Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By жњ
sta toliko spominjete evropu? smesni ste.. kakve veze to ima sa floydom?

@shmizllica - odvratno, nemam reci!! Drago mi je sto nikad nisam otisla, niti cu!!
By жњ
Originally posted by spliff
Originally posted by kinder suprise
e pa oni pametni posecuju loud & queer zurke nema bolesnih narodnjaka, a sa time nema ni incidenata
:up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up:

Long live Loud`n`Queer

:hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail:
Korisnikov avatar
By Mars
Trauma.

Puno stvari mi ovde nije jasno (vlsanik, trzisno privredjivanje, personal, reputacija...), a ponajvise - zasto ljudi odlaze tamo. Osim ako im ideja provoda nije sado-mazohisticka seansa sa gore opisanim brojnim detaljima.
Korisnikov avatar
By kinder suprise
slazem se sa smizlicom...//

to je gay club ok.... nema neprijatnog dobacivanja.. njegov posao je da stoji na vratim eventualno da se povremeno proseta i vidi da li je sve ok unutra....

ovako nesto se nije desilo ni na jednoj L&Q zurci....

pa kan kan onoliki klub koji prima 800-1000 ljudi ...

lepo sam rekao

NEZNAS DA VODIS KLUB, DA SE BAVIS UGOSTITELJSTVOM! Z A T V A R A J !!!! kafanu
Korisnikov avatar
By Shmi
@xyz : To ti je i pametno! :kiss:
Korisnikov avatar
By faraon
I sta sad ja da radim,kad sam sve ovo procitao ....danima se vecj spremam da odem u taj flojd prvi put?????? :iskusenje:
Korisnikov avatar
By kinder suprise
mi srbi smo takav narod .... dok nas nesto nestrefi necemo se opametiti....

.. bukvalno receno dok nekog ne iznesu na nosilima (znaci nedaj boze) nista se nece preduzeti.... niti ce se ista promeniti...
Korisnikov avatar
By kinder suprise
ne ne nikako ima toliko drugih mesta ... sto uvek to mora da bude neki gay klub
By ~ Le Saint X ~
Uzas da se to dogodilo! Posebno nekome od 15 godina...

A, opet, zar nije ZABRANJENO PUSTATI MALOLETNE OSOBE U TAKVU VRSTU LOKALA??????

Ali, opet, znate za predhodne incidente,

PA STA KOJ' KU**C TRAZE TAMO????

U asked for it...U got it!!!!
Korisnikov avatar
By kinder suprise
opet ponavljam nisu sad bitne godine kad je vec bio tamo verovatno nije dosao sam bio je i neklo stariji... poenta... nisu ljudi stoka da se neko tako ponasa... da se izivljava....
Korisnikov avatar
By kinder suprise
sto sad nema nakog floydasa neka kaze nesto nesmeju usrali su se da im se nezatvori klub

ajde floyd!!!!

da cujem sta imate da izjavite?
Korisnikov avatar
By faraon
Aj nek mi neko napishe u kratkim crtama ako mu nije tesko ....gde bih mogao da izadjem sad ovaj vikend a da pritom to bude neko GAy mesto...tipa flojd????
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by *STATUS*
Pre samo 15 minuta u Flojdu se dogodila BRUTALNO prebijanja deteta od 15 godina....radnik obezbedjenje je uleteo u WC i poceo svom snagom da udara po glavi, pesnicama i sakom klinca za kojeg svi znaju da ima samo 15 godina.... uhvatio ga je za kosu, samarao, udarao mu glavom o zid.... IZVUKAO ga je ispred vrata vukuci da po PODU kao da je ZIVOTINjA a ne covek tj DETE...naocigled svih ljudi koji su zbunjeno gledali i nisu znaci o cemu se radi i kako da pomognu detetu...
I svi su stajali i gledali??????? :mad:

Brate, dohvatila bih neku motku, stolicu, šta god i razvalila ga od batina!
Korisnikov avatar
By mary
koliko kontam, svi se zgrazavaju nad tim sto decko ima 15god i kako njemu nije tamo mesto i bolje da je ostao kod kuce...
decka su prebili i vukli po podu, e a zamisli, imao je 15god. kad se to desi nekom od 25, ne bi me cudio vas komentar-ma to je zbog crvenog shala
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by bigirl

:up:

That is my girl
Korisnikov avatar
By Delete
Hajde da cujemo i drugu stranu price, da sacekamo Mr. Floyda da napise kako su oni videli tu situaciju. Svakako, klinac je mogao otici do najblize policijske stanice, eventualno pozvati 92, sacekati ih i...dalje mozemo samo da nagadjamo sta bi bilo, i koliko bi homofoba ucestvovalo i u toj intervenciji.

Tog jadnog decka verovatno ne poznajem, ali pizda im materina, sto prete Statusu?! E, to je ono sto ja ne opravdavam i zbog cega sam se najvise iznervirala. :lizalica:
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by faraon
Aj nek mi neko napishe u kratkim crtama ako mu nije tesko ....gde bih mogao da izadjem sad ovaj vikend a da pritom to bude neko GAy mesto...tipa flojd????
:sveca:

i tebi je sad u ovoj temi najvaznije to da saznas...
citaj scenu
Korisnikov avatar
By kinder suprise

nisam bio tu ustvari ne izlazim bas nesto u floyd svratim jednom u mesec dana i to zbog nekih ljudi... nebi se to tek tako zavrsilo da svi stoje mirno i da niko nista nekaze zvao bi muriju odmah hitnu nemogu da svatim da se niko nije uhvatio telefona....
Korisnikov avatar
By Delete

Je l` ovo samo jos jedan dokaz da su pederi pickice, a lezbe bi da se biju?! :pokazuje:
By жњ
Originally posted by *STATUS*
Pre samo 15 minuta u Flojdu se dogodila BRUTALNO prebijanja deteta od 15 godina....radnik obezbedjenje je uleteo u WC i poceo svom snagom da udara po glavi, pesnicama i sakom klinca za kojeg svi znaju da ima samo 15 godina.... uhvatio ga je za kosu, samarao, udarao mu glavom o zid.... IZVUKAO ga je ispred vrata vukuci da po PODU kao da je ZIVOTINjA a ne covek tj DETE...naocigled svih ljudi koji su zbunjeno gledali i nisu znaci o cemu se radi i kako da pomognu detetu...

ili bi stajala i zapanjeno gledala u gorilu deset puta krupniju od tebe i mastala o tome kako bi dohvatila neku motku i razvalila ga od batina ;)
By Bombina
ma xyz i ja ne bih isla u flojdu sta cu ja tamo bez veze
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by kinder suprise

nisam bio tu ustvari ne izlazim bas nesto u floyd svratim jednom u mesec dana i to zbog nekih ljudi... nebi se to tek tako zavrsilo da svi stoje mirno i da niko nista nekaze zvao bi muriju odmah hitnu nemogu da svatim da se niko nije uhvatio telefona....

Ja NIKAD, ali NIKAD ne bih zvala muriju zbog neceg takvog, ako je taj decko dosao sa drustvom, ako je i sam imao telefon, mogao je on ili njegova ekipica da zove muriju, sta ja ili ti koji vrag imamo da se mesamo u to...mozda je klincu bilo draze da popije batne taj put nego da se outuje ko zna kome, ukljucujuci i njegove roditelje, a znamo da je veliki problem za gay populaciju outovanje roditeljima...a klinac ima samo 15god.
By жњ
Originally posted by Delete
Hajde da cujemo i drugu stranu price, da sacekamo Mr. Floyda da napise kako su oni videli tu situaciju. Svakako, klinac je mogao otici do najblize policijske stanice, eventualno pozvati 92, sacekati ih i...

i rizikovati da iz stanice pozovu roditelje koji bi saznali da im je dete prebijeno i to na GAY ZURCI??? :iskolacen:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by xyz
ili bi stajala i zapanjeno gledala u gorilu deset puta krupniju od tebe i mastala o tome kako bi dohvatila neku motku i razvalila ga od batina ;)
Ja? Teško!

Pa ne bi mi bilo prvi put da popijem batine jer branim nekog. Ni prvi, ni poslednji...

Ali da stojim sa strane i cokćem... DŽIZS!!!
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by spliff
@ delete: jeste :D
:peva: :zastava: :smeh:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by xyz
Originally posted by Delete
Hajde da cujemo i drugu stranu price, da sacekamo Mr. Floyda da napise kako su oni videli tu situaciju. Svakako, klinac je mogao otici do najblize policijske stanice, eventualno pozvati 92, sacekati ih i...

i rizikovati da iz stanice pozovu roditelje koji bi saznali da im je dete prebijeno i to na GAY ZURCI??? :iskolacen:
Upravo to!
Korisnikov avatar
By unic0rn
Da zove muriju, kaze ja imam 15 godina i tuku me u pederskom klubu......
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!