Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Kittrie
hmmm
ja biH se pojaFila u cetVrtak i subotu, i nedelju, a moUzda i petak :vogue:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja sam bila u subotu i bilo mi je super!!!

prvi put sam u tom prostoru i dopada mi se enterijer...bila sam sa drugarom pa mi je drustvo bilo odlicno....muzika sasvim dobra...ubih se od djuske!!

preporucujem
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Paki
Originally posted by avalon
Originally posted by Swanheart

Bila i u petak i bilo je ok :D
a da vi objasnite ostalim korisnicima kako doci do clanske karte...
To je bar lako... Das meni 1000 evra, a onda ja moljakam Borisa da ti da clansku kartu :lizalica:

:giggle:
:lol:
:D
Jok bwe, daš meni 800 evrića i sve sređeto... :yes:

Sta ces ti da joj sredis za 800 evra? Besplatan ulazak u WC? :lizalica:
Pakita, ne kachi se sa mafijom...Cu napujdam Goxa na tebe, a onda si najebala :lol:
Eeee, pazi 'vako - 600 evra sebi u džep, a 200 ću da dam tebi da svako veče presediš u tom WC-u i ne kvariš mi pos'o! :njanja:

Opet ja da ti cuvam strazu? :lizalica:
Korisnikov avatar
By bilobilepo
Da u subotu je bilo potpuno fantasticno. MOzda zato sto mi je neko ulepsao vece ili iz nekog drugog razloga ali mani je bilo potpuno sve na mesta. Bas onako, sto se kaze - kulturno!!!
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by avalon To je bar lako... Das meni 1000 evra, a onda ja moljakam Borisa da ti da clansku kartu :lizalica:

Sta ces ti da joj sredis za 800 evra? Besplatan ulazak u WC? :lizalica:
Pakita, ne kachi se sa mafijom...Cu napujdam Goxa na tebe, a onda si najebala :lol:
Eeee, pazi 'vako - 600 evra sebi u džep, a 200 ću da dam tebi da svako veče presediš u tom WC-u i ne kvariš mi pos'o! :njanja:

Opet ja da ti cuvam strazu? :lizalica:
Naravno, da čekiraš članske karte, naplaćuješ korišćenje WC-a i gostima pokazuješ za kojim stolom sedim da bi lakše mogli da dođu i poklone mi se... :zvezda:
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
tralalalalala
Drago mi je zbog vas svih, ali ja nisam bio tamo :( pa jos ne mogu da sudim, ako uopste i mogu..

Nadam se iskreno da ce neko iz Alijanse sa clanskom kartom uspeti da uvede i mene, sto da placam kad mogu da se prishrafim :P :cigareta:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Beli Dečak
tralalalalala
Drago mi je zbog vas svih, ali ja nisam bio tamo :( pa jos ne mogu da sudim, ako uopste i mogu..

Nadam se iskreno da ce neko sa clanskom kartom uspeti da uvede i mene :cigareta:
:sweet:
Samo javi kad ne radiš i idemo... :yay:
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Originally posted by Beli Dečak
tralalalalala

Nadam se iskreno da ce neko sa clanskom kartom uspeti da uvede i mene :cigareta:
:sweet:
Samo javi kad ne radiš i idemo... :yay:
:durenje: Sramoto! Ti si prvi trebao da me pozovesh, nisam imao apsolutno pojima o tome :(
Korisnikov avatar
By Paki
Radio si mico te večeri, pričao sam ti sa Nemanjom pre toga... a nisam hteo da tugujete što ne bi išli... Priznajem da sam pogrešio što vam nisam bar rekao... :(

Izvini !
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Eto :hvala:

A za ovo "Nemanja", najbolje bi bilo da mu ne pominjes to :)

:kosach:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Mr.Ja
To je bar lako... Das meni 1000 evra, a onda ja moljakam Borisa da ti da clansku kartu :lizalica:
500 kod mene!
Zavrsavam posao najbrze i najkvalitetnije. Karte se dobijaju u roku od nedelju dana. :nokti:
E ovo se zove konkurencija! :lol:
Još kada bi Telenor, Mobilkom & Telecom bili ovako expresno konkurentni...
Korisnikov avatar
By Marvin
Moraću da virnem jednom, pošto sam u Lotosu bivšem doživeo najtrulo "provod"- veče u životu. Ono što je bilo loše... to se ni zamisliti ne može...
By Swanheart
Originally posted by Marvin
Originally posted by Mr.Ja
500 kod mene!
Zavrsavam posao najbrze i najkvalitetnije. Karte se dobijaju u roku od nedelju dana. :nokti:
E ovo se zove konkurencija! :lol:
Još kada bi Telenor, Mobilkom & Telecom bili ovako expresno konkurentni...
Sve u svemu...Zacin C i ostado` bez clanske karte :lol: :bubblegum:
Korisnikov avatar
By bgg
bio sam,bilo je lepo.malo mestasce i u centru.pretres je trajao tako kratko,ali nedeljom kada se ne placa ulaz ulazicu nekih 50-ak puta.jer bezbednost je-bezbednost!
Korisnikov avatar
By radoznala
Muzika je sinoc bila blago uzasna! :nope:
Bradonja je skroz simpatican, ali je totalno neuravnotezen lik!
Kapiram da bi petkom trebalo da bude neko pop vece, ili sta god, ali sinoc je bio zesci promasaj... Zasto petak ne bi bio vise u fazonu nekih zureza iz februara ili marta (u tom istom Lotosu, bila je super atmosfera, zilion ljudi...)? Ili da preciziram, zasto Tessio ne pusta petkom, a bradonjica da uziva u haremu cetvrtkom :dude: :lol:
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By bilobilepo
Meni je bilo ok. Mada dosao sam malo kasnije tako da ne mogu mnogo da komentarisem. Dosta zavisi i sa kim si i da li ti prija drustvo. meni je bilo zaista prijatno. Mislim da je ovo mesto potpuno korektno!!!
Korisnikov avatar
By radoznala
drustvo mi je bilo extra, lotos obozavam, ne radi se o tome, nego o fucking coveku koji pusta muziku tako sto je ukljucio safl!
Korisnikov avatar
By iJazz
Bio sinoć. Bilo dobro :) . Malo me iznenadile sve te ex-yu stvari, ali dobro... promena :) .
By Swanheart
:ccn: :dance: :yay:
e sto volim kad smajliji pricaju umesto mene
By Lemur
Ma bilo je fenomenalno! :grouphug:
Korisnikov avatar
By Deksi
Bio sam juce ali mi je celo vece propalo i bio sam skenjan...imao sam debele razloge,izvinjam se ostalim zbog negativne energije koju sam sirio i zbog ubedacenosti ali takav sam bio s razlogom....
Dosao sam da bi ispostovao forumase s kojima sam imao dogovor da se vidimo....
Mesto je inace ok,muzika nije losa...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by radoznala
Ili da preciziram, zasto Tessio ne pusta petkom, a bradonjica da uziva u haremu cetvrtkom :dude: :lol:
:ozbiljan:
'ocemo tessio petkom!!! :eya: :eya: :eya:
Korisnikov avatar
By bittersweet
Bio sinoc... Lepo su sredili mesto... I like it... Bilo mi je super, ako preskocimo muziku, gde su isle jedna dobra, pa dve bezveze pesme...

ummmm, da, i razbio sam casu...slucajno... :lol: odusevljen sam predivnom devojkom koja nas je usluzivala i njenom reakcijom na to... :kiss: :D

i pobegao sam na vreme, kada je kretao ex yu rock... :D :lizalica:
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by radoznala
drustvo mi je bilo extra, lotos obozavam, ne radi se o tome, nego o fucking coveku koji pusta muziku tako sto je ukljucio safl!
Meda je super i sta fali muzici koju je pustao... Ne mozes bas svima udovoljiti
Korisnikov avatar
By bilobilepo
Sinoc nije bilo lose samo sto sam bio u nekom svom svetu. Moram priznati da je sve bolje...

Nadam se da ce to prerasti u jedan potpuno normalan klub sa lepim i normalnim ljudima :ogledalce:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by bilobilepo
Sinoc nije bilo lose samo sto sam bio u nekom svom svetu. Moram priznati da je sve bolje...

Nadam se da ce to prerasti u jedan potpuno normalan klub sa lepim i normalnim ljudima :ogledalce:
Odvratna reč... :trol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!