Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Комп паметнији од човека !?!

1. Да, верујем да ће за 20 година компјутери бити паметнији од људи
1
9%
2. Не, неверујем да ће се то икада догодити
2
18%
3. Можда хоће, али не тако брзо ...
3
27%
4. Од свега ме интересују само та "неограничена задовољства у сексу"
1
9%
5. Не знам, не интересује ме то ...
2
18%
5. Не знам, не интересује ме то ...
2
18%
Компјутери ће за 20 година бити паметнија од људи, а технологија и биологија ће се спојити у једно, тврди футуристичка књига која се ових дана појавила на у излозима британских књижара.

У својем делу „Сингуларност је близу”, мислилац и изумитељ Реј Керцвел објашњава да рачунарска снага расте експоненцијално. Ако се настави овом брзином, убрзо ће постати прилично паметни. Када се то догоди и пређу се границе биологије, то је сингуларност која представља пету људску епоху.

Човечанство је, наиме, до сада прошло четири велика раздобља, како их види потписник занимљивог штива, а у петој ће прекорачити биологију и биологија и технологија ће се спојити у једној тачки. Последица тога биће свемир „засићен суперинтелигентним процесима”.

Дотични футуролог, такође, тврди да у доба постсингуларности више неће бити разлике између људи и машина, између физичке и виртуелне стварности.

Успут се помињу још неке предности, а најзанимљивије су да ће нанороботи (величине неколико милионитих делова милиметра) поправљати наше оштећене имунолошке системе када смо болесни, а виртуелни секс омогућити неограничена задовољства без обзира на брачни статус.

Али, искрсавају поједине мане или препреке. Наиме, лоша страна ове приче јесте да ће увек бити злонамерних хакера и вируса, чак и у сингуларности.

:srbin: :eu:

Да ли верујете да ће за две деценије комп бити паметнији од човека - клик у анкети, пост овде !!!

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Rei
Koliko se radujem shto cu provesti zhivot u eri takve tehnologije, toliko se istog bojim... nishta necu da predvidjam. :nesiguran:
Korisnikov avatar
By KiWi
ne znam .. ako bude kao ono predviđanje o kompjuterima iz 2004te smeši nam se opaka budućnos'
Korisnikov avatar
By bigirl
Pročitah negde da sve što je sam čovek napravio nikako ne može biti pametnije od čoveka, tako da... :sesir:
Korisnikov avatar
By jukie
a) ako će se već spojiti u jedno, onda neće imati šta jedno da bude pametnije od samog sebe jednog.
b) postoji velika verovatnoća da će čovečanstvo do tada izumreti
c) ljudi postaju sve gluplji tako da će posle nekog vremena i sadašnji kompjuter biti pametniji
Korisnikov avatar
By Abyss
Neko je, izgleda, odusevljn filmom terminator.... :cyborg:
Korisnikov avatar
By iJazz
Da, biće to sutra :hypno: .

BTW, mrzelo me čitati ceo post :D .
Korisnikov avatar
By Rei
Pa shta znam, ja necu nishta da komentarishem da ne bude kao "Mikroprocesor? Koji ce nam to?" :D
Korisnikov avatar
By Allkey
Ја мислим да су рачунари већ паметнији од људи. :misli:

Где је та опција у гласању? :alexis:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!