Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by PipinMa naucicemo te,ako prodjes audiciju za pristup klanu.
Znači, moram u večernju školu frizeraja ako ću da budem mafijaš?
Originally posted by KiwiOriginally posted by PipinPobogu, ne! Svako ko je gay ima urođen talenat za frizeraj. Uči u hodu...
Originally posted by tilelandIz odakle sam bre ja?(what the fuck??)Originally posted by Lakiboy_nsHAHAHAHAHAHA Pa ti bre nisi normalan. Kakva bre mafija, kakva nre gudra, kakvi bre panduri.
Pricajte slobodno svi clanovi foruma su pod mojom zastitom.
Jer "ja sam veoma opasna figura-ja zavrsavam gudru od pandura".
Dajte ljudi da zivimo normalno. gay mafija, kakva je to nebuloza. Iz odakle si bre ti? Ili si samo hteo da nas malo nasmejes, ikreno uspeo si u tome. Odoh da skuvam sebi i da se ugrejem na ovoj hladnoci.
Poz
Originally posted by FrizerkaDa ne poznajem tvoj specifični smisao za humor, uvredio bih se.Originally posted by KiwiOriginally posted by PipinPobogu, ne! Svako ko je gay ima urođen talenat za frizeraj. Uči u hodu...
@Kiwi
shishanje guza, nije frizeraj
tesko da od tebe skrojimo mafijasa.
Originally posted by Vlada TMeni se cini da su oni u fazonu "Ima da ofarbam pramenove u crveno i da pustim 3-4 repica ispod tarzanske cirokane, inace mi niko nece verovati da sam frizer".
Slazem se za gej frizersku mafiju. Neke od njihovih kreacija na glavi su sasvim kriminalne i treba ih zakonom najstroze zabraniti.
Jedno off topic pitanje: Zasto frizeri uvek sami nose najgore frizure?
Originally posted by A.F.K.A.OBYES I DID.Nisu bas svi frizeri stereotipni,ja se sisam u salonu "Gruja" u NOvom Sadu,tamo radi jedan dobar frajer,znaci decko je dobar kao dobar dan.A tek sto sisa!!!!:merlinka:
I da, jeste li ikad videli frizera koji nije upadljivo mrsav? To mi sad pade na pamet...
Originally posted by Lakiboy_nsto su sitne ribe
Ja mislim da bi osveta gay mafije bila prvo banovanje iz najboljih frizerskih salona,zatim odbijanje zaposlenih u Zara,Mexx,Springfild i sl. da te usluze(sick bastards).
A posle sledi ono NAJSTRASNIJE-ono sto je toliko strasno da se nesme ni spominjati...
Originally posted by Kiwima znas da sam se samo salilaOriginally posted by FrizerkaDa ne poznajem tvoj specifični smisao za humor, uvredio bih se.Originally posted by KiwiOriginally posted by PipinPobogu, ne! Svako ko je gay ima urođen talenat za frizeraj. Uči u hodu...
@Kiwi
shishanje guza, nije frizeraj
tesko da od tebe skrojimo mafijasa.
Originally posted by A.F.K.A.OBMogu misliti kako te je osisao,kad si osetio da ima 3-4 kg viska:fuckbed:
Eto, demantujem sam sebe.
Danas me je sisao neki lik koji izgleda skroz OK, i ima 3 - 4 kg viska.
Shit happens. :grinsmile:
Originally posted by Vlada TPa kako ocekujes da frizer sam sebe osisa?
Originally posted by A.F.K.A.OBAuuu... On me rezervisao:tushe:
Tacno.
Najbolji frizeri su zene (iz mog dosadasnjeg iskustva).
Drzimo se frizerki! Ja cu ovu ovde, a vi nadjite sebi neke.
ontopic
Kontam da postoji gay mafija, i da se radi u modi. Zasto bi inace ljudi poceli masovno da uvoze roze majice i izguzvane kosulje (pre dve - tri godine)?
Originally posted by lthr_yuPa valjda ima nekog kolegu koji ga ne mrzi bas toliko...Originally posted by Vlada TPa kako ocekujes da frizer sam sebe osisa?
Originally posted by A.F.K.A.OBMa daj sreco da vidimo tu tvoju gornju i donju frizuru,Originally posted by lthr_yuPa valjda ima nekog kolegu koji ga ne mrzi bas toliko...Originally posted by Vlada TPa kako ocekujes da frizer sam sebe osisa?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!