wc'a do ulaznih vrata...
sad sam se raspitao detaljno:
bilo je ovako... klinca su u club vec pijanog doveli neki bojan karleusa i jos neko cije ime nisam upamtio... klinac je nakon povracanja dobio par samara... to ga malo boli i boli ga ruka, predpostavljam da su je uvrnuli... ima valjda i neku ogrebotinu, ali nisam siguran...
ovo je informacija od ocevidaca koje nemogu da imenujem....

znaci strasno je to sto se dogodilo,,, ali ja ipak ponavljam
krivim ljude koji su pustili pijanog klinca u club i u tome vidim srz problema...
a obezbedjenje je fuj ... ali sta sad ja tu mogu...????
klinac ima stvarno 15 god... i dobro se oseca

sve u svemu... ovakav dogadjaj je za svaku osudu...
ali ja cu i dalje da idem u floyd jer nemam gde drugde da se "gubim" uz cecu :PPPPPP
a ulix i druge teta chaterke mogu samo da postuju ovde...
nadam se da ce club resiti te probleme sa obezbedjenjem
Korisnikov avatar
By Paki
Paki, kada se uzme u ozbir SVE sto se desavalo do sada u tom klubu, naravno da ne treba dovoliti da ti ljudi prodju NEKAZNjeNO, jer OTKAZ je najmanja stvar koja moze da se desi...a krivicna odgovornost je nesto sto zasluzuju svi koji mlate ljude, pogotovo decu.... i nisu sposobni da vode klub vec svake nedelje imaju problem...
Pa dobro, ali to smo apsolvirali još posle prvog incidenta sa premlaćivanjem (krajem juna, ako se dobro sećam).

Mene interesuje postoji li u trenutku kad se tako nešto dešava, kad ti to gledaš svojim očima i kad to vide još neki ljudi, postoji li svest da treba odmah reagovati, kako god - rečima, pokušajem da se zaustavi nasilnik (makar rizikovao da i ti sam primiš pesnicu), a na kraju i nasrtajem na samog idiota, zavaljivanjem noge u njegov bubreg, facu, šta god..... Pitao sam već je li čuo neko za Stonewall?
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Procitah sve i svasta ovde, al opet mi neke stvari nikako ne ulaze u glavu. Primetio sam da ovi koji najvise kukumavcu na taj Floyd non stop idu tamo?! I da ne ponavljam pricu koja je vec sto puta ispricana, zanima me samo jesu li neki stvarno toliki pacenici pa da u ovolikom Beogradu ne mogu da nadju kvalitetan provod a da to nije Floyd?!
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by ZvezdasBG
Procitah sve i svasta ovde, al opet mi neke stvari nikako ne ulaze u glavu. Primetio sam da ovi koji najvise kukumavcu na taj Floyd non stop idu tamo?! I da ne ponavljam pricu koja je vec sto puta ispricana, zanima me samo jesu li neki stvarno toliki pacenici pa da u ovolikom Beogradu ne mogu da nadju kvalitetan provod a da to nije Floyd?!

nisam pacenik, ali preporuci mi mesto gde se pusta folk a da ja pri tom mogu da zagrlim decka i poljubim, a da me pri tom niko ne pogleda popreko,,, da ne pricam sta jos moze da se desi
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Paki
Pa dobro, ali to smo apsolvirali još posle prvog incidenta sa premlaćivanjem (krajem juna, ako se dobro sećam).

Mene interesuje postoji li u trenutku kad se tako nešto dešava, kad ti to gledaš svojim očima i kad to vide još neki ljudi, postoji li svest da treba odmah reagovati, kako god - rečima, pokušajem da se zaustavi nasilnik (makar rizikovao da i ti sam primiš pesnicu), a na kraju i nasrtajem na samog idiota, zavaljivanjem noge u njegov bubreg, facu, šta god..... Pitao sam već je li čuo neko za Stonewall?

Sanjaj sreco...sanjaj. Da smo tako slozni i da pomazemo jedni drugima, mislish da tema "Biti gay" odavno vishe ne bi bila tema? I da se ovakve stvari vishe ne bi deshavale kad bi se pederi okomili na to isto obezbedjenje i jebali im kevu!?
Korisnikov avatar
By Val
Znate shta me josh zanima?

Svaki put kad je negde neka zurka, skoro SVI vide da se neko s nekim kresao, ko je kome pushio u kojem WCu. Ali, kad neko nekoga mlati...niko nishta ne vidi. Jel' to do osvetljenja? :nerd:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
mili, ti si na pocetku sve negirao, sto se tice ovog decka(btw, to je tema, mogli bi joj se vratiti), a onda se pojavljujes sa "zvanicnim obavjestenjem" u kome se pominje malo samara, neko sitno uvrtanje ruke(valjda) i par ogrebotina...

i onda se jos i pitas da li je ZAISTA pretucen?!

mili, mili... nisi ti ni budala, ni tracara, ni kreten... ti si samo jedno veeeliko razocarenje...
Korisnikov avatar
By mili86
ja sam rekao da nisam video batine

a posto se to produzilo pozvao sam druga koji je nekovreme bio sa tim detetom u clubu....
Korisnikov avatar
By mili86
tu temu sam postavio jer je ova na sec bila zatvorena
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!