Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by EYANi meni nikad nisu bili jasni ljudi koji vole da se pisa po njima, pa ne znaci da treba da ih napadam zbog toga.
nikad mi nisu bili jasni likovi koji su duboko religiozni iako su gay![]()
kako neko moze da veruje u religiju (ne u postojanje Boga!) koja kaze da je ono sto on/ona jesu greh i bolest ?
vecina religija su potpuno netolerantne, pa tako i pravoslavna.
Originally posted by A.F.K.A.OBpa napadaju me, u tome i jeste problemOriginally posted by EYANi meni nikad nisu bili jasni ljudi koji vole da se pisa po njima, pa ne znaci da treba da ih napadam zbog toga.
kako neko moze da veruje u religiju (ne u postojanje Boga!) koja kaze da je ono sto on/ona jesu greh i bolest ?
Pustite ljude da veruju u ono sto ih cini srecnim.
Ko si ti da nekome kazes da li treba da bude religiozan, ili ne?
To je isto kao kad bi tebe neko napao zato sto volis (tudju) picku.
Originally posted by EYADotices se prvenstveno hriscanstva.
Originally posted by MinaHarkerSad si potpuno izvrnula poentu.
U doticnom sistemu verovanja nisu samo homosexualci obelezeni kao gresni, vec apsolutno SVI vernici, osim odabranih par ljudi koji bi mogli da se nazovu cistima. Tako da, sta god radila ili ne radila, ne gine ti pakao ne budes li ljubila ruke svestenicima i molila za oprostaj za sve sto pomislis ili uradis.
Ako vec nemas zbog cega da se kajes u svom zivotu, moras da iskajavas praroditeljski greh (tj. greh Adama i Eve).
Originally posted by Ulix:andjelak:Nisu to uopstavanja to je realnost.Znam ljude koji su deo te crkve koji su mi preneli takvo "uopstavanje".Ovde se govori o HIPOKRIZIJI te iste Crkve koja cini sve da homoseksualnost predstavi kao smrtonosni greh a vrlo dobro znaju sta se desava iza zidova svojih "bozijih hramova".Ja ne napadam katolicku crkvu iz nekih nacionalisticko-pravoslavnih razloga posto sam krsten kao katolik pa znam o cemu pricam.Mislim da ni pravoslavna crkva nije mnogo bolja samo sto je manje uticajna!!!:seljache:Originally posted by Lakiboy_nsDa li te je neko ucio da ne pravis takva uopstavanja?
Pogotovo katolicke Crkve u cijim redovima su vecinom homoseksualni svestenici,
Originally posted by A.F.K.A.OBOriginally posted by EYANi meni nikad nisu bili jasni ljudi koji vole da se pisa po njima, pa ne znaci da treba da ih napadam zbog toga.
Pustite ljude da veruju u ono sto ih cini srecnim.
Ko si ti da nekome kazes da li treba da bude religiozan, ili ne?
To je isto kao kad bi tebe neko napao zato sto volis (tudju) picku.
Originally posted by Lakiboy_nsOho-ho. Evo sve referenca do reference i ne zna se koja je pouzdanija. "Neki" ljudi iz (opet) "neke" crkve su ti "preneli" taj "podatak". Jesi se zapitao da slucajno ti ljudi nisu taj podatak izvukli iz nekih svojih fantazija, predrasuda itd.?Originally posted by Ulix:andjelak:Nisu to uopstavanja to je realnost.Znam ljude koji su deo te crkve koji su mi preneli takvo "uopstavanje".Originally posted by Lakiboy_nsDa li te je neko ucio da ne pravis takva uopstavanja?
Pogotovo katolicke Crkve u cijim redovima su vecinom homoseksualni svestenici,
Ovde se govori o HIPOKRIZIJI te iste Crkve koja cini sve da homoseksualnost predstavi kao smrtonosni greh a vrlo dobro znaju sta se desava iza zidova svojih "bozijih hramova".Zapravo ne radi se. Radi se o tome da si rekao nesto sto zaista nema nikakvo pokrice, i da sada u to uplices i hipokriziju. (Da si rekao da su neki popovi pederi, to bi bilo ok, ali ti tvrdis da je vecina homoseksualna; to se protivi svakoj statistici. Idem da napustim medicinu i da se prebacim na teologiju da budem medju svojima - pederima, ne vernicima.) Ispade sada da se u porti svake crkve posle sluzbe trte popovi: oh oce Zarko, oh brate Justine, to to daj mi ga do kraja...
Ja ne napadam katolicku crkvu iz nekih nacionalisticko-pravoslavnih razloga posto sam krsten kao katolik pa znam o cemu pricam.Aha, krsten si i to je isto kao i da si zavrsio teologiju.
Mislim da ni pravoslavna crkva nije mnogo bolja samo sto je manje uticajna!!!Fino. I ja mislim isto.![]()
Originally posted by SimorSta cu kad sam SVESTRAN!!!
Lakiboy_ns nam je k'o Meredith Brooks - "I'm a sinner, I'm a saint"; malo zabrinutosti nad sveopštim licemerjem katoličkog sveštenstva, a malo drkice na gej mafijaše. Postmoderna je to!
Originally posted by Lakiboy_nsOd nekih ljudi iz Crkve sam dobio ovaj upitnik, koji je poverljiv, i koji je koriscen za utvrdjivanje broja homoseksualaca:
For ULIX:
Veruj mi brate znam o cemu pricam!!!
Ovi podacu nisu po principu "rekla-kazala".
Imam clanove familije i poznanike koji su aktivni unutar Crkve-neki cak i zive tamo kao aktivni svestenici,odlazio sam tamo u posetu vise puta.
Stvari koje se desavaju iza zidova tih "bozijih hramova" su neverovatne i veruj mi vecina svestenika su gay-ooo daa itekako gay.Imao sam utisak da su to isfrustrirane tetkurace koje su se uvalile u crkvu radi lagodnog zivota i bogatih fondova koji su im na raspolaganju iz Vatikana sve ostalo im je manje bitno(osim kurca narovno).SAD BUT TRUE!!
Naravno cast izuzecima,ali ovde pricamo o vise od polovine svestenstva.
Originally posted by Mr.Javerovati u Boga je isto sto i verovati u Ljubav.
Pazi mozda ljudi veruju u Boga kao Boga, a ne u crkvu kao instituciju...
Originally posted by EYAverovatno je caka u tome sto su verovanja genericki duboko - iracionalna. cak i vera u nauku.
Originally posted by EYAO tome bi onda trebalo da se razmislja u okviru crkve... Jer za ljude koji dolaze ti svestenici nisu ljudi, u onom smislu kako je covek komsija, rec komsije i rec svestenika nema istu tezinu. Inace pre vise godina ja sam bila u Patrijarsiji, nevezano za verska pitanja vec radi nekog uvoza. Onda je neki mladji svestenik usao kod tog kod koga sam ja bila da mu odobri nesto sto ce pricati pred ljudima, ne znam da li se sad to izmenilo pa sad svako prica sta zeli ili se granica onih koji odobravaju spustila... Taj govor je bio neki skroz nadahnut mada je svestenik koji je odobravao i tada pricao da su mladi svestenici sve u nekom zanosu sto je pohvalno (to su moje reci ali to je bio smisao) ali da bi ipak to sto pisu i posle govore narod trebalo i da razume. Ako je ovo to sto se razume bolje je bilo dok je bilo nerazumljivo
zavisi od popa do popa. nisu svi isti, naravno. ali stoji da su mnogi i te kako zatupljeni i frustrirani, pa je potpuno uobicajeno u crkvi cuti ostrascene govore mrznje.
i oni su samo ljudi![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!