Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By RACABG
Originally posted by mladunac
preleteh samo komentare i stiche se utisak da je po vama klinac kriv shto je dobio batine

zanimljivo

:shok:
i ja sam stekao takav utisak misljenja su podeljena
ako je stvarno dobio batine daj da spalimo rupu ako je pak sve malo naduvano daj da priznamo da smo preterali
sve je naklapanje bez i jednog dokaza
cela prica je zasnovana na po jednom iskazu sa obe strane
gomilu ljudi sam zvao i niko mi nije potvrdio da su videli da je decko dobio batine svi govore samo jednu stvar da je B K pravio frku jer su mu rekli da napusti lokal pa je poceo da pravi scene na sred kluba
ovo nije nacin osvete ako te je neko izbacio iz kluba koji je privatna svojina ima pravo na to , nema vise drustvene svojine i ortacke kobile koju svi jashu
Korisnikov avatar
By d` Winter
B O J K O T ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

:klap:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by *STATUS*
Pre samo 15 minuta u Flojdu se dogodila BRUTALNO prebijanja deteta od 15 godina....radnik obezbedjenje je uleteo u WC i poceo svom snagom da udara po glavi, pesnicama i sakom klinca za kojeg svi znaju da ima samo 15 godina.... uhvatio ga je za kosu, samarao, udarao mu glavom o zid.... IZVUKAO ga je ispred vrata vukuci da po PODU.....
Ja sam konsternirana.
Ovo je slucaj bez presedana.
Da li ce reagovati bilo koja institucija za zastitu manjinskih prava?
Da li ce odgovarati vinovnici ovog slucaja?

Sumnjam.
:nokti:
By Pending-For-A-Bending
Meni stvarno nije jasno kako to da se sranja stalno desavaju u Floydu, a ne na nekim drugim mestima.

A sad, znam da cete me ispljuvati zbog ovoga, ali...
TAKO VAM I TREBA
Sto puta se pisalo za Floyd sta se tamo desava, da maltretiraju ljude (fizicki prvenstveno) i opet idete tamo! Ja sam prestao tamo da idem jer sam video jednom sta se desava tamo. Iskreno, mene nisu nikad dirali tamo, a da jesu ne bi se to na tome zavrsilo. Prestao sam tamo da idem, jer ne zelim da punim dzep nekome ko ce da nas maltretira!
Korisnikov avatar
By Morpheus
Ja i dalje mislim da detetu od 15 godina nije mesto na takvom mestu....
Korisnikov avatar
By mmiki
Ne mogu da verujem... Nemam reci... Pa to je mogao svako da bude pa i ja... Imam 17 godina a bilo je cak pre i u planu da idem sa jednim deckom mojih godina...
Nije pitanje da li dovoditi mlade ljude tamo vec paziti na njihovu bezbednost. Strasno, kao da ste zakoracili u niciju zemlju a ne u Beograd...
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by M M and I
Originally posted by mili86
Originally posted by xyz

ne mora. ali ako krenemo od toga da je to javno mesto i da nema privatnosti sasvim je ok i pozvati muriju, a ne koristiti taj klise da je dete gay i zbog toga izbegavati mup... ja sve probleme resavam mup-om

cak i po cenu da roditelje neautovanog klinca panduri pozovu u stanicu da preuzmu svoje "prebijeno" (dok ne saznamo da li zaista jeste) dete s obrazlozenjem da je batine dobio na gay zurci?

Imas li ti predstavu o eventualnim posledicama takvog postupka na porodicni zivot tog decka?

pa sta onda trazi na javnom gay mestu?????????????

ja sam outovan pred svima tako da nemam sluha za te izgovore
E sad cu ja da ti kazem ono so ti je delete vec rekla: NE SERI!

Ja sam outovan, i nemam sluha za takve izgovore ako neko ima preko 20 godina. Ali klinac od 15 godina i mora da je vec outovan. Za outovanje treba dosta i hrabrosti i to je proces koji treba da sazre u coveku. Neko ko ima 15 godina ne mora da bude spreman na to.

Zato, jos jednom, NE SERI!

onda neka sedi kuci... sta dete trazi pijano u 4 ujutru???????????
kakvi su to samo roditelji koji dozvljavaju ovakvo ponasanje deteta????
ovde se zapravo i ne zna da li se detetu nesto desilo... moje misljenje je da je prica po malo napumpana!!!

ja ne kazem da je dobio sta je zasluzio...prvi propust je sto se dete uopste i naslo u floydu...sto su mu konobari dali pice, naravno, ako je brutalno prebijen, to je za svaku osudu i bojkot.... ali dajmo da se stvar slegne pa da vidimo
Korisnikov avatar
By mili86
moj decko :meda: i ja smo u floyd usli nesto pre tri. ocima sam video klinca o kome se prica jer je bio sa mojim starim drugom. kasnije je moj drug prisao meni i mom decku i rekao da se mali napio i ispovracao na nekog od obezbedjenja ali nije pomenuo nikakve batine... kasnije je obezbedjenje malo projurilo unutra ali nije bilo batina. e, kad smo mi krenuli kuci bilo je neko gurkanje ispred ali nije bilo klinca... tako da ne znam. ja nisam video... ako se to zaista desilo neka odgovara ko je kriv... glupo je prcati da je za to kriv floyd... ja se u tom floydu osecam sasvim ok i opusteno.
Korisnikov avatar
By jukie
ja ne kazem da je dobio sta je zasluzio...prvi propust je sto se dete uopste i naslo u floydu...
meni nije jasno zbog čega ste vi prisutni "odrasli" dozvolili da immaturus uopšte konzumira alkohol:pivce: u vašem prisustvu, ako već svako? zna da ima samo 15 godina (aman zaman to je najverovatnije mali prvačić). Dakle, ostajem pri ideji da je jedan od pravaca daljih aktivnosti LGBT zajednice? edukacija LGBT maloletnika o pravima i obavezama koje imaju u vezi sa noćnim izlascima.
Recimo da ga niko nije pretukao i da se ispovraćao na ulici posle izlaska iz Floyda. Da li mislite da pijani prvačić treba da se tetura noću ulicama? Ako ništa mogu kola da ga zgaze, Floyd je koliko sam shvatio ispod nadvožnjaka.
A da li treba da gleda teletabise dok sedi kući, :teletabisi: ne znam, ima mnogo lepih stvari noću da se gleda na TV, doduše zabranjene su za mlađe od 18 godina, ali roditelje očigledno baš zabole za njegovu psihofizičku bezbednost; ali ako mu je toliko dosadno da sedi u sobi, neka vežba zadatke iz matematike, prakse nikad dosta.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Bas sad mili treba da ide i da deli samare klincima po klubu, sta ga boli uvo za to.
Korisnikov avatar
By mili86
hahahhahahahah

nisam ni znao da klince ima 15, ponasao se zrelije

ali smatram da treba da se traze na uvid licne karte pri ulazu i naplacivanju istog
Korisnikov avatar
By Paki
Jel ste vi čuli za Stonewall ? :trep:
Korisnikov avatar
By Delete
ali smatram da treba da se traze na uvid licne karte pri ulazu i naplacivanju istog
I policiji u drugoj drzavi nerado dajem licnu kartu, a nekome na ulazu u klub nikad ne bih dozvolila da je pogleda...znaci ta ideja je mnogo....nesto :D
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Delete, a da li ti izgledas kao da imas manje od 18?
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by A.F.K.A.OB
Delete, a da li ti izgledas kao da imas manje od 18?
Da, vrlo cesto!
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ne bih da budem nepristojan.
Video sam tvoje fotke, ne izgledas.
A i da izgledas - ti si zensko. Ja se ne secam kada su ijednoj devojci trazili licnu. Tipovima to redovno rade.
Korisnikov avatar
By mmiki
hahahhahahahah

Ja onda ne bih bio ni na jednoj zugci do sad. :no:
Tako da moram biti protiv ovoga. :die: :rafal:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by mmiki
hahahhahahahah

Well...u pratnji starije osobe valjda mozes da ulazis na zurke :kolo:
A ti inace ne pijes alkohol, tako da ne postoji sansa da se uroljas :bubbles:
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by avalon
Originally posted by mmiki
hahahhahahahah

Well...u pratnji starije osobe valjda mozes da ulazis na zurke :kolo:
A ti inace ne pijes alkohol, tako da ne postoji sansa da se uroljas :bubbles:
ALKOHOL!!! Ma sta ti pada na pamet!? Samo "malo" piva od Hlaefdige i rakije od mladunca npr, i onda razbijeno koleko i tako... :pivce:
Korisnikov avatar
By * NajS *

ovde se zapravo i ne zna da li se detetu nesto desilo... moje misljenje je da je prica po malo napumpana!!!

Shta tebe zabole pichka za to shto klinac ide u grad sa 15 godina!
Mozda si ti tad gledao (shto neko ranije reche) teletabise, ali mnogi od nas su izlazili i provodili se kao srednjoshkolci i tinejdzeri - a neki su chak umeli da popiju.

Klinac je doshao u Klub i nije trazio kavgu, a taj idiot ga je zaista pretukao -nishta nije preuvelichano.

Imam utisak da oni neandertalci od obezbedjenja jedva chekaju povod da bi se iziveli nad pederima, tako da onu rupetinu od sad i ubuduce mozemo da nazovemo prvim srpskim Sado-mazo gej klubom. Mazohisti samo navalite....

Kada sam posetio isti Klub desilo mi se da je obezbedjenje protutnjalo pored mene kao stampedo bizona odgurujuci brutalno sve na putu. Potrchali , kapiram, da spreche neki incident , a pri tom pregazili i oborili pola ljudi u klubu.

Ja u tu rupu vishe ne idem....

:pop: :pop: :pop:
Korisnikov avatar
By Delete
Ne bih da budem nepristojan.
Video sam tvoje fotke, ne izgledas.
A i da izgledas - ti si zensko. Ja se ne secam kada su ijednoj devojci trazili licnu. Tipovima to redovno rade.
Nisi gledao prave fotke... i ne poznajes me... :carica:
Uostalom, ja mnogo volim da legitimisem devojcice...kao i vecina pandura kod nas...a i jedan forumas je bio svedok kad su mi trazili licnu u BG...tako da...ne postoji tu pravilo o polovima.
Korisnikov avatar
By mili86
ali ja te poznajem sreco....

u clubu koji drzi moj zet, uvek se trze licne karte...
jer je i zakonom zabranjeno sluziti alkohol maloletnicima....
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ne postoji pravilo, ali veruj mi, valjda sam bio u vise BG klubova nego ti.
Korisnikov avatar
By Delete

Svakom gostu? On je vlasnik nocnog kluba sa striptizetama ili sta?
Korisnikov avatar
By Delete
Ne postoji pravilo, ali veruj mi, valjda sam bio u vise BG klubova nego ti.
Nemoj da se kladis u to! :grin:
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by * NajS *

Shta tebe zabole pichka za to shto klinac ide u grad sa 15 godina!
Mozda si ti tad gledao (shto neko ranije reche) teletabise, ali mnogi od nas su izlazili i provodili se kao srednjoshkolci i tinejdzeri - a neki su chak umeli da popiju.

Klinac je doshao u Klub i nije trazio kavgu, a taj idiot ga je zaista pretukao -nishta nije preuvelichano.

Imam utisak da oni neandertalci od obezbedjenja jedva chekaju povod da bi se iziveli nad pederima, tako da onu rupetinu od sad i ubuduce mozemo da nazovemo prvim srpskim Sado-mazo gej klubom. Mazohisti samo navalite....

Kada sam posetio isti Klub desilo mi se da je obezbedjenje protutnjalo pored mene kao stampedo bizona odgurujuci brutalno sve na putu. Potrchali , kapiram, da spreche neki incident , a pri tom pregazili i oborili pola ljudi u klubu.

Ja u tu rupu vishe ne idem....

:pop: :pop: :pop:
sad on ima pichku
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
"er je i zakonom zabranjeno sluziti alkohol maloletnicima."

A i zbog toga sto klubovi u koje pocinju da dolaze klinci u velikom broju brzo propadnu, tj. izgube ostale goste.
Kao Roxy, na primer. Kad se otvorio bio je jedna od najjacih klubova u gradu, a vec sledece sezone je postao obdaniste.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Kazem to zato sto si ti iz Bijeljine, a ja iz BG-a, ni zbog cega vise.
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by Delete

Svakom gostu? On je vlasnik nocnog kluba sa striptizetama ili sta?

ima i striptiza ali ne uvek, gostuju i poznati

ali se svakome ko je mladji trazli LK na uvid...kao prvo, dodje gomila maloletnika koja nista ne pije jer nema kintu i samo pravi guzvu i remeti druge goste

znaci LK pa onda ulaz
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!